A Fish Called Wanda
i
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Veco, to isključivo zavisi od mene i odluke kakvu donesem, kao i slobodnog vremena a nema tog ovde koji mene može isprovocirati ili biti razlog mog odlaska, zapravo ima jedna osoba ali znam da mi nikad nešto nažao ne bi učinila...
Za Bajram nije radio, a viććeš da će raditi i 19-tog za pravoslavni Vakrs... "Bosanski" forum...

Jes vala. Ja se obradovala Avengersima. Volim te filmove paVrag wrote: 13 Apr 2020, 00:07
Ma i oni su katastrofa, ali bas katastrofa. Deadpool 2 je jedino bilo vrijedno spomena u zadnjih godinu dana. Vrte iste filmove po x puta
Pih, ne volim avengerse. Deadpool, Venom i Dr.Strange lajkamuvijek_kontra wrote: 13 Apr 2020, 00:20Jes vala. Ja se obradovala Avengersima. Volim te filmove paVrag wrote: 13 Apr 2020, 00:07
Ma i oni su katastrofa, ali bas katastrofa. Deadpool 2 je jedino bilo vrijedno spomena u zadnjih godinu dana. Vrte iste filmove po x putaa i inace vise pratim njemacke kanale nego druge.

Deadpool mi je nesto najbolje sto su uradili. Venom lajkam glumca.
Avengersi, star wars to izbjegvam u velikom luku i uzasni su filmoviuvijek_kontra wrote: 13 Apr 2020, 00:30
Deadpool mi je nesto najbolje sto su uradili. Venom lajkam glumca.A Dr. Strane prva liga.
Ma ja volim sve takve filmove. Danas sam gledala Thora. Iskreno da ti kazem, ponekad se izgubim koji gdje ide i pase, od toliko filmova.Sta je bilo prije, sta kasnije. I tako.
Imam vremena sad i nimalo grožnje savjesti sto ne radim nesto pametnije.![]()

Fuddo wrote: 13 Apr 2020, 00:08srculence7 wrote: 13 Apr 2020, 00:00 I još nešto, cenim Maju, iz više razloga i možda se desi nekada da počnem i na drugom mestu pisati ali sigurno ne kao ovde i verovatno da kada bih ovaj forum napustila, to bi bilo to... Nije ovo što se dešava na šta mnogi negoduju do Maje, nego do svih nas koji se ovde nađemo. Nije ona odgovorna za nečije eksponiranje, provokacije, nekulturu, bezobrazluk, zna se otkud to dolazi...![]()

Koliko cemo mu bana opucat