Koji Srbi su za Bosnjake dobri Srbi?
Moderator: Krokodil Behko
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Koji Srbi su za Bosnjake dobri Srbi?
Evo i tose na nosi, inace dobra tema, u politickom smislu tesko da ima koji da valja.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3977 times
- Been thanked: 7357 times
Upoznao sam razlicite narode, razlike su u obicajima kulturoloskim..ostalo sve manje vise ista prica..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Ako kome zatreba hadžara i kama ima umene pojeftino.
Ne mereeee 

- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Ja bih se oCepio od njiha kad ne valjadu 
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
-
The 51st State
- Inventar foruma

- General War
- Aktivni forumaš

Tako je, valja ti ih gledat dok se boje ne rastope
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22854 times
- Been thanked: 20942 times
Ok, ali isto tako ne možeš reći ljudima da ne budu oprezni. Ne mora to po defaultu biti mržnja i slično. Oprez je samo oprez.General War wrote: 25 Nov 2021, 16:32Nebitno za temu, bi li se mandalila nego koncept pitanja: Kojem Bosnjaku? Da li je taj bosnjak ikada upoznao kakvog srbina..je li se taj bosnjak ikada se posvadjao sa drugim bosnjakom pa da mu srbin (ili bilo ko drugi) jedini problem u zivotu..nevjerovatno u kakvom toxicnom okruzenju ljudi zive i sta im je problem.MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 16:26
Kako bi to Bloo zamandalila jel tako? Čak i da Bobi napravi temu![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

Zna to djeneral ali danas je zgodan dan da mozga zasto je cerada bila labava
- General War
- Aktivni forumaš

Naravno; ali jesu li radi srba rudari izasli na proteste recimo kao primjer?MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 16:58Ok, ali isto tako ne možeš reći ljudima da ne budu oprezni. Ne mora to po defaultu biti mržnja i slično. Oprez je samo oprez.General War wrote: 25 Nov 2021, 16:32
Nebitno za temu, bi li se mandalila nego koncept pitanja: Kojem Bosnjaku? Da li je taj bosnjak ikada upoznao kakvog srbina..je li se taj bosnjak ikada se posvadjao sa drugim bosnjakom pa da mu srbin (ili bilo ko drugi) jedini problem u zivotu..nevjerovatno u kakvom toxicnom okruzenju ljudi zive i sta im je problem.
Da je oprez u pitanju, nikada nebih Dejton niti Vasingtonskisporazum potpisao pa makar do zadnjeg...ali, to sam samo ja...
Ovdje je samo mrznja u pitanju, zna se to prepoznati...je li tebe moram napomenut da zlocini i genocidi nisu postali od 1992...istorija se ne pise od tada, a mi ovdje imamo prilicno saroliku istoriju...
- General War
- Aktivni forumaš

Zna to dijasporac iz pedeset i prve drzave, jos dedo handzar usteko.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22854 times
- Been thanked: 20942 times
Slažem se ja s tobom što se tiče mržnje i na ovoj temi i ona je evidentna. To ne osporavam. Međutim ne nastupaju svi na takav način.General War wrote: 25 Nov 2021, 17:05Naravno; ali jesu li radi srba rudari izasli na proteste recimo kao primjer?MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 16:58
Ok, ali isto tako ne možeš reći ljudima da ne budu oprezni. Ne mora to po defaultu biti mržnja i slično. Oprez je samo oprez.
Da je oprez u pitanju, nikada nebih Dejton niti Vasingtonskisporazum potpisao pa makar do zadnjeg...ali, to sam samo ja...
Ovdje je samo mrznja u pitanju, zna se to prepoznati...je li tebe moram napomenut da zlocini i genocidi nisu postali od 1992...istorija se ne pise od tada, a mi ovdje imamo prilicno saroliku istoriju...
Da se ja pitam ovakve teme ne bi bile u životu ni 10 minuta jer daju priliku takvima da iznose tu istu mržnju.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55509 times
- Been thanked: 9894 times
Oni koji prodaju nesto bez pdv-a 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
-
The 51st State
- Inventar foruma

Ako je mrznje multimedijalni verbatim notornih fakata onda jbg.MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 17:09Slažem se ja s tobom što se tiče mržnje i na ovoj temi i ona je evidentna. To ne osporavam. Međutim ne nastupaju svi na takav način.General War wrote: 25 Nov 2021, 17:05
Naravno; ali jesu li radi srba rudari izasli na proteste recimo kao primjer?
Da se ja pitam ovakve teme ne bi bile u životu ni 10 minuta jer daju priliku takvima da iznose tu istu mržnju.
- General War
- Aktivni forumaš

Ma neka iznose ba...ali neka se drugi pitaju ko to seta medju njima i ko se to predstavlja u njihovo ime...i donesu zakljucak, da li su bolji ili samo nisu imali sansu uraditi isto ili u tolikoj mjeriMarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 17:09Slažem se ja s tobom što se tiče mržnje i na ovoj temi i ona je evidentna. To ne osporavam. Međutim ne nastupaju svi na takav način.General War wrote: 25 Nov 2021, 17:05
Naravno; ali jesu li radi srba rudari izasli na proteste recimo kao primjer?
JA ne vidim nacin da neko gleda odnose kroz prizmu neke apstraktne odrednice kao sto je to etnicitet, vec osoba (ako je mogucne sa makar minimalnim stepenom inteligencije) vs druga osoba sa istim kvalitetama.
Cudna mi cuda srat u neciju bastu kad nema nikoga.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9191 times
- Been thanked: 5874 times
Oni poput Cede, Divjaka, Lazovica, Pejanovica, Bogicevića i sl.
Inace oni nemaju podrsku u svom narodu ni 1%.
Gore-dole koji procenat.
Inace oni nemaju podrsku u svom narodu ni 1%.
Gore-dole koji procenat.
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10019 times
- Been thanked: 11905 times
Slabo je tamo bilo partizana. Do jeseni 44. formirane dvije brigadice, sa po 700 ljudi, iz Semberije, Majevice, Brčkog, Zvornika, Birča, TZ itd, itd.. Njih su uglavnom pobili četnici, do te 44. a potom su oni prešli u partizane, da bi se 92. (što se tiče Bijeljine) vratili na fabričke postavke.
Sretan ti dan državnosti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10019 times
- Been thanked: 11905 times
General War wrote: 25 Nov 2021, 16:17 Uvjek se prijatno iznenadim sa izljevima ksenofobije na ovom forumu, kakva je ovo tema?
Lijepi dejton za vake antifasiste
Ti ne razumiješ naš forum. Maja je ovo iz zajebancije otvorila, jer joj je dosadilo da niko od Srba ne valja, a u vezi Nebojše Vukanovića, kojeg su lokalni dobri Bošnjani pljuckali, pa ona otvorila ovu temu, da ih zajebava. Imaš i dva pandana ispod
viewtopic.php?f=32&t=30171
viewtopic.php?f=32&t=30170&p=2906430#p2906430
- General War
- Aktivni forumaš

Pa samo mogu nagadjati, tipa "click bait" ja razumijem da forum na neki nacim mora biti ziv...ali htio nehtio promovira mrznju kad vidim u presenom znacenju pjesmicu " vrba" ne treba prevod, sama se analogija detektuje, sta je pisac vrli htio rekti.Krokodil Behko wrote: 25 Nov 2021, 20:56General War wrote: 25 Nov 2021, 16:17 Uvjek se prijatno iznenadim sa izljevima ksenofobije na ovom forumu, kakva je ovo tema?
Lijepi dejton za vake antifasiste
Ti ne razumiješ naš forum. Maja je ovo iz zajebancije otvorila, jer joj je dosadilo da niko od Srba ne valja, a u vezi Nebojše Vukanovića, kojeg su lokalni dobri Bošnjani pljuckali, pa ona otvorila ovu temu, da ih zajebava. Imaš i dva pandana ispod
viewtopic.php?f=32&t=30171
viewtopic.php?f=32&t=30170&p=2906430#p2906430
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Da li je to onaj novinar Vukanovic koji prilikom glasnja na
poslednjim zborim u CG Bosnjake iz BiH nazva Turcima.
poslednjim zborim u CG Bosnjake iz BiH nazva Turcima.
Last edited by Ma znas on 25 Nov 2021, 22:04, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa nisu ni Izraelci radi Nijemaca izašli na proteste već radi Benjamina Netanyahua i korupcije pa opet mnogi Jevreji odbijaju voziti njemačka auta.General War wrote: 25 Nov 2021, 17:05Naravno; ali jesu li radi srba rudari izasli na proteste recimo kao primjer?MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 16:58
Ok, ali isto tako ne možeš reći ljudima da ne budu oprezni. Ne mora to po defaultu biti mržnja i slično. Oprez je samo oprez.
Babe i žabe.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.