Ali, iako jeste malo morbidno, interesantno je...
Moderator: Krokodil Behko
Rijetke vrste glista uopste zalaze na tu dubinu jer ne mogu prezivjeti. A one koje da, nisu poznate bas kao grave robberi.Mutevelija wrote: 04 Oct 2019, 00:31Gliste i to pa nece one, ali hoce muhe i slicne bestije njima.
Culi ste za termin ucrvati se
A pola posla odrade bakterije u nama ostalo te lavre urade maggoti na engleskom ili flesh maggoti
Ima i ovdje. Sutra idemo bas na neku vrstu donacije i memorije oca, jednog nam prijatelja.navika wrote: 04 Oct 2019, 00:36To umiranje u bolnici je stvarno uzas. Ovdje imamo bolnicu u koju se samo i ide radi umiranja. Cim nekog upute tamo, svi znaju da mu je dosao kraj. A tamo su podijeljeni po sobama. U istu sobu oni sto bi trebali umrijeti za dan, u istu sobu oni sto bi trebali za dva, oni za tri.Maja wrote: 04 Oct 2019, 00:23 Soče, uz tebe mi pristaje da odes negdje u divljinu i sam umres. Nesto mi nisi za uobicajenog umiranja u bolnickom krevetu ili kuci okruzen voljenima.
A nekad se i doktori prevare. Posalju nekog na umiranje, pa on nikad umrijeti, pa ga opet kuci, pa opet u bolnicu za umiranje![]()
Kontala sam ispraviti post ali se konta sta sam mislila
A još gore je Kad zamislis da te zivu slučajno uklapaju.. panika u mraku i kovčegu
Neces to docekati jer cu te ja mlatnut po glavi radi potpisa. Sklanjaj tu sliku.Vertigo wrote: 04 Oct 2019, 09:57 prije cu da umrem u borbi, u lokvi moje sopstvene krvi, nego na samrtnoj postelji
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 0 guests