Šta ste posljednje kupili od kozmetike?

Savjeti kako da izgledamo ljepše :)
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2059 times
Been thanked: 3697 times
Status: Online

Re: Šta ste posljednje kupili od kozmetike?

14 Jun 2025, 08:42

Zizi wrote: 14 Jun 2025, 01:34
Nora Ibsenova wrote: 08 Jun 2025, 21:42

Preporuci mi dobru okoloocnu kremu za sitne bore
Evo ove tri su ti dobre, kreni s jednom. Druga i treća se mogu kupiti kod nas, samo ih je jeftinije naručiti s iherba, a počesto budu i sniženja.
S tim, da ti neće pomoći samo krema.
Kako sam ja dosta starija od tebe, isprobala sam i neke druge tretmane i zaista se vidi razlika kada njih uključim, krema im dođe kao podrška.
Ne mislim na kozmetičke tretmane tipa botoksa i filera, već hidžame, akupunkture, onda akupresure lica, pogotovo u kombinaciji s istočnjačkim masažama čitavog tijela.
Ono što mi se pokazalo isto jako efikasnim za zategnutije lice je dobra hidriranost s esence od Neogena, ubjedljivo mi je najbolja.
Nisam ja kontra ni botoxa
Tacno cu otic I kehnut ga u ovu brazdu na celu
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 8824 times
Been thanked: 7645 times
Status: Offline

14 Jun 2025, 08:48

Nora Ibsenova wrote: 14 Jun 2025, 08:42
Zizi wrote: 14 Jun 2025, 01:34

Evo ove tri su ti dobre, kreni s jednom. Druga i treća se mogu kupiti kod nas, samo ih je jeftinije naručiti s iherba, a počesto budu i sniženja.
S tim, da ti neće pomoći samo krema.
Kako sam ja dosta starija od tebe, isprobala sam i neke druge tretmane i zaista se vidi razlika kada njih uključim, krema im dođe kao podrška.
Ne mislim na kozmetičke tretmane tipa botoksa i filera, već hidžame, akupunkture, onda akupresure lica, pogotovo u kombinaciji s istočnjačkim masažama čitavog tijela.
Ono što mi se pokazalo isto jako efikasnim za zategnutije lice je dobra hidriranost s esence od Neogena, ubjedljivo mi je najbolja.
Možda se previše mrštiš. :oo

Ima jedna vježba, koja nas drži malo pod kontrolom kako se ne bi puno mrštili. Držiš zatvorena usta i pritisneš s jezikom korijen prednjih gornjih zubi, i zalijepiš jezik za nepce. Isprobaj :oo

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2059 times
Been thanked: 3697 times
Status: Online

14 Jun 2025, 09:03

Zizi wrote: 14 Jun 2025, 08:48
Nora Ibsenova wrote: 14 Jun 2025, 08:42

Možda se previše mrštiš. :oo

Ima jedna vježba, koja nas drži malo pod kontrolom kako se ne bi puno mrštili. Držiš zatvorena usta i pritisneš s jezikom korijen prednjih gornjih zubi, i zalijepiš jezik za nepce. Isprobaj :oo
E znam za tu
Al resting bitch face mi je default :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Post Reply

Return to “Ljepota”