Lovačke priče (glavne uloge-forumaši)
Re: Lovačke priče (glavne uloge-forumaši)
e .ebiga i ove lovačke priče bez mene a ja najbolje lovim garant?????????????
"skrati ribu" il cu da na pravim pokoljnl74 wrote:e .ebiga i ove lovačke priče bez mene a ja najbolje lovim garant?????????????
E sad necu ni kako ja hocu
čuo sam ,bilo je na vijestima to ehehheheheheIM_ex wrote:"skrati ribu" il cu da na pravim pokoljnl74 wrote:e .ebiga i ove lovačke priče bez mene a ja najbolje lovim garant?????????????znas onaj vic
Hvala svima
.. Grani pogotovo, samo se nadam da se Ideja nece naljutiti 
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
- Status: Offline
Neće!!!Dust wrote:Hvala svima.. Grani pogotovo, samo se nadam da se Ideja nece naljutiti
Zna ona odavno da njegovo srce pripada drugoj (a i trećoj)
Last edited by Mister No on 14 Dec 2012, 16:56, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Ma ako se i naljuti, ne brini, nećeš fasovati ti - dobit ću ja po njušci i okajati tvoje grijehe
Samo nastavi (u nadi da če tvoj deseterački ep ipak završiti happyendom, ali i da ćeš usrećiti Mistera kojom hanumom/ili ako ništa drugo onda bar jagnjetinom)
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
...
Umuknu pjesma, niko i ne dise, reklo bi se.
Jagnje u sapama lava, rekli bi neznanci za MORENU. Dok je skupljenih usana skupljala pljuvacku, podcijenivsi MIc Sokolijevo citanje misli, divljim poljupcem poremetio joj je pomalomalovishe muski gest – pljuc u facu. Ostavio ju je bez daha, divljim, dugim poljupcem, a kad osjeti da joj, do malocas jako i ratoborno tijelo naglo klonu, pusti joj da udahne mrvu zraka tek, potom joj zagrizavsi donju usnu. Prodisase i ostali „nickovi“, no, njihovo disanje bjese horski, neobicno glasno „AAAH … WOAAH … MMM … YEAAH“, posmatrajuci prizor oblizujuci si usne, neki muski cak baleci poput smajlija ovdasnjeg.
Povrsno poznavajuci MORENU, vecina je ocekivala da prekine taj, za zene inace veoma izazovan muski, dominirajuci potez. Nisu treptali da im ne bi promakao momenat kad mu koljenom iznenadi medjunozje. No, to se nije desilo.
Stajala je pred njim ovaj put bas kao jagnje, predana sasvim. Mic joj pomilova obraz i njezno ju odgurnu u pravcu kojim je bila posla kad ga je u prolazu „zakacila“.
Njeno lice, jabuka crvena. Njene grudi oganj zivi. Dotetura do svog sjedista, sjede i s apetitom zapali. Gleda kroz prozor i rece: „Ljudi, jel ovo piramida Sunca?“ Unormalise se svi odjednom i opet svi za mobitele – slikaju.
Vrucina je postajala sve nesnosnija. Reklo bi se topi se asfalt. Eto, da nije ici po LAFFa, sad bi se stiglo pred Villu, izaslo iz busa i protegnulo tijelo. Jos neka dva kilometra i aerodrom Paljike ce docekati svoje posjetioce. Obzirom da se LAFFu izuzetno dopala pjesma koju je cuo, druzina jednoglasno odluci tom pjesmom ga i docekati.
RaJa poceslja ionako dotjeranu kosu, osvjezi se parfemom … zauze stav pravilnog sjedenja, ravnim drzanje kicme. Pogledom je upijala i najmanje detalje okoline, rashladjujuci se s vremena na vrijeme kao lepezom, naparfemisanim listom, spremnim za njenog LAFFa.
Konacno, i taj momenat (reci ce citalac xD) – bljesnu Paljike prostranstvo i LAFF na vidiku. Sportski obucen, pomalo neobican bez uobicajene klasike i kravate. U bijeloj maici s natpisom „ BESJE ZEMLJU KOJA PIRAMIDE NEMA“, uz neskriveni osmijeh zadovoljstva, jos iz daleka mase u znak pozdrava, pokazujuci na natpis maice, pa na paket, u znak da su tu i maice za svu ekipu.
Bus u stanju zaustavljanja a RaJa vec izlazi, tj. ispada. Pade na koljena, tik do LAFFovih nogu, prihvati njegovu ruku i pridize se, stidljivo stresajuci sljunak sa krvavog koljena. Kako ustade, kako ga zagrli, osta fleka na maici, na sto ju on na fin nacin kritikova i zamoli da mu opere maicu cim se stigne u Villu. Nakon srdacnog pozdravljanja sa svakim ponaosob, sjeo je … a gdje drugo do RaJe, koja nikome nije dala sjesti do nje, cuvajuci mjesto za njenu ljubav.
Za desetak minuta bus se nasao na parkingu Ville. Uslijedilo je protezanje nogu, zezancija, pjesma. Jedno tako veselo drustvance je rijetkost vidjeti u Bosni i Hercegovini, na otvorenom, tik pored regionalnog puta.
Dok su momci vadili kofere iz prtljaznika, MORENA je IM_ex pokazivala fotke, iz busa nacinjene, a vecina ostalih djevojaka je razgledala dvoriste i divila se okolishu. RaJa je bila opcinjena LAFFom, ispravljala bi ga kad pogresno procita koju rijec pjesme ispisane na list.
Jos je vrijeme godisnjih odmora, te su strane registracije jos uveliko prisutne po putevima. Jedno, takve registracije auto usporilo je, ciji vozac je s posebnom paznjom posmatrao veselu, ocito tek pristiglu grupu. Usporilo pa stalo. Kolko se moglo zapaziti, auto je crne boje, Audi, cinilo se.
kraj treceg dijela
Umuknu pjesma, niko i ne dise, reklo bi se.
Jagnje u sapama lava, rekli bi neznanci za MORENU. Dok je skupljenih usana skupljala pljuvacku, podcijenivsi MIc Sokolijevo citanje misli, divljim poljupcem poremetio joj je pomalomalovishe muski gest – pljuc u facu. Ostavio ju je bez daha, divljim, dugim poljupcem, a kad osjeti da joj, do malocas jako i ratoborno tijelo naglo klonu, pusti joj da udahne mrvu zraka tek, potom joj zagrizavsi donju usnu. Prodisase i ostali „nickovi“, no, njihovo disanje bjese horski, neobicno glasno „AAAH … WOAAH … MMM … YEAAH“, posmatrajuci prizor oblizujuci si usne, neki muski cak baleci poput smajlija ovdasnjeg.
Povrsno poznavajuci MORENU, vecina je ocekivala da prekine taj, za zene inace veoma izazovan muski, dominirajuci potez. Nisu treptali da im ne bi promakao momenat kad mu koljenom iznenadi medjunozje. No, to se nije desilo.
Stajala je pred njim ovaj put bas kao jagnje, predana sasvim. Mic joj pomilova obraz i njezno ju odgurnu u pravcu kojim je bila posla kad ga je u prolazu „zakacila“.
Njeno lice, jabuka crvena. Njene grudi oganj zivi. Dotetura do svog sjedista, sjede i s apetitom zapali. Gleda kroz prozor i rece: „Ljudi, jel ovo piramida Sunca?“ Unormalise se svi odjednom i opet svi za mobitele – slikaju.
Vrucina je postajala sve nesnosnija. Reklo bi se topi se asfalt. Eto, da nije ici po LAFFa, sad bi se stiglo pred Villu, izaslo iz busa i protegnulo tijelo. Jos neka dva kilometra i aerodrom Paljike ce docekati svoje posjetioce. Obzirom da se LAFFu izuzetno dopala pjesma koju je cuo, druzina jednoglasno odluci tom pjesmom ga i docekati.
RaJa poceslja ionako dotjeranu kosu, osvjezi se parfemom … zauze stav pravilnog sjedenja, ravnim drzanje kicme. Pogledom je upijala i najmanje detalje okoline, rashladjujuci se s vremena na vrijeme kao lepezom, naparfemisanim listom, spremnim za njenog LAFFa.
Konacno, i taj momenat (reci ce citalac xD) – bljesnu Paljike prostranstvo i LAFF na vidiku. Sportski obucen, pomalo neobican bez uobicajene klasike i kravate. U bijeloj maici s natpisom „ BESJE ZEMLJU KOJA PIRAMIDE NEMA“, uz neskriveni osmijeh zadovoljstva, jos iz daleka mase u znak pozdrava, pokazujuci na natpis maice, pa na paket, u znak da su tu i maice za svu ekipu.
Bus u stanju zaustavljanja a RaJa vec izlazi, tj. ispada. Pade na koljena, tik do LAFFovih nogu, prihvati njegovu ruku i pridize se, stidljivo stresajuci sljunak sa krvavog koljena. Kako ustade, kako ga zagrli, osta fleka na maici, na sto ju on na fin nacin kritikova i zamoli da mu opere maicu cim se stigne u Villu. Nakon srdacnog pozdravljanja sa svakim ponaosob, sjeo je … a gdje drugo do RaJe, koja nikome nije dala sjesti do nje, cuvajuci mjesto za njenu ljubav.
Za desetak minuta bus se nasao na parkingu Ville. Uslijedilo je protezanje nogu, zezancija, pjesma. Jedno tako veselo drustvance je rijetkost vidjeti u Bosni i Hercegovini, na otvorenom, tik pored regionalnog puta.
Dok su momci vadili kofere iz prtljaznika, MORENA je IM_ex pokazivala fotke, iz busa nacinjene, a vecina ostalih djevojaka je razgledala dvoriste i divila se okolishu. RaJa je bila opcinjena LAFFom, ispravljala bi ga kad pogresno procita koju rijec pjesme ispisane na list.
Jos je vrijeme godisnjih odmora, te su strane registracije jos uveliko prisutne po putevima. Jedno, takve registracije auto usporilo je, ciji vozac je s posebnom paznjom posmatrao veselu, ocito tek pristiglu grupu. Usporilo pa stalo. Kolko se moglo zapaziti, auto je crne boje, Audi, cinilo se.
kraj treceg dijela
Im_ex
@Dust
odlično
na početku kad pročitah ono "od stida ne mogla" kroz glavu mi prodje da će se vjerovatno pojaviti Calla koja će mi davati savjete da se oslobodim stida
..... ključevi od Audija
Radoznala sam da pročitam kraj
amin sestro , ah, kako da ga kaznim za ovo
Grano, nema hepi enda, "mriti" se mora
Jedino ako me Tigris ne spasi 
@Dust
na početku kad pročitah ono "od stida ne mogla" kroz glavu mi prodje da će se vjerovatno pojaviti Calla koja će mi davati savjete da se oslobodim stida
Radoznala sam da pročitam kraj
Heidi wrote:niska grana wrote:....a ovo je za potpisa" cekaj me u kuci na Ilidzi
sad jeste
Grano, nema hepi enda, "mriti" se mora
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
ne brini sestro
oderem kozu svakom ko je protiv
oderem kozu svakom ko je protiv
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Jaoo
Šta sve ne pročitah
A divi im_ex,iz naftalina,povukla žena od Sulejmana,valjda će do kraja '13 doći do nas,tempy,ruana-ne nadajte se
Samo pišite
Šta sve ne pročitah
A divi im_ex,iz naftalina,povukla žena od Sulejmana,valjda će do kraja '13 doći do nas,tempy,ruana-ne nadajte se
Samo pišite
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:Jaoo![]()
Šta sve ne pročitah![]()
A divi im_ex,iz naftalina,povukla žena od Sulejmana,valjda će do kraja '13 doći do nas
Koliki interes toliko i muzike, hocu reci price
"Iz naftalina" povukoh, a? ccc ... pa sta onda reci za Tempya, odnosno njegovu partizansku tematiku, kad je moja par godinica tek stara a po tebi je naftalin
pa hajde da vidim tebe da krenes
zamisli pricu tematski od sad
zamisli pricu tematski od sad
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ne mogu ja,kad je minus nemam inspiracije 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Jao Ra-je
RaJa poceslja ionako dotjeranu kosu, osvjezi se parfemom … zauze stav pravilnog sjedenja, ravnim drzanje kicme.
Bus u stanju zaustavljanja a RaJa vec izlazi, tj. ispada. Pade na koljena, tik do LAFFovih nogu, prihvati njegovu ruku i pridize se, stidljivo stresajuci sljunak sa krvavog koljena.
sjeo je … a gdje drugo do RaJe, koja nikome nije dala sjesti do nje, cuvajuci mjesto za njenu ljubav
Samo da kažem retro stil je na kraju i radnja moje slijedeće priče će se odvijati u svemirkom brodu negdje u udaljenim galaksijama svemira godine 2280-te...ako smak svijeta ne bude 21.12.2012.IM_ex wrote:Zagorka wrote:Jaoo![]()
Šta sve ne pročitah![]()
A divi im_ex,iz naftalina,povukla žena od Sulejmana,valjda će do kraja '13 doći do nas![]()
Koliki interes toliko i muzike, hocu reci price![]()
![]()
![]()
"Iz naftalina" povukoh, a? ccc ... pa sta onda reci za Tempya, odnosno njegovu partizansku tematiku, kad je moja par godinica tek stara a po tebi je naftalin![]()
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
DAN KAD SE UDAVALA MAJA
Kako sam se sinoć ja napio
jedan čudan sanak sam usnio.
Joj kako sam tu noć sretan bio
pun sam krevet suzom nakvasio.
Svatovi su zapjeva i Mara
udaje se sa sajta nam Maja.
Stara kruška još starija trešnja
nek sve gori dok se Behko češlja.
Julija-Klara bješe prva kuma,
A za kuma izabraše ruma.
Mladoženja biješe lijep joj kao špigla
nešto poput Franka Riberia.
U svatove zvali i trubače
od radosti i meni se plače.
To se igra to se i veseli
jebe mi se drago je i meni.
String je Tutna odmah tu prokleo
kad je Zagor mladu nam izveo.
U svatova nastala je buna
nestalo je Crnogorskog kuma.
Mali ciga pokaže na stranu
Luna i Hana leže u kanalu.
Alaj su se uroljale brate
a Maja ih moli da se vrate.
Pijanije nikad nisu bile
s Nezaboravnom kažu da su pile.
Ma baš me briga za ove pijanice
Kad ugledah Vecine grudvice.
Kapci mi od oka se nategli
Silence i Živi gubicu otegli.
A u Vece gepek dobro stoji
mogao bi Rudolph broda da uplovi.
Gledam tamo ja u kutu skota
Tamo Grana nešto čudno mota.
Adacta i Mrki odmah su do njega
opet svađa ko zna oko čega.
Kad ugledam Shevala zaboli me glava
u njega je braćo uvjek dobra trava.
Uze Heidi mikrofon da pjeva
i na nebu počelo da sijeva.
Nema više nikoga da plače
po stolovim kod Maje se skače.
Vidi Čarobnjaka i on ruke širi
raduje se ko kauboj kobili.
I Tutnplock se tu otego brate
svi će pamtit te Majine svate.
Eno Nepodobna sa Blentom na stolu
u rukama drže coca-colu.
Maja njima zabranio piti
ak se napiju sve će polomiti.
I Posavljak tu propjevo brate
Jaca i Igla kad kolo uhvate.
Tu se odmah hvata sva družina
a do njih je mlada ciganija.
