Katoličanstvo
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Re: Katoličanstvo
Nije tocno,ja sam par puta napisala neka nonsense pravila u Islamu,a ni tebi niSalahudinu se to nije dopaloKOMESAR wrote:Nije o tome niko poveo raspravu.Tamo uglavnom traže da im dokažem postojanje Boga.statebriga wrote:aha,ti odjednom kritikujes Islam na temi Katolicanstvo,a na temi Islam nisi nikad kritikovao danasnje problem Bosnajka i SDA i ISlama ,interesantnoKOMESAR wrote: Pa,šta ja radim nego kritikujem?!
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

eh ovo je problem u BiH ,nece Srbn u Sarajevo,nece Bosanjak u jedan dio mostara,nece Hrvat u BanjalukuKOMESAR wrote:Što se mene tiče počni sad gradnju od 200 metara.Ja u Mostar svakako ne zalazim.dr laganini wrote:.to sto mesar radi je tipicno komunisticka doktrina jedne istine..al ta ideplogija je crkla..
- dr laganini
- Inventar foruma

-
Venera
- Seksologinja

Doticni ne voli kritiku njegove religije ,mozda ti nisi kritikovao,ja jesam,i nije mu se dopalodr laganini wrote:..sa salahudinom nije frka po pitanju uvjerenja..postuje tudja uvjerenja...
Isto i tebi pisem neke minuse u vezi katolicanstva,pa ti se ne dopada
- dr laganini
- Inventar foruma

..to je politicko pitanje a vjera je oruzje koje se koristi...jedinstvena bih mora bit na priznavanju svi demokratski stecevina a ne dominaciji jedne vire il nacije...zbog toga je yuga i pukla..statebriga wrote:eh ovo je problem u BiH ,nece Srbn u Sarajevo,nece Bosanjak u jedan dio mostara,nece Hrvat u BanjalukuKOMESAR wrote:Što se mene tiče počni sad gradnju od 200 metara.Ja u Mostar svakako ne zalazim.dr laganini wrote:.to sto mesar radi je tipicno komunisticka doktrina jedne istine..al ta ideplogija je crkla..a hocete jedinstvenu BiH
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Nije to u pitanju? Ne mogu biciklom tako daleko.statebriga wrote:eh ovo je problem u BiH ,nece Srbn u Sarajevo,nece Bosanjak u jedan dio mostara,nece Hrvat u BanjalukuKOMESAR wrote:Što se mene tiče počni sad gradnju od 200 metara.Ja u Mostar svakako ne zalazim.dr laganini wrote:.to sto mesar radi je tipicno komunisticka doktrina jedne istine..al ta ideplogija je crkla..a hocete jedinstvenu BiH
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- dr laganini
- Inventar foruma

..ne mora se meni dopast sve sto neko misli ..sto ne znaci da da odobravam..to je i bit foruma..il rasprave opcenito..samo je pitanje logicnosti neciji teza..pa i znanja..statebriga wrote:Doticni ne voli kritiku njegove religije ,mozda ti nisi kritikovao,ja jesam,i nije mu se dopalodr laganini wrote:..sa salahudinom nije frka po pitanju uvjerenja..postuje tudja uvjerenja...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
To nije tačno! Ja se bunim protiv kritike bez argumenata.Mnogo puta u diskusiji sam tražio to,ali uglavnom svi vole da pametuju onako uopšteno. Evo,ponudio sam vam ,ako kritikujemo Poslanikove bitke,da idemo od jedne do druge.Biraj koju hoćeš!statebriga wrote:Doticni ne voli kritiku njegove religije ,mozda ti nisi kritikovao,ja jesam,i nije mu se dopalodr laganini wrote:..sa salahudinom nije frka po pitanju uvjerenja..postuje tudja uvjerenja...
- dr laganini
- Inventar foruma

- dr laganini
- Inventar foruma

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ti nisi tamo ni diskutovao!dr laganini wrote:..ja u svakom postu nudim argument..procitaj pazljivo..
- dr laganini
- Inventar foruma

-
Venera
- Seksologinja

evo ga opet,branis vjeru,a Kler je neodvojiv od politikedr laganini wrote:..to je politicko pitanje a vjera je oruzje koje se koristi...jedinstvena bih mora bit na priznavanju svi demokratski stecevina a ne dominaciji jedne vire il nacije...zbog toga je yuga i pukla..statebriga wrote:eh ovo je problem u BiH ,nece Srbn u Sarajevo,nece Bosanjak u jedan dio mostara,nece Hrvat u BanjalukuKOMESAR wrote: Što se mene tiče počni sad gradnju od 200 metara.Ja u Mostar svakako ne zalazim.a hocete jedinstvenu BiH
- dr laganini
- Inventar foruma

- dr laganini
- Inventar foruma

-
Venera
- Seksologinja

Bunis se i ako se postave dobri argumentiKOMESAR wrote:To nije tačno! Ja se bunim protiv kritike bez argumenata.Mnogo puta u diskusiji sam tražio to,ali uglavnom svi vole da pametuju onako uopšteno. Evo,ponudio sam vam ,ako kritikujemo Poslanikove bitke,da idemo od jedne do druge.Biraj koju hoćeš!statebriga wrote:Doticni ne voli kritiku njegove religije ,mozda ti nisi kritikovao,ja jesam,i nije mu se dopalodr laganini wrote:..sa salahudinom nije frka po pitanju uvjerenja..postuje tudja uvjerenja...
Postavljate milion kopija hadisa,ajeta,kao da ih neko ne moze pronaci na Google
Fazliju pitaj za Muhamedove bitke,on je nesto zabrniut,a mene to ne interesuje,znam dovoljno
-
Venera
- Seksologinja

pa cudno mi je da ti kao vjernik,i vecina drugih vjernika ne kritkujes kler politiku i drzavnu politiku u jednom zagrljaju ,a malo prije si napsiao da vjeru zloupotreblajvaju politicari,a to je nonsense ,jer ni Crkva ni IZ se nisu pobuniledr laganini wrote:..kler je zato sto je dio drustva..sto ti je to cudno..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Islam je Kur'an i hadisi Poslanika Muhameda.Izvan toga je nevjerstvo.statebriga wrote:Bunis se i ako se postave dobri argumentiKOMESAR wrote:To nije tačno! Ja se bunim protiv kritike bez argumenata.Mnogo puta u diskusiji sam tražio to,ali uglavnom svi vole da pametuju onako uopšteno. Evo,ponudio sam vam ,ako kritikujemo Poslanikove bitke,da idemo od jedne do druge.Biraj koju hoćeš!statebriga wrote:Doticni ne voli kritiku njegove religije ,mozda ti nisi kritikovao,ja jesam,i nije mu se dopalodr laganini wrote:..sa salahudinom nije frka po pitanju uvjerenja..postuje tudja uvjerenja...
Isto i tebi pisem neke minuse u vezi katolicanstva,pa ti se ne dopadaja sam bila komnetirala i nije vam se dopalo
![]()
Postavljate milion kopija hadisa,ajeta,kao da ih neko ne moze pronaci na Google![]()
Fazliju pitaj za Muhamedove bitke,on je nesto zabrniut,a mene to ne interesuje,znam dovoljno
p..s
Po meni,ti si prilično korektan diskutant.
- dr laganini
- Inventar foruma

..crkva je institucija sa svojim pravilima i zakonima..o ona se minja..nije ista sad i prije tisucu godina..opce mi nije problem kritizirat kad to bude tema..vjestice i slicne gluposti..ali kritizirat samo da kritiziram ne pada mi na oamet..otvori temu mozemo rasprvljat a ne u svakoj temi spominhat crkvu po nekim stereotipima..to mi nije in..