kako bona?..bubica wrote:Sa burekom vala, da se rahat ispricamo, nemoz insan od ovih njegovih weiber doc na red.
S kim biste voljeli zaglaviti u liftu
Moderator: VIP
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Sa kim bi se voljeli zaglaviti u liftu
Last edited by STrendzer on 24 May 2013, 20:55, edited 1 time in total.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Julia-Klara wrote:RF... mislim da bih s njim pricala o uspjehu i karijeri uzduz i poprijeko
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
molim Pasaga, ko diro ? 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Sa Arapom,naravno.... 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
-
Trepavica
-
dacina_curica
Samo sa nekim muški forumašem... 'ta će mi netko još da vrišti a i mene strah 
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Bambi
- Inventar foruma

Eto ja ne bih vristala... samo bih udarala...tebe naravno 
Bambi wrote:Eto ja ne bih vristala... samo bih udarala...tebe naravno
more eto.....bambi može
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Bambi
- Inventar foruma

Sad Cu ja javit nekom djetetu da pokvari lift sto prije..
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
...s kim sam htjela,zaglavila sam! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Malo offtopičim, al' šta ima veze.
Kad sam u djetinjstvu živio u nekakvom neboderu, imali smo liftove koji su uvijek imali neke čudne mane, pa su bili nepresušan izvor igara.
Jedan je, recimo, kada bi ga zaglavili "stop" dugmetom između prizemlja i prvog sprata, mogao da se pokrene samo iznutra. Tj. ne bi nastavljao svoju vožnju kada bi ga neko pozvao. A ujedno ni svjetlo skoro nikad nije radilo u njemu. Te bi se mi natrpali unutra nekad iza 3 sata kada je najveća navala ljudi koji se vraćaju kući s posla, i onda lupali u vrata, pravili frku, kao da ne možemo da izađemo. Te bi se uvijek našlo nekih delegata koji su diskutovali ko će otići po kombinerke da otvori vrata, da djecu izbave napolje. I tako je znalo da traje nekad i po sat vremena, a onda bi uslijedila rescue operacija vađenja sa visine. Pa još iskoristiš priliku da ih uprljaš obućom.
Najgore su prolazili oni za koje se znalo da se boje lifta. Kada se vozi grupno, i ako svi simultano skočimo, lift bi se zaglavio, na što bi ovi strašljivi počinjali da dobijaju napade panike.
Ali najgore je bilo u susjednom neboderu, jer se tamo lift zaglavljivao ako bi povukao zatvorena vrata u prizemlju, bez obzira na kojem spratu se lift nalazi. Tada su obično čekali da uđe neko sam ko se boji, i onda ga maltretirali po čitavu vječnost, zaglavljujući ga između svakog sprata.
A nisu imali ona unutrašnja vrata, tako da se lift, dok se vozi, mogao neprimijetno nogom zaglaviti pritiskom na nekakvu metalnu ivicu koja se nalazila na ivici platforme prema vratima i služila je kao siguronosna kočnica ako bi nešto zapalo. To smo koristili kada dođe neko ko ne stanuje tu i nije svjestan postojanja iste, i onda se pravimo ludi, komentarišući kao panično, šta ćemo sad, treba čekati dok majstori dođu opet i sl.
Dok se lift kreće naniže, mogla se lopta prisloniti tijelom uz ta vrata i poluspratove kraj kojih se kreće, tako da bi se ona dizala prema gore. A ako neko ne bi bio pažljiv, onda bi je lift na vrhu "progutao". Meni se to jednom desilo na samom staklu, koje je puklo od pritiska pa sam isti dan sjeo na voz i pobjegao u Bihać (bio raspust) dok se slučaj ne zaboravi.
Kad sam u djetinjstvu živio u nekakvom neboderu, imali smo liftove koji su uvijek imali neke čudne mane, pa su bili nepresušan izvor igara.
Jedan je, recimo, kada bi ga zaglavili "stop" dugmetom između prizemlja i prvog sprata, mogao da se pokrene samo iznutra. Tj. ne bi nastavljao svoju vožnju kada bi ga neko pozvao. A ujedno ni svjetlo skoro nikad nije radilo u njemu. Te bi se mi natrpali unutra nekad iza 3 sata kada je najveća navala ljudi koji se vraćaju kući s posla, i onda lupali u vrata, pravili frku, kao da ne možemo da izađemo. Te bi se uvijek našlo nekih delegata koji su diskutovali ko će otići po kombinerke da otvori vrata, da djecu izbave napolje. I tako je znalo da traje nekad i po sat vremena, a onda bi uslijedila rescue operacija vađenja sa visine. Pa još iskoristiš priliku da ih uprljaš obućom.
Najgore su prolazili oni za koje se znalo da se boje lifta. Kada se vozi grupno, i ako svi simultano skočimo, lift bi se zaglavio, na što bi ovi strašljivi počinjali da dobijaju napade panike.
Ali najgore je bilo u susjednom neboderu, jer se tamo lift zaglavljivao ako bi povukao zatvorena vrata u prizemlju, bez obzira na kojem spratu se lift nalazi. Tada su obično čekali da uđe neko sam ko se boji, i onda ga maltretirali po čitavu vječnost, zaglavljujući ga između svakog sprata.
A nisu imali ona unutrašnja vrata, tako da se lift, dok se vozi, mogao neprimijetno nogom zaglaviti pritiskom na nekakvu metalnu ivicu koja se nalazila na ivici platforme prema vratima i služila je kao siguronosna kočnica ako bi nešto zapalo. To smo koristili kada dođe neko ko ne stanuje tu i nije svjestan postojanja iste, i onda se pravimo ludi, komentarišući kao panično, šta ćemo sad, treba čekati dok majstori dođu opet i sl.
