Ma glupost to uopšte i nije alkohol u toj čokoladici. Čovjek da ih pojede milion od toga se ne može napiti ili da ga uhvati.
Kao kad je žena komšiju htjela prebiti kad je djeci kupio onaj seven days sa "alkoholom"... budalaštine realno.

Ma glupost to uopšte i nije alkohol u toj čokoladici. Čovjek da ih pojede milion od toga se ne može napiti ili da ga uhvati.

A znam jeboteMasamune wrote: 17 Oct 2025, 22:10Ma glupost to uopšte i nije alkohol u toj čokoladici. Čovjek da ih pojede milion od toga se ne može napiti ili da ga uhvati.
Kao kad je žena komšiju htjela prebiti kad je djeci kupio onaj seven days sa "alkoholom"... budalaštine realno.

Popijem i ja tri cetri rakije pa vozim po putevima trece klase seset kilometara, znaci ima se more seMorgen wrote: 17 Oct 2025, 22:16 Ajde ne zajebavajte, Ja pojedem 3 mon cherie-a i nije mi dobro posle

Google.com

Jes, samo sad se to malo modernizovalo, sa par klauzula. Mora izac s muskom pratnjom pa ako sjedne na dorata a ovaj trkne, eto ti belaja..Maja wrote: 18 Oct 2025, 11:01 U islamskim izvorima nema zabrane za žene da jašu konje ili da se bave jahanjem. Naprotiv, jahanje je općenito pohvaljeno kao korisna vještina, jer jača tijelo, hrabrost i spremnost.
Dokazi iz hadisa i prakse:
Poslanik Muhammed ﷺ je preporučio učenje jahanja kao korisnu vještinu. U hadisu stoji:
“Poučavajte svoju djecu plivanju, gađanju i jahanju konja.”
(prenosi Taberani)
— Hadis se odnosi i na dječake i djevojčice.
U historiji islama poznate su žene koje su jahale konje, čak i učestvovale u bitkama (npr. Nusaybah bint Ka‘b, poznata po hrabrosti u bici na Uhudu).
Uvjeti koji se spominju u islamskom pravu:
Ženi je dozvoljeno jahati konja ako su ispunjeni moralni i šerijatski uvjeti, tj. da:
je obučena pristojno (hidžab ili odjeća koja pokriva tijelo),
ne dolazi do miješanja s muškarcima na neprimjeren način,
ne postoji opasnost po nju ili njenu čast.

Kad je ovo pisano a gdje smo sada?Maja wrote: 18 Oct 2025, 11:01 U islamskim izvorima nema zabrane za žene da jašu konje ili da se bave jahanjem. Naprotiv, jahanje je općenito pohvaljeno kao korisna vještina, jer jača tijelo, hrabrost i spremnost.
Dokazi iz hadisa i prakse:
Poslanik Muhammed ﷺ je preporučio učenje jahanja kao korisnu vještinu. U hadisu stoji:
“Poučavajte svoju djecu plivanju, gađanju i jahanju konja.”
(prenosi Taberani)
— Hadis se odnosi i na dječake i djevojčice.
U historiji islama poznate su žene koje su jahale konje, čak i učestvovale u bitkama (npr. Nusaybah bint Ka‘b, poznata po hrabrosti u bici na Uhudu).
Uvjeti koji se spominju u islamskom pravu:
Ženi je dozvoljeno jahati konja ako su ispunjeni moralni i šerijatski uvjeti, tj. da:
je obučena pristojno (hidžab ili odjeća koja pokriva tijelo),
ne dolazi do miješanja s muškarcima na neprimjeren način,
ne postoji opasnost po nju ili njenu čast.

Znam ih podosta muslimanki (Bošnjakinja) koje su se udala za katolike u Hrvatskoj i sve su u crkvi i djeca isto tako.Matan wrote: 18 Oct 2025, 23:51 Skrenuli ste sa teme..
tema je mlada Hrvatica..
ako mlada Hrvatica predje na Islam, onda je moralna i cjenjena osoba..
ali ako ta ista mlada Hrvatica ode na Thompsonov koncert, onda je....
pogodite..
mlada ustasica..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nije istina , samo je supruga /majka presla na islam...ona je poljakinja a muz turcin........tipicno bubRum wrote: 30 Nov 2025, 21:12 Cijela Njemacka familija presla na Islam...IMG_20251130_211043_931.jpg

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest