edo_79 wrote: 05 Jan 2021, 11:11
Bitno je da je u kuhinji kako treba .... ostalo je stvar adaptacije![]()
![]()
![]()
Nebudeš li sve pojeo![]()
![]()
![]()

Moderator: Krokodil Behko
edo_79 wrote: 05 Jan 2021, 11:11
![]()
![]()
![]()
![]()
Viršle?!vrhbosnica wrote: 05 Jan 2021, 11:27edo_79 wrote: 05 Jan 2021, 11:11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam
Senf prikraju i ja ga ostavim naopacke u frizider, da se ima sta drugi put nacijediti..
vrhbosnica wrote: 05 Jan 2021, 11:38Senf prikraju i ja ga ostavim naopacke u frizider, da se ima sta drugi put nacijediti..
Al jok, to ga obrne i ispravi..i sad nista.
Mozda onaj stan na grbavici i nije toliko skup
Ma ok je sad..to sam bila nervozna i agresivna od gladiedo_79 wrote: 05 Jan 2021, 11:40vrhbosnica wrote: 05 Jan 2021, 11:38
Senf prikraju i ja ga ostavim naopacke u frizider, da se ima sta drugi put nacijediti..
Al jok, to ga obrne i ispravi..i sad nista.
Mozda onaj stan na grbavici i nije toliko skup
Taj rad jelda![]()
![]()
![]()
Mene da vidiš odmah bi u časne sestre otišlaMerlin246 wrote: 05 Jan 2021, 12:13 Mene je Green razocarao kad smo se upoznali..ocekivala sam visea ne da je onako nizak, stidan, bez brade, nije htio da prica cak, sve ja teme zapocinjala i jos obukao trenerku i kosulju preko kosulje dux
![]()
E reko neces vise se upoznavati ni s kim![]()
Merlinka vazda puca na visokoMarlboroGold wrote: 05 Jan 2021, 12:22 Merlin ocekivala Thora ali da je taman ten z bradom da izgleda kao Saladin![]()
Haj sve, ali trenerka..Merlin246 wrote: 05 Jan 2021, 12:13 Mene je Green razocarao kad smo se upoznali..ocekivala sam visea ne da je onako nizak, stidan, bez brade, nije htio da prica cak, sve ja teme zapocinjala i jos obukao trenerku i kosulju preko kosulje dux
![]()
E reko neces vise se upoznavati ni s kim![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests