laganini wrote:..camargue wrote:gdje vidis ti Yugu?
nix zestoki nacionalista...otprilike tek na levelu prosjecnog hrvata iz hrvatske...recimo max. do "Oluje"
malo si me zbunio komentarima ali preuzimam krivnju na sebe...
nedaj se zbuniti
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

laganini wrote:..camargue wrote:gdje vidis ti Yugu?
nix zestoki nacionalista...otprilike tek na levelu prosjecnog hrvata iz hrvatske...recimo max. do "Oluje"
malo si me zbunio komentarima ali preuzimam krivnju na sebe...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Calla wrote:bas tako Zagi,,gdje god da se okrenes netko nekoga ukokao!!
Da je ,meni nekakva moc ili kakav zakon da se oruzje vise ne proizvodi da se sakuplja otopi i od njega da se sagrade zgrade za nezbrinutu djecu,,i velika igralista za bezbriznost ,,velike tople kuhinje po cjelom svjetu da nijedan covjek ne osjeti glad zed i hladnocu !!

storm wrote:Calla wrote:bas tako Zagi,,gdje god da se okrenes netko nekoga ukokao!!
Da je ,meni nekakva moc ili kakav zakon da se oruzje vise ne proizvodi da se sakuplja otopi i od njega da se sagrade zgrade za nezbrinutu djecu,,i velika igralista za bezbriznost ,,velike tople kuhinje po cjelom svjetu da nijedan covjek ne osjeti glad zed i hladnocu !!ne može .... industrija oružja je prejaka stavka u budžetu velikih .....istii je slučaj sa farmacijom.... da primjene sve lijekove i saznanja koja posjeduju, ode im profit .... zato se nešto mora dogoditi
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests