Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 09:04
Valjda je instruktorov posao da te uci voziti a ne da ljeci svoje frustracije na tebi. I sta ako sam plakala nisam dosla na casove voznje da se neko na mene dere, i ili udara ko sto je tebe.. ne znam glupo mi je to.. ispade ja pretjerala po tom tvom.
Pa to je kad te uce tetovirani bajkeri ...
drugi bi mi sjedio nazad i pokusavao da me izbaci iz ravnoteze naginjuci se iznenada lijevo desno. To je vjezba da se naviknes na "kontrasa" na zadnjem sjedistu jer neces uvijek voziti nekoga ko zna kako sjedit na motoru. I to je prava skola, to instruktori to je samo da dobijes papir.
Nece te instruktor nauciti da udjes u krivinu pod rucnom, za to moras naci rally vozaca.
Salko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:10
i ja ne znam kako bilo ko može vozit ono govno od smarta...
mene panika uzela kada sam se okreno nazad i vidio, pa ništa...
safra me strefila (jer sam imao udes gdje me je lik pokupio vozio cca 80 a ja stajao da pređu pješaci)
ocm glupljeg auta na planeti nema...
Ono nije auto, to je pokretni kontejner za smece
Pa gledaj ga ko malu gradsku zajebanciju. Ja sam ga vozo 15 dana. Simpa. Parkiro se kontra, isao sa zenom i dvoje tad male djece u merkator u nabavku... Prodo ga, tad to mlado bilo, bektinom unuku od 12 godina u gorazde Uzeo ga valjda da ga po krugu fabrike voza. A sad jaranu trazim renault izzy. Jos veca sega...
Sta je to
Nemoj me samo po kruznim tokovima, u brdo moze
Mogu ja to vozit po normalnoj cesti, sad sto ce pola haube zavrsit u necijoj traci kad se izbacim da vidim je li put cist da se ukljucim nema veze Ako nema mjesta za ravno parkiranje ti ces
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa gledaj ga ko malu gradsku zajebanciju. Ja sam ga vozo 15 dana. Simpa. Parkiro se kontra, isao sa zenom i dvoje tad male djece u merkator u nabavku... Prodo ga, tad to mlado bilo, bektinom unuku od 12 godina u gorazde Uzeo ga valjda da ga po krugu fabrike voza. A sad jaranu trazim renault izzy. Jos veca sega...
Salko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:07
Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...
Moj tata vozi samo dzipove i ja sam zadnja 3 koja je imao vozala, predzadnji sam najvise dok nisam nisam kupila ovog mog malog autica haha. Nisam bas ko sad sto vozim stalno ali jesam ponekad. Na njegovim autima sam i naucila da parkiram kako treba, osim bocnog parkiranja
Yenna wrote: 15 Jul 2020, 09:29
Evo nesto i za bočno
Jel ovo moguće?
Tako jednom zenska hoce bocno da se parkira al ne u rikverc i pratim ja nju jer je ispred moje auto i fino ona tam vam drz nedaj udje ona nekako izadje iz auta kad krenu njezino auto na moje i udari me
Pitam ja nju sta bi ?
Izgleda nisam u brzinu ubacila