Dok se lift kreće naniže, mogla se lopta prisloniti tijelom uz ta vrata i poluspratove kraj kojih se kreće, tako da bi se ona dizala prema gore. A ako neko ne bi bio pažljiv, onda bi je lift na vrhu "progutao". Meni se to jednom desilo na samom staklu, koje je puklo od pritiska pa sam isti dan sjeo na voz i pobjegao u Bihać (bio raspust) dok se slučaj ne zaboravi.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Smugno u Bihac 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
ccccc...arsuz
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Heidi
- Forum [Bot]
Sjetih se ovoga...
Evo nas u forumskom liftu. I da ne ispravljam sve zamislite da smo i komsije...
Horoskopski znaci zaglavljeni u liftu
RAK (Rum) : Šta mu bi?
BLIZANCI (Sheval): Opa, zaglavljeni smo!
LAV (Konsultant): Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DEVICA (Tempy?): Jaoj, gde baš sada!
OVAN (Daca) : Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA (Bambi): Hej, nemojte tako jako!
OVAN (Daca): Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i čekamo?
VAGA (Bla): smirite se! Nije vreme za svađu!
DEVICA (Andjelko): A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC (Storm): Svi imamo neke obaveze, ali umesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA (Klara): Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI (Ideja) : Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE (Peglica): Vidi ti nju! Njoj je čak i zabavno!
STRELAC (Fatma): Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV (KOnsul) : Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA (Spanac) : Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK(Behko): Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN (MisterNo): Ma nemojte! Mislite da cu celu noć sedeti ovde? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA (Jaca): Komšija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA (Grana): Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi.
OVAN(MisterNo): Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaras sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA(Grana): S tobom mogu da popričam i na jedan poseban nacin, a ako želis, možemo i ovde u liftu.
LAV (Konsul): Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK (Pape): Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovde bespomoćni.
DEVICA (Tutn): Tako je! Uopšte nismo svesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA (Bonakva): Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK (Rocki): Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čoveče!
DEVICA (Tempy): Potražite otvor za ventilaciju, ovde više ne može da se diše!
OVAN(Tigris) : Ma dajte da ja probam!
SVI SEM STRELCA ( Heidi)): Ne!
STRELAC (Heidi) : Slažem se sa komšiinkom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC (Sann) : Nemojte, komšinice! To ne dolazi u obzir.
RIBE (Peglica): Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA (Bla): Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK (Behko): Mene pitate?
VAGA (Bla): Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK (Behko): Mene ništa ne pitajte. Sada je vreme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV (Konsul): Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK (Behko): Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišsljam o teškim stvarima.
BLIZANCI (ShevaL): Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da delim?
RAK (pape): Vi niste normalni!
JARAC (Storm): Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rešenje, pa da čujem.
BIK (Behko): Resenje je jednostavno, čekacemo dok ne stigne struja.
(Lift počinje da se trese.)
RAK (Pape), DEVICA (Tempy) I RIBE (Peglica): Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRELAC (Ideja i Maja): Počinje prava zabava!
VODOLIJA (Klara i Spanac): Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRELAC (Fatma): Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.
Evo nas u forumskom liftu. I da ne ispravljam sve zamislite da smo i komsije...
Horoskopski znaci zaglavljeni u liftu
RAK (Rum) : Šta mu bi?
BLIZANCI (Sheval): Opa, zaglavljeni smo!
LAV (Konsultant): Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DEVICA (Tempy?): Jaoj, gde baš sada!
OVAN (Daca) : Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA (Bambi): Hej, nemojte tako jako!
OVAN (Daca): Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i čekamo?
VAGA (Bla): smirite se! Nije vreme za svađu!
DEVICA (Andjelko): A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC (Storm): Svi imamo neke obaveze, ali umesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA (Klara): Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI (Ideja) : Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE (Peglica): Vidi ti nju! Njoj je čak i zabavno!
STRELAC (Fatma): Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV (KOnsul) : Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA (Spanac) : Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK(Behko): Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN (MisterNo): Ma nemojte! Mislite da cu celu noć sedeti ovde? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA (Jaca): Komšija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA (Grana): Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi.
OVAN(MisterNo): Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaras sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA(Grana): S tobom mogu da popričam i na jedan poseban nacin, a ako želis, možemo i ovde u liftu.
LAV (Konsul): Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK (Pape): Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovde bespomoćni.
DEVICA (Tutn): Tako je! Uopšte nismo svesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA (Bonakva): Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK (Rocki): Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čoveče!
DEVICA (Tempy): Potražite otvor za ventilaciju, ovde više ne može da se diše!
OVAN(Tigris) : Ma dajte da ja probam!
SVI SEM STRELCA ( Heidi)): Ne!
STRELAC (Heidi) : Slažem se sa komšiinkom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC (Sann) : Nemojte, komšinice! To ne dolazi u obzir.
RIBE (Peglica): Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA (Bla): Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK (Behko): Mene pitate?
VAGA (Bla): Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK (Behko): Mene ništa ne pitajte. Sada je vreme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV (Konsul): Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK (Behko): Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišsljam o teškim stvarima.
BLIZANCI (ShevaL): Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da delim?
RAK (pape): Vi niste normalni!
JARAC (Storm): Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rešenje, pa da čujem.
BIK (Behko): Resenje je jednostavno, čekacemo dok ne stigne struja.
(Lift počinje da se trese.)
RAK (Pape), DEVICA (Tempy) I RIBE (Peglica): Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRELAC (Ideja i Maja): Počinje prava zabava!
VODOLIJA (Klara i Spanac): Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRELAC (Fatma): Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.
- Heidi
- Forum [Bot]
Nisam puno razmisljala samo sam intuitivno imena naklepala