Hannibal wrote: 12 Apr 2020, 22:54jel mi moramo da se pravimo da ne znamo da nas spijunirasKrokodil Behko wrote: 12 Apr 2020, 22:53 Dobio sam naređenje, da se infiltriram na ovu temu i pratim dešavanja.![]()
Aha, poželjno je.
Moderator: VIP

Hannibal wrote: 12 Apr 2020, 22:54jel mi moramo da se pravimo da ne znamo da nas spijunirasKrokodil Behko wrote: 12 Apr 2020, 22:53 Dobio sam naređenje, da se infiltriram na ovu temu i pratim dešavanja.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A u sredini casopisa fudin guz. Na 2 strane.RootBig wrote: 13 Apr 2020, 00:02 Pozdrav trosjedaši,
samo za društvo ovdje večeras posebna prigoda .
magazin koji se možda više nikad ne pojavi ali je prvo slobodno izdanje na kioscima trosjeda,
naslovnicu krasi forumašica koja želi ostati anonimna i dalje ali pristala je maxuz radi hančija![]()
uživajte![]()

Pa jaHAVANA wrote: 13 Apr 2020, 00:12A u sredini casopisa fudin guz. Na 2 strane.RootBig wrote: 13 Apr 2020, 00:02 Pozdrav trosjedaši,
samo za društvo ovdje večeras posebna prigoda .
magazin koji se možda više nikad ne pojavi ali je prvo slobodno izdanje na kioscima trosjeda,
naslovnicu krasi forumašica koja želi ostati anonimna i dalje ali pristala je maxuz radi hančija![]()
uživajte![]()

medvjed23 wrote: 13 Apr 2020, 00:13 ja gledo tarzana.. potuko se s majmunom (tarzan).. ubio majmun hljeb u njemu..