Oprosti, nikada više te neću zvati ženomuvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 11:33 Kojim zenama? Ovo je drugi put danas da me neko trpa u neki kos gdje ne pripadam.Osim ako nisi mislio mene.. onda ti je oprosteno.
![]()
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
Re: (S)parimo forumaše
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Nervirace te i dalje
Ng je prevara, popravljamo se, priznajemo sve, okrecemo nove stranice, postavljamo realne ciljeve umjesto neostvarivih itd e sipak
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4713 times
- Been thanked: 4383 times
I ja mislim. Ne slusa me nikako.
Doriane, ne zenom, vec u isti kos.
Doriane, ne zenom, vec u isti kos.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9911 times
- Been thanked: 16712 times
To mi je cilj, ne da se popravim vec da te nerviram
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nema većeg meraka nego nervirati nekoga ko se na to palispacebound wrote: 29 Dec 2019, 11:44To mi je cilj, ne da se popravim vec da te nerviramTad si najsladja
![]()
Ko ba? Budimo realni, tražimo nemoguće.Username wrote: 29 Dec 2019, 11:43Nervirace te i dalje
Ng je prevara, popravljamo se, priznajemo sve, okrecemo nove stranice, postavljamo realne ciljeve umjesto neostvarivih itd e sipak
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Et. Pa ti budi pametan. 
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8932 times
- Been thanked: 5683 times
Dal ti ovu nasu dragu Maju u trojac strpa?uvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 08:05 Svi su vam spiskOvi bezveze jer nemate pojma.
Salko i Nice
Skin i Bla
Melek i Maja (dzaba se opires)
Maja i Oblaktu bi perje letilo
Julka i Mohr
I takoooo...
Bad girl Kontra.
The Dark Side Of The Forum...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ne u kos, vec sta je s tim zenama, Doriane!
Sa mnom nista nije, nit se sparujem, nit rasparujem. Kako bih s tobom u forumskoj semi prosla me volja za zivotom, a ne vezom.
Jok Misteru. Ono prvo je Ljubav, a drugo strast. Pa sta Maja odabere.
Banovanje mene nije opcija 
Sa mnom nista nije, nit se sparujem, nit rasparujem. Kako bih s tobom u forumskoj semi prosla me volja za zivotom, a ne vezom.
Jok Misteru. Ono prvo je Ljubav, a drugo strast. Pa sta Maja odabere.
Last edited by uvijek_kontra on 29 Dec 2019, 11:50, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma

Ti si sparena s Oblakom, ne joguni se uzaluduvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 11:49 Ne u kos, vec sta je s tim zenama, Doriane!
Jok Misteru. Ono prvo je Ljubav, a drugo strast. Pa sta Maja odabere.Banovanje mene nije opcija
![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ja samo mogu reći, ko sa mnom ne može taj nešto nije dobar. Ja sam oličenje smirenosti, tolerancije, imam živce kao.beton...ma sve. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
A sta ti sad to znaci. Pa ne mogu ja nikad naucit bosanski kad stalno neke nove rijeci izmisljate.
Bolje da odma
Bolje da odma
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Mlada si ti jos. Ko bude shvatio to, shvatice i tebe i sve sto sa tobom ide.Iskra wrote: 29 Dec 2019, 11:52 Ja samo mogu reći, ko sa mnom ne može taj nešto nije dobar. Ja sam oličenje smirenosti, tolerancije, imam živce kao.beton...ma sve.![]()
uvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 11:54Mlada si ti jos. Ko bude shvatio to, shvatice i tebe i sve sto sa tobom ide.Iskra wrote: 29 Dec 2019, 11:52 Ja samo mogu reći, ko sa mnom ne može taj nešto nije dobar. Ja sam oličenje smirenosti, tolerancije, imam živce kao.beton...ma sve.![]()
![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Nemoj se opirat, nemoj se ljutit, prihvati touvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 11:53 A sta ti sad to znaci. Pa ne mogu ja nikad naucit bosanski kad stalno neke nove rijeci izmisljate.![]()
Bolje da odma![]()