Nole wrote:Više sakriva nego što otkriva....ne lažem teChloe wrote:I ja imam nov kostim ... Nisam ljubitelj jednodjelnih, ali lani sam kupila jedan u ovakvon fazonu, pa evo i ove ...

Nole wrote:Više sakriva nego što otkriva....ne lažem teChloe wrote:I ja imam nov kostim ... Nisam ljubitelj jednodjelnih, ali lani sam kupila jedan u ovakvon fazonu, pa evo i ove ...
Svakom muškarcu je najlepše kad se kostim skidaChloe wrote:Nole wrote:Više sakriva nego što otkriva....ne lažem teChloe wrote:I ja imam nov kostim ... Nisam ljubitelj jednodjelnih, ali lani sam kupila jedan u ovakvon fazonu, pa evo i ove ...
... baš je fin kad se obuče ... a ti si loš poznavalac kostima ...
Krećem južno od Novog Sada, oduzeta dozvola mi nije prepreka, hapsite al krećemsrculence7 wrote:
Pa za kucnu upotrebu postoje puno ljepših "bikinija" između ostalog...Konsultant wrote:Zasto da ga zadrze? Sta mu fali za kucnu upotrebu. Bas ste nekreativne. Trebalo bi ga malo doraditi i bio bi ko bombona.
Nije lose promjeniti boljim, a ne gorim...Konsultant wrote:Svakako, ali ni ovo nije lose za promjeniti.
Provjeriš li kad gdje držiš to, da se ne zaboravi?Čupava wrote:Pa za kucnu upotrebu postoje puno ljepših "bikinija" između ostalog...Konsultant wrote:Zasto da ga zadrze? Sta mu fali za kucnu upotrebu. Bas ste nekreativne. Trebalo bi ga malo doraditi i bio bi ko bombona.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests