meni se cudite kad o njemu pisem kao o katilinu ....Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2022, 10:05insomnia wrote: 06 Oct 2022, 09:19 Zabimljivo kako takvi ratnici jos od kako Turska zagazi na ove prostore nikad nisu imali svoju drzavu.
Zanimljivo je kako se ne poznaje historija. Otomansko caerstvo JESTE bilo naša država, kao i K&K.
Za te se države ginulo.
Naravno da bi moglo biti rata, da ga neće govore samo najglasniji defetisti poput tebe.
Da su nekog plaćali da bude toliko neprijateljski nastrojen pema nama, ne bi ga mogli naći.
Samo treba urokati nekog novokomponovanog Pavelića i eto nama veselja na sve strane. Ko jebe NATO.
Možda bi trebalo igrati onu utakmicu s Rusima, kao i one pizdice iz sarajevskog vijeća, ako su već najavili da će Milanović biti persona non grata, nek to i učine. Nek zakuhaju.
Naše stranke trebaju postaviti uslov, Samo jedan hadezeovac u vladi FBiH i ko im jebe mater. Sad mi blokiramo i baš bi bilo zanimljivo vidjeti imaju li angloamerikanci odgovor.
OHR - Christian Shmidt
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
- Status: Offline
Re: OHR - Christian Shmidt
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4230 times
- Been thanked: 3153 times
Udario ‘gan na ‘šnjaka, štaš…
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Genijalno
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Pasaga
- Hadžija
upaucila se tema .....
jesmol odblokirali federaciju?
jesmo kurko ....nikad za ovog cara
http://patriote-bosne.com/vijesti/draga ... l4G1IsGHO4

jesmol odblokirali federaciju?
jesmo kurko ....nikad za ovog cara
http://patriote-bosne.com/vijesti/draga ... l4G1IsGHO4
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac

- Melek
- Deer Hunter
Jednim udarcem tri muhe. Smirio i Hrvate i Srbe i Ruse 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9242 times
- Been thanked: 10971 times
Znači, kad je nivo federacije u pitanju, primjenjuje se popis iz 1991. i Hrvatima pripadne skoro pola vlade.
A kad je u pitanju Dom Naroda i situacija u kantonima, onda se primjenjuje popis iz 2013, nakon etničkog čišćenja.
Ja bih pravio blokade. Nije toliko loše, ako Srbija ekspres uđe u EU, jer će se Srbima desiti isto ono što i Hrvatima. Egzodus na kvadrat. Imali bi 2/3 vrlo brzo. U roku od 4-5 godina. U tom slučaju, i EU će morati prihvatiti da Dayton treba mijenjati u građanskiji model, jer će biti apsurdno ovako.
A kad je u pitanju Dom Naroda i situacija u kantonima, onda se primjenjuje popis iz 2013, nakon etničkog čišćenja.
Ja bih pravio blokade. Nije toliko loše, ako Srbija ekspres uđe u EU, jer će se Srbima desiti isto ono što i Hrvatima. Egzodus na kvadrat. Imali bi 2/3 vrlo brzo. U roku od 4-5 godina. U tom slučaju, i EU će morati prihvatiti da Dayton treba mijenjati u građanskiji model, jer će biti apsurdno ovako.
- Melek
- Deer Hunter
Rezultat Neumskih pregovora bila je nula i morao sam reagovati. Ne možete moju odluku mjeriti kao dobru ili lošu. Sačekajte efekte. Nijedna stranka od mene nije zvanično tražila da nametnem izmjene Izbornog zakona. Jedino mi je bilo bitno da izađemo iz blokade. Hrvatska mora poštovati nezavisnost BiH. Napisao sam u izmjenama da ne treba jačati etničku grupu nego saradnju među njima. S Vučićem sam pričao o integritetu BiH i autonomiji RS-a. Briga koja se rađa zbog blizine Moskve postavlja pitanje: kuda idu EU integracije. Ključ stabilnosti BiH leži i u Srbiji. Hrvatska, Srbija, ali i Turska igraju važnu ulogu u BiH. Nije riječ samo o tome da se dogovore Sarajevo i Banja Luka.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija
on pazljivo slusa sta carsija kazeMelek wrote: 09 Oct 2022, 11:31Rezultat Neumskih pregovora bila je nula i morao sam reagovati. Ne možete moju odluku mjeriti kao dobru ili lošu. Sačekajte efekte. Nijedna stranka od mene nije zvanično tražila da nametnem izmjene Izbornog zakona. Jedino mi je bilo bitno da izađemo iz blokade. Hrvatska mora poštovati nezavisnost BiH. Napisao sam u izmjenama da ne treba jačati etničku grupu nego saradnju među njima. S Vučićem sam pričao o integritetu BiH i autonomiji RS-a. Briga koja se rađa zbog blizine Moskve postavlja pitanje: kuda idu EU integracije. Ključ stabilnosti BiH leži i u Srbiji. Hrvatska, Srbija, ali i Turska igraju važnu ulogu u BiH. Nije riječ samo o tome da se dogovore Sarajevo i Banja Luka.
a carsija je pocela da mumlja
odma mu naum pada crni Gavrilo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac
Ćaršija nema bijelih bubrega ni zasta. Nisu naucili. I Gavro je bio vlah
- insomnia
- Rđav kurac
Konacno se neko oglasio jbt

Trojkasi u dogovoru sa stranim ambasadama sute iako im smitova odluka bukvalno ponistava svrhu postojanja
Premala je ovo zemlja za ovoliko izdajnika. Sa SDA na celu pa dalje po horizontali i vertikali

Trojkasi u dogovoru sa stranim ambasadama sute iako im smitova odluka bukvalno ponistava svrhu postojanja
Premala je ovo zemlja za ovoliko izdajnika. Sa SDA na celu pa dalje po horizontali i vertikali
- Pasaga
- Hadžija
opozicija se mora oglasit
..valjda je to neko pravilo
..valjda je to neko pravilo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3803 times
- Been thanked: 3526 times
Pa eto neka ovo SDA oglašavanje a šutnja Trojke bude razlog da SDA pomete na izborima 2024 i 2026. Kakve koristi od toga kada ne znamo na šta će uređenje Bosne i Hercegovine ličiti do tadainsomnia wrote: 09 Oct 2022, 18:11 Konacno se neko oglasio jbt
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- insomnia
- Rđav kurac
Kad u Ranama Svabo i Pinki spomenu Kuretu 93-u a on kaze daleko 93-aNaseef Mushroom wrote: 09 Oct 2022, 18:27Pa eto neka ovo SDA oglašavanje a šutnja Trojke bude razlog da SDA pomete na izborima 2024 i 2026. Kakve koristi od toga kada ne znamo na šta će uređenje Bosne i Hercegovine ličiti do tadainsomnia wrote: 09 Oct 2022, 18:11 Konacno se neko oglasio jbt
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9242 times
- Been thanked: 10971 times
Stay tuned, poznati njemački turista nastavlja s poslom
Schmidt: Uskoro ćete od mene čuti nešto o državnoj imovini, to će se odnositi i na RS
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt govorio je u intervjuu o izmjenama Izbornog zakona, ali i o drugim pitanjima kao što je i ono koje se tiče državne imovine.
Tokom razgovora u Centralnom dnevniku, Schmidt se osvrnuo na konstataciju voditelja Senada Hadžifejzovića na Face TV da li ima osjećaj da je samo visoki predstavnik u jednom dijelu Bosne i Hercegovine, tačnije u FBiH, te da ga predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u svojim istupima ismijava.
Na ovu konstataciju, Schmidt se poslužio sa, kako je naveo, njemačkom uzrečicom.
"Nijemci kažu, ko se zadnji smije, najslađe se smije. Nije stvar u tome da pravimo show. Riječ je da Dodik mora znati, kao i svi oko njega, da entitet RS poštuju, ali je to dio BiH i tačka", rekao je Schmidt.
Nakon toga, visoki predstavnik se osvrnuo i na pitanje državne imovine.
"Kada je riječ o državnoj imovini, uskoro ćete od mene čuti sveobuhvatno neke stvari koje će se odnositi i na Republiku Srpsku. Dakle, ono što je važno jeste pravednost, a ona se orijentira ka građanima RS-a, a ne prema sadašnjim i budućim članovima Predsjedništva BiH", pojasnio je Schmidt.
Visoki predstavnik Christian Schmidt o pitanju državne imovine govorio je na 42 minuti intervjua.
Schmidt: Uskoro ćete od mene čuti nešto o državnoj imovini, to će se odnositi i na RS
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt govorio je u intervjuu o izmjenama Izbornog zakona, ali i o drugim pitanjima kao što je i ono koje se tiče državne imovine.
Tokom razgovora u Centralnom dnevniku, Schmidt se osvrnuo na konstataciju voditelja Senada Hadžifejzovića na Face TV da li ima osjećaj da je samo visoki predstavnik u jednom dijelu Bosne i Hercegovine, tačnije u FBiH, te da ga predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u svojim istupima ismijava.
Na ovu konstataciju, Schmidt se poslužio sa, kako je naveo, njemačkom uzrečicom.
"Nijemci kažu, ko se zadnji smije, najslađe se smije. Nije stvar u tome da pravimo show. Riječ je da Dodik mora znati, kao i svi oko njega, da entitet RS poštuju, ali je to dio BiH i tačka", rekao je Schmidt.
Nakon toga, visoki predstavnik se osvrnuo i na pitanje državne imovine.
"Kada je riječ o državnoj imovini, uskoro ćete od mene čuti sveobuhvatno neke stvari koje će se odnositi i na Republiku Srpsku. Dakle, ono što je važno jeste pravednost, a ona se orijentira ka građanima RS-a, a ne prema sadašnjim i budućim članovima Predsjedništva BiH", pojasnio je Schmidt.
Visoki predstavnik Christian Schmidt o pitanju državne imovine govorio je na 42 minuti intervjua.
- insomnia
- Rđav kurac
Da se ima muda ko sto nema jos danas izaci sa saopstenjem da se đubre proglasava nepozeljnim na cijeloj teritoriji BiH
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2882 times
- Been thanked: 3251 times
- Status: Online
vukanovic mu je tako nesto porucio, jedini koliko vidim.
a nasi ostali politicari sute. licni interes pa onda drzava, klasika.
- Pasaga
- Hadžija
dinokio,niksic ...Skin wrote: 09 Oct 2022, 18:35 vukanovic mu je tako nesto porucio, jedini koliko vidim.
uvalit ce nas u belaj
to je zeljno slave ...vlasti
Becir tu nece sam moci nesto mnogo
on ce imati za vratom jednog od najlukavijih ulizica,legitimnog
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3803 times
- Been thanked: 3526 times
Pa mi sada mislimo i govorimo o visokom predstavniku i OHRu ono šta Srbi govore 25 godina.
Svaki put u zadnjih 25 godina kada bismo i pomislili da podržimo tu srpsku ideju smo odmah povukli ručnu jer znamo da Srbi ne žele da OHR ode iz istog razloga kakvog mi želimo.
Njihov razlog tjeranja stranaca je negativan i neprijateljski prema državi i jedini njihov razlog za odlazak je želja da nastave gdje su stali 1995 i da bi namjeravali novi genocid uz pomoć BH Hrvata i Srbije i Hrvatske.
Mi smo uvjek branili strance i njihov boravak uprkos nekim upitnim izjavama i potezima jer smo znali da dok je stranac tu, nacionalistima iz BH i komšijskih država nema ni korak naprijed i OHR/stranci su tu da ih zaustave.
Sada se pitam postoji li uopšte ijedan razlog da smo za njihov ostanak? Koji je to? Briga da ako stranac ode da će Hrvati dobiti treći entitet, da će entitet rs biti još stabilniji, da bi Bošnjaci mogli imati još manja prava i da možemo postati europska Palestina? Pa to se upravo sada dešava dok su stranci tu. Koji je razlog da se ne naprav i sada jedan "Mrs u mp3v Schmidte" skup?
Ovo šta planira Schmidt za Bošnjake se ne razlikuje od onoga šta je biljana plavšić planirala za Bošnjake 1991./1992.
Svaki put u zadnjih 25 godina kada bismo i pomislili da podržimo tu srpsku ideju smo odmah povukli ručnu jer znamo da Srbi ne žele da OHR ode iz istog razloga kakvog mi želimo.
Njihov razlog tjeranja stranaca je negativan i neprijateljski prema državi i jedini njihov razlog za odlazak je želja da nastave gdje su stali 1995 i da bi namjeravali novi genocid uz pomoć BH Hrvata i Srbije i Hrvatske.
Mi smo uvjek branili strance i njihov boravak uprkos nekim upitnim izjavama i potezima jer smo znali da dok je stranac tu, nacionalistima iz BH i komšijskih država nema ni korak naprijed i OHR/stranci su tu da ih zaustave.
Sada se pitam postoji li uopšte ijedan razlog da smo za njihov ostanak? Koji je to? Briga da ako stranac ode da će Hrvati dobiti treći entitet, da će entitet rs biti još stabilniji, da bi Bošnjaci mogli imati još manja prava i da možemo postati europska Palestina? Pa to se upravo sada dešava dok su stranci tu. Koji je razlog da se ne naprav i sada jedan "Mrs u mp3v Schmidte" skup?
Ovo šta planira Schmidt za Bošnjake se ne razlikuje od onoga šta je biljana plavšić planirala za Bošnjake 1991./1992.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 7978 times
Shmidt je samo iskoristio podlogu koju su decenijama pripremali bošnjački političari - nisu nam bitni oni za koje kažemo da ih predstavljamo već samo goli vlastiti interes.
Kmečite sada Bakire i ekipa...
Kmečite sada Bakire i ekipa...