Jok ja, samo divljač

Jok ja, samo divljač
Podrig
Jedu moja djecaMaja wrote: 19 Jul 2020, 16:17 Pa dobro. Sve je to ok al ko jede kolace svakodnevno. Ja ih skoro nikad ne jedem, jedino kad isprobavam novi recept.
Hocu da kazem, definitivno sam za zdravu, prirodnu ishranu al tu i tamo neki kolac ili nesto nezdravo...ne vidim problem.
Mora uspjetiHurija wrote: 19 Jul 2020, 16:12Nice bitan je i trud ako ćemo najiskrenije ,kolač uvjek i ne uspije
Super ali mi nedostaje povrca ...
Bilo je još povrća u mix salati.. ali eto meni nikako ne idu paprike sa ribom..
U pravu si, izbaci ribu.Čupava wrote: 21 Jul 2020, 11:10Bilo je još povrća u mix salati.. ali eto meni nikako ne idu paprike sa ribom..Odraz wrote: 21 Jul 2020, 10:49
Super ali mi nedostaje povrca ...![]()
Ja bih tu jos zapekao paprike i paradajz u tepsiji, sa domacim kajmakom kao prilog, i somuncice.![]()
mada je moguće da to može biti super kombinacija...
A uz krumpir, ti bi i somunčića..![]()
Odraz wrote: 21 Jul 2020, 11:16U pravu si, izbaci ribu.Čupava wrote: 21 Jul 2020, 11:10
Bilo je još povrća u mix salati.. ali eto meni nikako ne idu paprike sa ribom..mada je moguće da to može biti super kombinacija...
A uz krumpir, ti bi i somunčića..![]()
![]()
![]()
![]()
Salim se, samo riba treba da je malo res-pecenija, da se uhvati rumena korica, i przit prethodno natopljenu u maslinovo ulje sa bijelim lukom, biberom i persunom.![]()
![]()
Somuncic treba da se na kraju umace u tepsiju ... nema bacanja.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests