drugrankovic wrote:sto se ne pomlate... ajde shvabo ajde emile... udri ga!
Beograd 1941?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
drugrankovic wrote:sto se ne pomlate... ajde shvabo ajde emile... udri ga!

Oni izgleda veći katolici od Papelaganini wrote:..održani su njemačkoj zbog navodnog osipanja kršćanski vrijednosti u njemačkoj..u isto vrime su širom njemačke održani i kontra protesti protiv antimuslimanski protesta...jeli njemačku ili da proširimo temu evropa ugrožena islamizmom tj. gubljenju kršćanski vrijednosti u stilu života...![]()

Ma znam zato i kažem, mada mislim da ovo nema nikakve veze sa Hitlerovcima već da je više povezano sa cionističkim pijunima koji se nazivaju neonacistima.camargue wrote:sve to ima najmanje sa katolicanstvom zajednickog,katolicanstvo je samo izgovor za njihove prave ciljeve,iza toga se kriju raznorazni nacionalisti,hitlerovci,huligani,neradnici,isfrustrirani neuspjesni istocni-ali i drugi gubitnici,mahom su istocnjaci a oni su do skora bili komunisti...pocelo je u gradu Dresdenu,bivsa DDR,centar da kazem tih "jednobojnih",inace su smijesni jer u tom gradu zivi jedva ako se sjecam 1,2 % ljudi islamske vjeroispovijesti,znaci to im ne pije vode...i veoma mali postotak stranaca uopce u odnosu na druge dijelove D..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

nemoj, kruha ti, pricati o onom o cemu pojma nemas.Podrinjac wrote:Ovo je logičan slije događaja. Nema ovo veze sa cionizmom, ni hitlerovcima, nego ljudima dopizdilo više. 20 godina puštaju emigrante u svoju državu. Nastanilo se Turaka, Sirijaca, a i nas Bosanaca ima dosta. Ljudi ne žele da sutra gledaju kako će neki vehabos bradonja tražiti svoja prava i gledati kako od kafane do kafane hoda opasanim bombama. Za mene je ovo sasvim opravdano !

I sad ti kao imaš pojmapaparaci wrote:
nemoj, kruha ti, pricati o onom o cemu pojma nemas.
njima da nije emigranata, oni ne bi bili ono sto jesu danas u svijetu.
vecina tih emigranata radi i pridonosi tako cjelokupnom drustvu.
nije njima niko kriv sto nece da stvaraju familije. vecini je do nekog slobodnog zivota. karijera, folovi, golovi.
ista je stvar sa vjerom. sve manje ih istu postuje i praktikuje. o novim/mladjim generacijama da i ne pricam.
ne znam tacan, a ni priblizan broj muslimana u njemackoj - ali vodeci se za cifrom od oko 3 miliona turaka, 200 hiljada bosanaca i neka je 800 hiljada ostalih i od tog ukupnog broja neka pola cine muslimani (znaci oko 2 miliona) - 99% ih zive sasvim normalno. postuju znaci zakone, tradiciju i obicaje. ne ometaju nikog. sad lafo tih 1% predstavlja neki problem.![]()
to je samo suplja i prenapuhano.
stvarne razloge je naveo camargue.
.....oficijelna politika se ispravno postavila kako i dolici demokratskoj drzavi ali sto mislim jeli tamo nekom tvom susjedu ugodno posli ovi sranja imat susjsda ajmo re nekog arPaCalla wrote:Tacno momci(Camar,,Paparaci)
Na svu srecu imamo i pametnih Njemaca koji svojim izlazima na ulici protivrjece antiislamistickim grupama Njemaca)
)i iskeze im zube sa parolama ,mi hocemo svi zajedno i sa turcima jevrejima krscanima da zivimo u miru,,!!!
Zato rado idem na kongresne sastanke i slusam pozorno o osvjescavanju performanci mira u Njemackoj,!!