Pedofilija
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
- Status: Offline
Re: NOVI DETALJI AKCIJE U TUZLI: Zbog navođenja na prostituciju uhapšen i političar i bivši državni zastupnik Zijad Jago
Neki se ovdje stresaju na sve teme ,kamo srece da dozive i takav staracki dom pa ja
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31460 times
- Been thanked: 29192 times
Re: NOVI DETALJI AKCIJE U TUZLI: Zbog navođenja na prostituciju uhapšen i političar i bivši državni zastupnik Zijad Jago
IstoZana wrote: 05 Nov 2025, 17:36 Možda sam paranoična ali mi pade na pamet da je ovaj požar u domu penzionera podmetnut da bi se skrenula pažnja sa ovog slučaja
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Nisi paranoična, to je uobičajeno već godinama.Zana wrote: 05 Nov 2025, 17:36 Možda sam paranoična ali mi pade na pamet da je ovaj požar u domu penzionera podmetnut da bi se skrenula pažnja sa ovog slučaja
I Bin Laden je ubijen baš u onom momentu kada je se zakuhalo oko Obaminog rodnog lista, pa više niko nije pominjao Obamu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26189 times
- Been thanked: 26816 times
Pa ko je zakuho?
Sve ista matrica ludjaka koji su danas uzeli vlast .
I evo sad ce godina.
Da je bilo i slovo pogresno ili tacka na njegovom rodnom listu mislis da to ne bi objavili u prva 24h?
Samo da se epstejn fajlovi zaborave..al nece se zaboravit.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14439 times
- Been thanked: 24324 times
Tuzla, Obama, Osama…navij, zavij, tamogavamogaNaseef Mushroom wrote: 05 Nov 2025, 18:15Nisi paranoična, to je uobičajeno već godinama.Zana wrote: 05 Nov 2025, 17:36 Možda sam paranoična ali mi pade na pamet da je ovaj požar u domu penzionera podmetnut da bi se skrenula pažnja sa ovog slučaja
I Bin Laden je ubijen baš u onom momentu kada je se zakuhalo oko Obaminog rodnog lista, pa više niko nije pominjao Obamu.
Dobro mi ikako
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nisam bio online pa nisam znao da je neki video postavljen i izbrisan, pa pomislih, jest Ramo pogan ali da je baš toliko pogan da se ne može u njega gledati?Morgen wrote: 05 Nov 2025, 11:03JelKomshija wrote: 05 Nov 2025, 11:00
Uzrok se treba lijecit a tek onda posljedice,svojim pametovanjem na ovoj temi neces nista postici,kao ni ja,video prijavi to ti je korisnije ako zelis uopste bit korisna u stvarima koje govoris...nije ovde problem ni rum ni ja...opet ako nesto nije po pravilima foruma tu su moderatori......
Pametovanje? Ok
Video je izbrisan sa OVE teme jer sam prijavila post
Imas li jos neku primedbu?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nisam htio temu na politiku okrenuti.ironman wrote: 05 Nov 2025, 18:18sunce mu poljubim i Obamu ..cuj oko rodnog lista se zakuhalo ..
Pa ko je zakuho?
I evo sad ce godina.
Da je bilo i slovo pogresno ili tacka na njegovom rodnom listu mislis da to ne bi objavili u prva 24h?
Poenta je da nije ništa čudo da se nešto drugo uradi da se o tom pozabavi i da se o prvom slučaju ne govori, i da Zana uopšte nije paranoična.
To što neki nisu skontali i pišu “Tuzla, Obama, Osama” nije moja krivica.
Kakav crni Epstein?
To sa Obamom je bilo skoro prije 10 godina dok je se saznalo o Epsteinu.
Ali kao što rekoh, naveo sam samo jedan primjer da potvrdim da Zana nije paranoična. Ne želim okrenuti ovu ozbiljnu temu na druge teme samo što to neki ne kontaju.
- ironman
- sirius

Ama mislis da MAGA to ne bi objavila onaj dan kad je usao narandza u WH da ima tacka pogresna..o tome pricam.Naseef Mushroom wrote: 05 Nov 2025, 18:30Nisam htio temu na politiku okrenuti.ironman wrote: 05 Nov 2025, 18:18sunce mu poljubim i Obamu ..cuj oko rodnog lista se zakuhalo ..
Pa ko je zakuho?
I evo sad ce godina.
Poenta je da nije ništa čudo da se nešto drugo uradi da se o tom pozabavi i da se o prvom slučaju ne govori, i da Zana uopšte nije paranoična.
Kakav crni Epstein?![]()
Ali kao što rekoh, naveo sam samo jedan primjer da potvrdim da Zana nije paranoična. Ne želim okrenuti ovu ozbiljnu temu na druge teme samo što to neki ne kontaju.
A epstejn je rikno 2019 u zatvoru..tu je to sve..
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Oj Allahuironman wrote: 05 Nov 2025, 18:33Ama mislis da MAGA to ne bi objavila onaj dan kad je usao narandza u WH da ima tacka pogresna..o tome pricam.Naseef Mushroom wrote: 05 Nov 2025, 18:30
Nisam htio temu na politiku okrenuti.
Kakav crni Epstein?![]()
Nije mi bila namjera da skrenem na politiku.
Jedini razlog zašto sam pomenuo je da podsjetim Zanu da njen komentar i nije bio toliko nerealan i paranoičan jer to nije neobičan potez.
Samo sam bubnuo neki primjer, mogao sam navesti primjer iz mog komšiluka ali bi to bilo teško shvatiti ostalim jer oni ne poznaju moje komšije.
Mogao sam umjesto Amerike navesti neki primjer iz Islanda ili Portugala ali pošto ne znam ništa šta se tamo dešava najlakši mi je neki primjer iz Amerike navesti.
I sve bi davno bilo zaboravljeno da neki opet nisu reagovali jer im je neko dirnuo u velikog prijatelje.
Molim zadužene da izbrišu ove zadnje postove iz poštovanja prema žrtvama i temi,
a dabogda Amerika i ona usrana Ukrajina bile izbrisane sa lica zemlje, samo zato jer ste toliko dosadni sa tim.
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 106 times
Sumnjam u bilo kakva skretanja jer je opste poznato da nikog briga nije za penzionere a pogotovo te smjestene u domovima.Kad pogledate svjest nase omladine da starci stoje u gradskim prevozima dok oni sjede sve jasno...da ne pricam o tome da nekom treba pomoci ceker ponjet koji jedva nosi....penzioneri koji su zasluzili penziju nemaju para da prezive mjesec,godinama....i mislite onda da je nekom penziner bitan?Jest al samo kad je glasanje u pitanju....drustvo nam je generalno u kurcu i ovde trebaju pod hitno promjene u svemu....
- ironman
- sirius

suptilnoNaseef Mushroom wrote: 06 Nov 2025, 05:37Oj Allahuironman wrote: 05 Nov 2025, 18:33
Ama mislis da MAGA to ne bi objavila onaj dan kad je usao narandza u WH da ima tacka pogresna..o tome pricam.
Nije mi bila namjera da skrenem na politiku.
Jedini razlog zašto sam pomenuo je da podsjetim Zanu da njen komentar i nije bio toliko nerealan i paranoičan jer to nije neobičan potez.
Samo sam bubnuo neki primjer, mogao sam navesti primjer iz mog komšiluka ali bi to bilo teško shvatiti ostalim jer oni ne poznaju moje komšije.
Mogao sam umjesto Amerike navesti neki primjer iz Islanda ili Portugala ali pošto ne znam ništa šta se tamo dešava najlakši mi je neki primjer iz Amerike navesti.
I sve bi davno bilo zaboravljeno da neki opet nisu reagovali jer im je neko dirnuo u velikog prijatelje.
Molim zadužene da izbrišu ove zadnje postove iz poštovanja prema žrtvama i temi,
a dabogda Amerika i ona usrana Ukrajina bile izbrisane sa lica zemlje, samo zato jer ste toliko dosadni sa tim.
dream of spring...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
Kad se Halid ispratio, kad se posljednji status potrošio, kad su svi shareovi obavili svoje, desilo se ono što se uvijek desi – tuga se ugasila, algoritam prebacio na novu temu, i sve je opet postalo tišina. A u toj tišini, vijest koja bi svako normalno društvo raznijela. Na takvu nije bilo marševa, nije bilo lomača ni transparenata, samo ovlaš viralne tuge, i klasici poetike digitalne dženaze savjesti. Nije bilo ni Enisa. Pokoji story, poneki status, onaj očekivani strašno, užasno komentar ispod linka ili iznad podijeljenog linka. I naravno, nezaobilazni Like, Share i Care emotikon.
Djevojčice iz doma za nezbrinutu djecu – djeca bez roditelja, bez zaštite, bez sigurnosti: silovane, PRODAVANE. I to ne od nekog kriminalnog podzemlja, nego od policajaca. Ljudi sa značkom. Ljudi koji bi trebali čuvati red, a čuvali su raspored klijenata. To nije neko mračno podzemlje, nego oni koji bi trebali stati između njih i podzmelja. Policajci. Ljudi u uniformama, s oružjem i zakletvom na pravdu.
Pa gdje je masovnost, kolektiv? Gdje su performansi? Gdje su sve te ruke koje znaju dići telefon da zabilježe smrt Legende?
Ništa. Tišina. Skrol. Strašno, užasno i idemo dalje.U ovoj zemlji niko ne želi pravdu. Ljudi žele spektakl. Halidov odlazak je bio emocionalni reality, a djevojčice iz doma su previše realne. Previše stvarne.Država se pravi mrtva, institucije peru ruke, mediji ne istražuju, nego copy/pastaju tekstove.
Kad umre Halid, to je tragedija naroda. Kad siluju djevojčicu to je šokantno otkriće. I to je razlika između zemlje koja ima dušu i zemlje koja, kako neko napisa, „nema šta nema“.
Zato, ne pričajte više o pravdi dok skrolate kroz nepravdu.
Ako se mogao dići story za pjesmu, neka se digne glas za djecu koja nisu imala nikoga da ih čuje. Ako se moglo jedinstveno plakati, može se valjda i kolektivno vikati. Jer ako izostane histerija kad policajci siluju djecu, kad institucije zataškavaju, kad država šuti, onda nam sve te pjesme, sve te mantre o "narodu s dušom" vrijede manje od mrtvog linka. Za djevojčice ništa masovno, ništa histerično, ništa kolektivno. Samo tišina i tupi osjećaj da se to, eto, opet ne tiče nikoga. Jer nije umro pjevač, umrla su djeca pa to nije trending.
Na toj razlici između Legende i djevojčica leži sav naš moralni bankrot. Kad treba oplakati pjesmu, dižemo državu. Kad treba reagovati na institucionalno silovanje djece, dižemo ruke u ibretu.
Djevojčice iz doma za nezbrinutu djecu – djeca bez roditelja, bez zaštite, bez sigurnosti: silovane, PRODAVANE. I to ne od nekog kriminalnog podzemlja, nego od policajaca. Ljudi sa značkom. Ljudi koji bi trebali čuvati red, a čuvali su raspored klijenata. To nije neko mračno podzemlje, nego oni koji bi trebali stati između njih i podzmelja. Policajci. Ljudi u uniformama, s oružjem i zakletvom na pravdu.
Pa gdje je masovnost, kolektiv? Gdje su performansi? Gdje su sve te ruke koje znaju dići telefon da zabilježe smrt Legende?
Ništa. Tišina. Skrol. Strašno, užasno i idemo dalje.U ovoj zemlji niko ne želi pravdu. Ljudi žele spektakl. Halidov odlazak je bio emocionalni reality, a djevojčice iz doma su previše realne. Previše stvarne.Država se pravi mrtva, institucije peru ruke, mediji ne istražuju, nego copy/pastaju tekstove.
Kad umre Halid, to je tragedija naroda. Kad siluju djevojčicu to je šokantno otkriće. I to je razlika između zemlje koja ima dušu i zemlje koja, kako neko napisa, „nema šta nema“.
Zato, ne pričajte više o pravdi dok skrolate kroz nepravdu.
Ako se mogao dići story za pjesmu, neka se digne glas za djecu koja nisu imala nikoga da ih čuje. Ako se moglo jedinstveno plakati, može se valjda i kolektivno vikati. Jer ako izostane histerija kad policajci siluju djecu, kad institucije zataškavaju, kad država šuti, onda nam sve te pjesme, sve te mantre o "narodu s dušom" vrijede manje od mrtvog linka. Za djevojčice ništa masovno, ništa histerično, ništa kolektivno. Samo tišina i tupi osjećaj da se to, eto, opet ne tiče nikoga. Jer nije umro pjevač, umrla su djeca pa to nije trending.
Na toj razlici između Legende i djevojčica leži sav naš moralni bankrot. Kad treba oplakati pjesmu, dižemo državu. Kad treba reagovati na institucionalno silovanje djece, dižemo ruke u ibretu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10092 times
- Been thanked: 17087 times
Danas neki jad od protesta, nazalost, bila sam u pravu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.