Gledam Maileda s rakijom u ruci
Nim i Carmague gledaju ko vuci.
Nisam znao da i oni popit mogu
jednu flašu otresli sa nogu.
Ubrzo im i Jasmin se pridruži
taj se dobro u rakiju kuži.
To se pije rakija ko voda
ko će sutra mjesto njih da hoda.
U zaleđu dalje, mirnije je stanje
tamo Figo, okrenuo janje.
Kad se njemu usta raskolače
samo janje iz tanjura skače.
Kako smo se tu noć svi otresli
da tri dana nismo bili svijesni.
Kako sam se sinoć ja napio
jedan čudan sanak sam usnio.
Joj kako sam tu noć sretan bio
pun sam krevet suzom nakvasio.
Svatovi su zapjeva i Mara
udaje se sa sajta nam Maja.
Stara kruška još starija trešnja
nek sve gori dok se Behko češlja.
Julija-Klara bješe prva kuma,
A za kuma izabraše ruma.
Mladoženja biješe lijep joj kao špigla
nešto poput Franka Riberia.
U svatove zvali i trubače
od radosti i meni se plače.
To se igra to se i veseli
jebe mi se drago je i meni.
String je Tutna odmah tu prokleo
kad je Zagor mladu nam izveo.
U svatova nastala je buna
nestalo je Crnogorskog kuma.
Mali ciga pokaže na stranu
Luna i Hana leže u kanalu.
Alaj su se uroljale brate
a Maja ih moli da se vrate.
Pijanije nikad nisu bile
s Nezaboravnom kažu da su pile.
Ma baš me briga za ove pijanice
Kad ugledah Vecine grudvice.
Kapci mi od oka se nategli
Silence i Živi gubicu otegli.
A u Vece gepek dobro stoji
mogao bi Rudolph broda da uplovi.
Gledam tamo ja u kutu skota
Tamo Grana nešto čudno mota.
Adacta i Mrki odmah su do njega
opet svađa ko zna oko čega.
Kad ugledam Shevala zaboli me glava
u njega je braćo uvjek dobra trava.
Uze Heidi mikrofon da pjeva
i na nebu počelo da sijeva.
Nema više nikoga da plače
po stolovim kod Maje se skače.
Vidi Čarobnjaka i on ruke širi
raduje se ko kauboj kobili.
I Tutnplock se tu otego brate
svi će pamtit te Majine svate.
Eno Nepodobna sa Blentom na stolu
u rukama drže coca-colu.
Maja njima zabranio piti
ak se napiju sve će polomiti.
I Posavljak tu propjevo brate
Jaca i Igla kad kolo uhvate.
Tu se odmah hvata sva družina
a do njih je mlada ciganija.
Gledam Maileda s rakijom u ruci
Nim i Carmague gledaju ko vuci.
Nisam znao da i oni popit mogu
jednu flašu otresli sa nogu.
Ubrzo im i Jasmin se pridruži
taj se dobro u rakiju kuži.
To se pije rakija ko voda
ko će sutra mjesto njih da hoda.
U zaleđu dalje, mirnije je stanje
tamo Figo, okrenuo janje.
Kad se njemu usta raskolače
samo janje iz tanjura skače.
Kako smo se tu noć svi otresli
da tri dana nismo bili svijesni.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Posavljak 
Ma znao sam ja da si ti čovjek umjetnik..
Trebo si nam detaljnije opisati te Vecine grudvice
Ma znao sam ja da si ti čovjek umjetnik..
Trebo si nam detaljnije opisati te Vecine grudvice
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
E načekat ćeš se do moje svadbe
Ali ako se ikad udam (a sumnjam) bit ćete svi pozvani.
Bit će to prva svadba na kojoj je mlada s fišekom na glavi.
Ali ako se ikad udam (a sumnjam) bit ćete svi pozvani.
Bit će to prva svadba na kojoj je mlada s fišekom na glavi.
-
dacina_curica