On je sad u Njemačkoj na faxu, master odradjuje, dobio njihovu stipendiju i posao na par sati mu obezbjedili.Mister No wrote: 24 Apr 2019, 22:45 Znam tu skolu dobro u koju idu.
Imaju cesto takmicenja BOSEPO...

Moderator: Krokodil Behko
On je sad u Njemačkoj na faxu, master odradjuje, dobio njihovu stipendiju i posao na par sati mu obezbjedili.Mister No wrote: 24 Apr 2019, 22:45 Znam tu skolu dobro u koju idu.
Imaju cesto takmicenja BOSEPO...
A tvoj?
Bas ti hvala na podrsci.
Zavrșava abd ove godine fax u Sa. Isto Burch.
Ima i moju podrskuKrokodil Behko wrote: 24 Apr 2019, 23:38 Jadan ti je i ovaj mister, na forumu mu nekad oslonac bio tutnplock vječito napušen, a sad Mutevelija, gori nego da je popušio cijeli Amazon.
Moram I ja promijenit malo ponasanje, komsijski su odnosi upitanjuJulia-Klara wrote: 25 Apr 2019, 13:10Ima i moju podrskuKrokodil Behko wrote: 24 Apr 2019, 23:38 Jadan ti je i ovaj mister, na forumu mu nekad oslonac bio tutnplock vječito napušen, a sad Mutevelija, gori nego da je popušio cijeli Amazon.![]()
Nije meni TK 'nako
Kako da ne , i sve djaba djele
Tako je J.K.Mutevelija wrote: 25 Apr 2019, 13:12Moram I ja promijenit malo ponasanje, komsijski su odnosi upitanju![]()
Sunce moje, pa u SA se slijeva najvise novca, toliko da se za ovih zadnjih 15-ak godina moglo sagraditi jos jedno. A cesto sam u SA, te tako mogu vidjeti sta sve fali, a ne zahtijeva ni mnogo para niti vremena.
Okano dok se svi rastale doce i to na redDeliler wrote: 25 Apr 2019, 14:14Sunce moje, pa u SA se slijeva najvise novca, toliko da se za ovih zadnjih 15-ak godina moglo sagraditi jos jedno. A cesto sam U SA,te takomogu vidjeti sta sve fali, a ne zahtijeva ni mnogo para niti vremena.
Ah, da.alcapone wrote: 25 Apr 2019, 14:17Okano dok se svi rastale doce i to na redDeliler wrote: 25 Apr 2019, 14:14
Sunce moje, pa u SA se slijeva najvise novca, toliko da se za ovih zadnjih 15-ak godina moglo sagraditi jos jedno. A cesto sam U SA,te takomogu vidjeti sta sve fali, a ne zahtijeva ni mnogo para niti vremena.![]()
Ja koliko vidim ovde je obrnuto nicim izazvano prozivanjaDeliler wrote: 25 Apr 2019, 14:24Ah, da.Zaboravih pomenuti, kako se gradjani naseg glavnog grada odnose prema
nama u razgovoru. Patroniziraju nas, i cesto u kondescentnom maniru. Ali, to se za razliku od infrastrukture, ne moze promijeniti.
P.S
Mozda je opet, onako, "od milja".![]()
OK, svakako da sam pogrijesio sto nisam napisao da to nije uvijek slucaj. Ali, rekao sam zaista ono sto sam ja primijetio u SA kod mnogih. Izvinjavam se sto sam zaboravio reci da je to samo moj utisak, sto ne mora da bude tacno.alcapone wrote: 25 Apr 2019, 14:26Ja koliko vidim ovde je obrnuto nicim izazvano prozivanjaDeliler wrote: 25 Apr 2019, 14:24
Ah, da.Zaboravih pomenuti, kako se gradjani naseg glavnog grada odnose prema
nama u razgovoru. Patroniziraju nas, i cesto u kondescentnom maniru. Ali, to se za razliku od infrastrukture, ne moze promijeniti.
P.S
Mozda je opet, onako, "od milja".![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests