Savjeti kako da izgledamo ljepše

-
Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2059 times
- Been thanked: 3697 times
-
Status:
Nora Ibsenova
14 Jun 2025, 08:42
Zizi wrote: 14 Jun 2025, 01:34
Nora Ibsenova wrote: 08 Jun 2025, 21:42
Preporuci mi dobru okoloocnu kremu za sitne bore
Evo ove tri su ti dobre, kreni s jednom. Druga i treća se mogu kupiti kod nas, samo ih je jeftinije naručiti s iherba, a počesto budu i sniženja.
S tim, da ti neće pomoći samo krema.
Kako sam ja dosta starija od tebe, isprobala sam i neke druge tretmane i zaista se vidi razlika kada njih uključim, krema im dođe kao podrška.
Ne mislim na kozmetičke tretmane tipa botoksa i filera, već hidžame, akupunkture, onda akupresure lica, pogotovo u kombinaciji s istočnjačkim masažama čitavog tijela.
Ono što mi se pokazalo isto jako efikasnim za zategnutije lice je dobra hidriranost s esence od Neogena, ubjedljivo mi je najbolja.
Nisam ja kontra ni botoxa
Tacno cu otic I kehnut ga u ovu brazdu na celu
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 8824 times
- Been thanked: 7645 times
-
Status:
Zizi
14 Jun 2025, 08:48
Nora Ibsenova wrote: 14 Jun 2025, 08:42
Zizi wrote: 14 Jun 2025, 01:34
Evo ove tri su ti dobre, kreni s jednom. Druga i treća se mogu kupiti kod nas, samo ih je jeftinije naručiti s iherba, a počesto budu i sniženja.
S tim, da ti neće pomoći samo krema.
Kako sam ja dosta starija od tebe, isprobala sam i neke druge tretmane i zaista se vidi razlika kada njih uključim, krema im dođe kao podrška.
Ne mislim na kozmetičke tretmane tipa botoksa i filera, već hidžame, akupunkture, onda akupresure lica, pogotovo u kombinaciji s istočnjačkim masažama čitavog tijela.
Ono što mi se pokazalo isto jako efikasnim za zategnutije lice je dobra hidriranost s esence od Neogena, ubjedljivo mi je najbolja.
Možda se previše mrštiš.
Ima jedna vježba, koja nas drži malo pod kontrolom kako se ne bi puno mrštili. Držiš zatvorena usta i pritisneš s jezikom korijen prednjih gornjih zubi, i zalijepiš jezik za nepce. Isprobaj

-
Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2059 times
- Been thanked: 3697 times
-
Status:
Nora Ibsenova
14 Jun 2025, 09:03
Zizi wrote: 14 Jun 2025, 08:48
Nora Ibsenova wrote: 14 Jun 2025, 08:42
Možda se previše mrštiš.
Ima jedna vježba, koja nas drži malo pod kontrolom kako se ne bi puno mrštili. Držiš zatvorena usta i pritisneš s jezikom korijen prednjih gornjih zubi, i zalijepiš jezik za nepce. Isprobaj
E znam za tu
Al resting bitch face mi je default

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.