Ma trebala si ih sve skupiti na jedno mjesto i samo jednom reciIskra wrote: 23 Feb 2020, 21:42
Ljetos ja "radila" kod pulmologa. 2,5 mjeseca. I potrefe se sarajevska sportska društva na sistematskom...koliko sam.puta rekla, "skinute se do.pojasa i sjednite" , broja nema
Odlično iskustvo!
Frizure
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Frizure
.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Ma nece joj nista biti od farbanja
MOja jos uvijek raste, ali a mjesec dana idem kuci
Vidjet cemo sta ce biti 
MOja jos uvijek raste, ali a mjesec dana idem kuci
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5233 times
- Been thanked: 6737 times
JK, pustas kosu?
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
tako nekako... ne vjerujem da cu "prezivjeti" ljeto, ali vidjet cemo
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Prezivi :bubica
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Nasla sam sliku kad sam imala dugu kosu. I to je moja prirodna boja kose 
Last edited by Ariel on 24 Feb 2020, 21:51, edited 1 time in total.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Visoki bobJulia-Klara wrote: 23 Feb 2020, 22:15tako nekako... ne vjerujem da cu "prezivjeti" ljeto, ali vidjet cemo![]()
I ova boja uz tvoje oci

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 249 times
- Been thanked: 157 times
VII cranial nerv, cak i kod idopatske ( bez znanog uzroka) paralize nece se paralizovat od mokre kose, nego reaktivacijum herpes simplex virus,jos moze biti sifilis i Lyme bolest uzrok a ja sam imao slucaj gdje je vakcina za gripu uzrokovala Bell Palsy, Malo steroid terapie (prednisone) i otkloni se upala.Iskra wrote: 23 Feb 2020, 21:35Čupava wrote: 23 Feb 2020, 21:34
Kod mene se taj živac često upali jer često izađem vlažne kose vani. Ljeti kao i zimi ...i onda bolujem danim
nikad pAmeti doći
![]()
Jaka upala nervus facijalis uzrokuje parezu facijalis, to je ono kad se usta iskrive. Nemojte se zezati.
Joj joj jedva čekam prve pacijente!![]()
Sretno
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6385 times
- Been thanked: 5813 times
Snowie wrote: 23 Feb 2020, 22:28 Nasla sam sliku kad sam imala dugu kosu. I to je moja prirodna boja kose![]()
Svako sebe laze kako mu odgovara.
Hvala, pustam jeuvijek_kontra wrote: 23 Feb 2020, 23:32Snowie wrote: 23 Feb 2020, 22:28 Nasla sam sliku kad sam imala dugu kosu. I to je moja prirodna boja kose![]()
![]()
pusti opet dugu, meni si skroz drugacija
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10059 times
- Been thanked: 17054 times
- Status: Online
Ja svoju prvo umotam u peskir, ne trljam nista, samo je umotam, drzim kako kad, nekad 5 minuta, nekad pola sata tako.Kad ga skinem bogato je naspricam mlijekom za kosu, pa susim.Treba mi 10ak minuta.Imam profesionalni fen od 2000 vati.Nikad je ne osusim bas skroz.Kad se sama jos doosusi na vrhove nanesem ulje za kosu, onda tako masnim rukama prodjem kroz cijelu kosu i pocesljam je.Mokru kosu nikad ne cesljam, tako se ostecuje.
Perem je otprilika 2 puta sedmice.Ne pazim u dan, ako mi je mrsko skupim u pundju i cao.Gore se mastila kad sam je prala svaki drugi dan nego sad.
Perem je otprilika 2 puta sedmice.Ne pazim u dan, ako mi je mrsko skupim u pundju i cao.Gore se mastila kad sam je prala svaki drugi dan nego sad.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
Oko sat
I samo je super taj dan kad je operem, sutra sva se izvrne.
Kad operem, u peskiru jedno 15 min. Pa onda serum da joj ista mogu. Onda susenje, pa feniranje, satrem se ziva. Gusta, ostra, suha nekakva sama od sebe + mao sam je zahebUcnula silnim farbanjem.
Al u fazi smo oporavka. Valjda se oporavi nekad.
Kad operem, u peskiru jedno 15 min. Pa onda serum da joj ista mogu. Onda susenje, pa feniranje, satrem se ziva. Gusta, ostra, suha nekakva sama od sebe + mao sam je zahebUcnula silnim farbanjem.
Al u fazi smo oporavka. Valjda se oporavi nekad.
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
rocko wrote: 23 Feb 2020, 23:23VII cranial nerv, cak i kod idopatske ( bez znanog uzroka) paralize nece se paralizovat od mokre kose, nego reaktivacijum herpes simplex virus,jos moze biti sifilis i Lyme bolest uzrok a ja sam imao slucaj gdje je vakcina za gripu uzrokovala Bell Palsy, Malo steroid terapie (prednisone) i otkloni se upala.Iskra wrote: 23 Feb 2020, 21:35
Jaka upala nervus facijalis uzrokuje parezu facijalis, to je ono kad se usta iskrive. Nemojte se zezati.
Joj joj jedva čekam prve pacijente!![]()
Sretno
Ako ćemo nabrajati, i ne samo od toga što navodis već i od :
genikularni herpes , infekcije srednjeg uha ili mastoida, sarkoidoza, neuroborelioza, ishemia, karcinomatoza ili leukemična infiltracija živca, kompresivni otok , kronični meningitis i tumori cerebelopontinog ugla , secerna bomest...itd.
Anamneza pacijenata "tvrdi" i slijedeće
"Godinama se mislilo (a i danas neki tako smatraju) da je Bellova pareza posljedica izlaganja živca hladnoći (propuhu) pa su je neki autori nazivali i reumatskom paralizom facijalisa. U anamnestičkim podacima takvih pacijenta često nailazimo na informaciju o duljoj izloženosti propuhu, ventilatorima, klimama, otvorenim prozorima u automobilima (profesionalni vozači). "- prof dr sci Karabeg Reuf
"Točan uzrok nastanka Bellove kljenuti nije poznat. Anamnesticki potkrijepljeno je mišljenje da je kljenut posljedica izlaganja živca hladnoći (propuhu), pa je Bellova kljenut nazivana i reumatskom kljenuti nervusa facijalisa. "- dr med spec neurolog Lucija Zadro Matovina.
Hvala @rocko
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
peskirom protrljam i suha ☝spacebound wrote: 24 Feb 2020, 05:41 Ja svoju prvo umotam u peskir, ne trljam nista, samo je umotam, drzim kako kad, nekad 5 minuta, nekad pola sata tako.Kad ga skinem bogato je naspricam mlijekom za kosu, pa susim.Treba mi 10ak minuta.Imam profesionalni fen od 2000 vati.Nikad je ne osusim bas skroz.Kad se sama jos doosusi na vrhove nanesem ulje za kosu, onda tako masnim rukama prodjem kroz cijelu kosu i pocesljam je.Mokru kosu nikad ne cesljam, tako se ostecuje.
Vanilla, baš si se potrudila, lijepo ti je
Snowie, totalno si drugačijeg izgleda, tako s dugom kosom. Izgledaš zrelije i malo mističnije
Snowie, totalno si drugačijeg izgleda, tako s dugom kosom. Izgledaš zrelije i malo mističnije
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10059 times
- Been thanked: 17054 times
- Status: Online
Lako to s 2 centa koseVrag wrote: 24 Feb 2020, 07:55peskirom protrljam i suha ☝spacebound wrote: 24 Feb 2020, 05:41 Ja svoju prvo umotam u peskir, ne trljam nista, samo je umotam, drzim kako kad, nekad 5 minuta, nekad pola sata tako.Kad ga skinem bogato je naspricam mlijekom za kosu, pa susim.Treba mi 10ak minuta.Imam profesionalni fen od 2000 vati.Nikad je ne osusim bas skroz.Kad se sama jos doosusi na vrhove nanesem ulje za kosu, onda tako masnim rukama prodjem kroz cijelu kosu i pocesljam je.Mokru kosu nikad ne cesljam, tako se ostecuje.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
ali namjerna 2 centa, samo da se napomene
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Snowie, puno ti bolje stoji kraca kosa, lijepo ti uokviri lice 
Moja rutina u zadnje vrijeme izgleda ovako:
Nasamponiram dvaput samponom (skoro
) bez sulfata, uglavnom koncentriram sampon na tjeme, onda stavim hrpu regeneratora bez silikona, vise na donji dio kose, izbjegavam tjeme, rascesljam ju malo sirokim cesljem ako se zapetljala. Guzvam ju rukama da se oblikuju kovrce i na taj nacin umasiram regenerator. Isperem. Jednom tjedno stavljam nakon toga masku za duboko regeneriranje, zamotam kosu u pamucnu majicu i tako drzim pola sata. Isperem. Kombinacijom gela i vode guzvam kosu da se formiraju kovrce. Zamotam opet u pamucnu majicu. Nakon pola sata majicom njezno stiscem visak vode i pustim ju da se susi na sobnoj temperaturi koliko god mogu. Kasnije ju do kraja posusim difuzorom. Ako od gela ostane malo kruta, njezno stiskam kovrce dok ne omekane.
Perem otprilike dvaput tjedno. Između pranja malo osvjezim kovrce vodom. Ako se bas neki dijelovi odbijaju ukovrcat, uvijem ih figarom, ali ne drzim dugo.
Svaki put je borba, nikad ne ispadne isto, cesto nesto moram promijeniti i dodati jos neki proizvod
Cilj mi je totalno izbaciti sulfate, silikone i parabene jer nisu dobri za kosu i poticati sto vise prirodnu teksturu kose i prirodnu hidrataciju, bez koristenja ikakvih uvijaca i bez susenja fenom.
Rutina je podlozna promjenama, mozda s vremenom izbacim samponiranje svaki put, nego predem na co-wash, odnosno pranje regeneratorom a sampon samo ponekad.
Moja rutina u zadnje vrijeme izgleda ovako:
Nasamponiram dvaput samponom (skoro
Perem otprilike dvaput tjedno. Između pranja malo osvjezim kovrce vodom. Ako se bas neki dijelovi odbijaju ukovrcat, uvijem ih figarom, ali ne drzim dugo.
Svaki put je borba, nikad ne ispadne isto, cesto nesto moram promijeniti i dodati jos neki proizvod
Rutina je podlozna promjenama, mozda s vremenom izbacim samponiranje svaki put, nego predem na co-wash, odnosno pranje regeneratorom a sampon samo ponekad.
somehow I manage
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
A duša