Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
Re: Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
teško do boda s papetom i bez njega...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11854 times
- Status: Offline
I da, nemojte se iznenaditi ako se desi, da je cijeli ovaj cirkus oko sastava bez napadača, samo zbog toga, da bi mali Tino, bio gurnut naprijed. Ono, da se i tu okuša, kad je već bio katastrofa u veznom redu.
ma znam ja da vi provocirate mene ali biću dosada ali i reć opet mali je strašan igrač...uglavnom boljeg veznog nemate...možda pjanić ali mali više zna... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Kako to misliš, provociramo te?
Šta je to toliko vrijedno bilo u njegovoj igri? Ovo nema veze s Hajdukom.
Šta je to toliko vrijedno bilo u njegovoj igri? Ovo nema veze s Hajdukom.
nisam gleda bih osim na sp...i bio je jedan od bolji u onoj zadnjoj ali govorim o njegovim kvalitetima a dali će ih ispoljit u repki to ne znam..ali da mu nije ćaća ko je onda bi imali drugčiji odnos prema njemu...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zato što već imamo Bešića kao zadnjeg u vezi i ispred njega, imamo i Pjanića. Sad on tu dođe kao krilni lijevo, a faktički nije. Nastupamo bez krila. Tu je četvrti u vezi Medunjanin, koji je također igrač sredine terena. Apsolutno smo osuđeni na prodor po sredini, a krila ništa. U tome je problem.
pa je sven za to kriv 
- drugrankovic
- Inventar foruma

sram vas bilo, sušić vas je jedini put odveo na prvenstvo gdje ste bili sad i nikad vise... ni na bilo kom iducem...
i treba da ode, jer ne zaslužujete to... sušiću nešto da kažete? najvećoj legendi... pa ne može on od babe napravit djevojku...
no i ovako je na dobrom putu... jedan kiks pa sta...
i treba da ode, jer ne zaslužujete to... sušiću nešto da kažete? najvećoj legendi... pa ne može on od babe napravit djevojku...
no i ovako je na dobrom putu... jedan kiks pa sta...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Ni ja nisam primjetio da je nešto posebno loš, da se izdvaja. Nije bio ništa lošiji od kao najboljeg i najskupljeg igrača reprezentacije, Pjanića.laganini wrote:nisam gleda bih osim na sp...i bio je jedan od bolji u onoj zadnjoj ali govorim o njegovim kvalitetima a dali će ih ispoljit u repki to ne znam..ali da mu nije ćaća ko je onda bi imali drugčiji odnos prema njemu...
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Begović nakon debakla u Izraelu: Sramota, ovako više ne može
"Sramotan poraz, ovako više ne može", iskreno je poručio Asmir Begović, vratar nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon teškog poraza u Izraelu (0:3)
"SRAMOTAN poraz. Kriva je i momčad i izbornik i Savez! Ovako više ne može", iskreno je poručio Asmir Begović, vratar nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon teškog poraza u Izraelu (0:3).
BiH nakon četiri kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo ima samo dva boda i u jako je teškoj situaciji. Ipak, izbornik Safet Sušić u prvoj izjavi nakon debakla u Haifi nije podnio ostavku.
"Ostavka? Saznat ćete uskoro sve. U igri je još 18 bodova, a još ranije sam rekao da se s 18 bodova ide na Europsko prvenstvo", rekao je Sušić, kojeg navijači Bosne i Hercegovine više ne žele vidjeti na klupi.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41519 times
- Been thanked: 28306 times

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Pape je istinski junak Bosne. Klub za koji ja navijam žudi za stadionom a ako se jednog dana napravi moderni stadion, a sve su prilike da će oni biti prvi koji će to napraviti, Papetu treba podići spomenik ispred tog stadiona. Kad bi svi ljudi u Bosni bili kao Pape i standard o kome toliko govorimo bi bio veći. Zato je važno da se ovakvi ljudi sačuvaju od zaborava. Važno da bi se generacije koje dolaze ugledale na njega.
Safet Sušić za Klix.ba: Džentlmenski i bez obeštećenja ću se razići sa NS BiH
Bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić za Klix.ba je potvrdio kako vjeruje da će se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH razići na korektan način, odnosno da će sve detalje nakon prekida saradnje dogovoriti "za pet minuta".
"Ne mogu vjerovati da su se sada pokrenule priče o nekom obeštećenju pri čemu se spominju astronomske cifre i da se o tome raspravlja. Neće biti obeštećenja, neću moći biti korektniji u svojim razgovorima sa ljudima iz NS BiH, jer nisam specijalno ljut na bilo koga. Dakle, ja ću sa svoje strane biti korektan, kao što to oni nisu bili prema meni, a vjerujem da ćemo sve riješiti za pet minuta. Ni u kojem slučaju ne želim naštetiti našem Savezu te ću se džentlmenski razići sa njima", rekao je Sušić u razgovoru za naš portal.
Na pitanje ima li svoga favorita kada je riječ o njegovom nasljedniku na klupi Zmajeva, Sušić je odgovorio odrično.
"Ne želim uopće govoriti o tome, jer bih sutra opet ja bio kriv što sam preporučio nekoga. U svakom slučaju, treba nam neko ko je uvjeren da reprezentaciju može odvesti na Euro, to je jako bitno, jer vidim da ima dosta kandidata", mišljenja je Pape.
Upitali smo ga i o reakcijama Asmira Begovića i Edina Džeke nakon njegovog odlaska. Begović je rekao da reprezentativci nikada neće zaboraviti prelijepe trenutke kojih je bilo sa Sušićem, dok je Džeko istakao i kako je on lično imao odličan odnos sa sada već bivšim selektorom.
"Ma nikada nijednog konflikta nije bilo na relaciji selektor-igrači, ili selektor-stručni štab-igrači. Isto tako, nikada niko nije mogao čuti da sam vrijeđao ili psovao bilo kojem igraču, kao što ima takvih trenera i slučajeva. Uvijek sam nastojao biti krajnje korektan prema svima, jer sam i sam bio igrač i veoma poštujem svakog nogometaša. Tu je problem što neke iskonstruisane priče dospijevaju u javnost i bez ikakvog osnova", zaključio je selektor.
On je na kraju kazao kako ljudima iz Saveza želi da pronađu najbolje rješenje za našu reprezentaciju, te poželio sreću u nastavku kvalifikacija za Euro.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

Štimac želi preuzeti reprezentaciju BiH
Igor Štimac jedan je od trinaest trenera koji su u Nogometni savez Bosne i Hercegovine poslali kandidaturu za poziciju izbornika reprezentacije BiH
Piše: A.Ha.
IGOR ŠTIMAC jedan je od trinaest trenera koji su u Nogometni savez Bosne i Hercegovine poslali kandidaturu za poziciju izbornika reprezentacije BiH, javljaju bosanskohercegovački mediji.
Ako se čelnici Saveza ne dogovore s Vahidom Halilhodžićem, koji je prvi favorit iako nije poslao kandidaturu, onda će izbornika tražiti među ostalim trenerima koji su nakon otkaza Safetu Sušiću izrazili želju da preuzmu reprezentaciju.
Baždarević, Matthaus, Magath, Trapattoni...
Osim Štimca, bivšeg hrvatskog izbornika, Nogometnom savezu BiH javili su se Faruk Hadžibegić, Amar Osim , Mehmed Baždarević, Blaž Slišković, Šener Bajramović, Dragan Okuka, Felix Magath, Giovanni Trapattoni, Enzo Scifo, Lothar Matthaus, Milovan Rajevac i Robert Prosinečki, koji je u međuvremenu pronašao posao u Azerbajdžanu.
Nakon četiri kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo BiH ima samo dva boda i do kraja kvalifikacija joj treba pet pobjeda iz šest utakmica kako bi izborila barem dokvalifikacije.

Štimac želi preuzeti reprezentaciju BiH
Igor Štimac jedan je od trinaest trenera koji su u Nogometni savez Bosne i Hercegovine poslali kandidaturu za poziciju izbornika reprezentacije BiH
Piše: A.Ha.
IGOR ŠTIMAC jedan je od trinaest trenera koji su u Nogometni savez Bosne i Hercegovine poslali kandidaturu za poziciju izbornika reprezentacije BiH, javljaju bosanskohercegovački mediji.
Ako se čelnici Saveza ne dogovore s Vahidom Halilhodžićem, koji je prvi favorit iako nije poslao kandidaturu, onda će izbornika tražiti među ostalim trenerima koji su nakon otkaza Safetu Sušiću izrazili želju da preuzmu reprezentaciju.
Baždarević, Matthaus, Magath, Trapattoni...
Osim Štimca, bivšeg hrvatskog izbornika, Nogometnom savezu BiH javili su se Faruk Hadžibegić, Amar Osim , Mehmed Baždarević, Blaž Slišković, Šener Bajramović, Dragan Okuka, Felix Magath, Giovanni Trapattoni, Enzo Scifo, Lothar Matthaus, Milovan Rajevac i Robert Prosinečki, koji je u međuvremenu pronašao posao u Azerbajdžanu.
Nakon četiri kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo BiH ima samo dva boda i do kraja kvalifikacija joj treba pet pobjeda iz šest utakmica kako bi izborila barem dokvalifikacije.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
nekako mi je promaklo da zakljucim jos ranije da smo,gledajuci ovaj spisak jako zvucnih trenerskih imena,ustvari jako popularna ekipa...
ipak je zadovoljstvo kad se ovakva imena pojave na spisku natjecanja za trenera Bosne i Hrecegivine
ipak je zadovoljstvo kad se ovakva imena pojave na spisku natjecanja za trenera Bosne i Hrecegivine
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
BH u ovom momentu u vecini ima samo asove...camargue wrote:nekako mi je promaklo da zakljucim jos ranije da smo,gledajuci ovaj spisak jako zvucnih trenerskih imena,ustvari jako popularna ekipa...
ljudi imaju sa kim radit...jbg....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
uh kad bi felix magath bio voljan, kako se piše ..... to bi gorjelo 
zna džeko kako on radi
zna džeko kako on radi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Realno, selektor bi trebao biti stranac.
Nekako su jača imena, a Magath posebno. Ne vjerujem Baždareviću, pa ni Osimu a Sva sreća pa se Prosinečki zaposlio u međuvremenu. Štimac naravno otpada.
Nekako su jača imena, a Magath posebno. Ne vjerujem Baždareviću, pa ni Osimu a Sva sreća pa se Prosinečki zaposlio u međuvremenu. Štimac naravno otpada.
i ja mislim....davno sam napisao da samo stranac...jedino vaha, da hoće preuzeti, on bi bio idealan zato jer je zapravo stranac po nogometnoj filozofiji, a i mnogočemu drugome ....ostali isti kao susić...Krokodil Behko wrote:Realno, selektor bi trebao biti stranac.
kakav štima, veliko laprdalo, sve štima u teoriji, a kad treba izvesti malo teže ide ...
ogromna većina reprezentativaca je navikla sa stranim trenerima, magath bi bio pun pogodak....samo ima li se love za njega:hm
plus toga jako je moguće da ni on ne uspije izvuć ove kvalifikacije, jer bh i ne ovisi više sama o sebi sasvim ... pa nekog masno plačati samo da dovrši
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ako Štimac preuzme kormilo reprezentacije BiH, ne preostaje mi ništa drugo nego da navijam za Zimbabve. 
Samo sabura