pp služi za obične poruke nekom forumašu koje ne zanimaju druge forumaše i ni za šta više..vila wrote:Samo se vi zajebavajte sa imenomi prezimenom u mailu
Na forumima uvik poseban racun
Ne zbog toga sto ce maja zloupotrijebiti nego nikad ne znas kakva budala ce ti se nakaciti
Ja sam spol morala promjeniti da me ne razotkriju![]()
Sala naravno,,,
Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti
I oni kojima pp sluzi za tracanje drugih
Naravno da se ima nacina za citanje pp poruka,,,hakeri upadaju u sigurnosne sustave,,di nece u obicni mail ili inbox
Ali tko bi normalan citao tude poruke ,,nide veze
Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Re: Žalbe i sugestije
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Eto sad string, mala i ja ispadosmo klanvila wrote:Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti
Meni je to bilo od prvog dana sumljivo, troje nas bilo, samo mala nije banovana, to je onaj ubaceni kontrarevolucionarni element.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4175 times
- Been thanked: 3086 times
Jedino sam ja slobodni radikal ovdje!Konsultant wrote:Eto sad string, mala i ja ispadosmo klanvila wrote:Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti
Meni je to bilo od prvog dana sumljivo, troje nas bilo, samo mala nije banovana, to je onaj ubaceni kontrarevolucionarni element.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Vidis kako munjevito napredujeKonsultant wrote:Eto sad string, mala i ja ispadosmo klanvila wrote:Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti

@mala salim se
@kons
Revolucija jede svoju djecu,,,,stas
Pazi da ne ispadneš redikulMelek wrote:Jedino sam ja slobodni radikal ovdje!Konsultant wrote:Eto sad string, mala i ja ispadosmo klanvila wrote:Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti

Pitaj vilu na pp što je to

U Win -win poziciju te guram

Habibti, ya nour el - ain... 

- Melek
- Deer Hunter
Ma znam, to je onaj Stipe Mesic iz trece galaxije..storm wrote:Pazi da ne ispadneš redikulMelek wrote:Jedino sam ja slobodni radikal ovdje!Konsultant wrote:Eto sad string, mala i ja ispadosmo klanvila wrote:Sto se tice pp,,,vjecita prica po forumima,,,,obicno to potegnu klanovi u borbi protiv vlasti
Meni je to bilo od prvog dana sumljivo, troje nas bilo, samo mala nije banovana, to je onaj ubaceni kontrarevolucionarni element.![]()
Pitaj vilu na pp što je to
U Win -win poziciju te guram
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
Neka, upravo sam je podmirioSalahuddin wrote:vila wrote:Usput,,,zalim se na vjecitu 0 u inboxu
Ako ti nece smetati, pocecu ja da ti saljem slike, kakve hoces, to mi moras reci.

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Seljak...bolje ona meni da šalje njene no ti njoj tvoje slikeSalahuddin wrote:vila wrote:Usput,,,zalim se na vjecitu 0 u inboxu
Ako ti nece smetati, pocecu ja da ti saljem slike, kakve hoces, to mi moras reci.

To ti je u stilu....salahuddine......udari ga, pa ću ti ja poslije vratitiZMAJ wrote:Seljak...bolje ona meni da šalju njene no ti njoj tvoje slikeSalahuddin wrote:vila wrote:Usput,,,zalim se na vjecitu 0 u inboxu
Ako ti nece smetati, pocecu ja da ti saljem slike, kakve hoces, to mi moras reci.![]()

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Rek'o bih onu-ništa gore kad se stari panjevi upale, al' naljutit' će se.. 

Samo sabura
tebi neće slati slike koji moj se gurašstorm wrote:To ti je u stilu....salahuddine......udari ga, pa ću ti ja poslije vratitiZMAJ wrote:Seljak...bolje ona meni da šalju njene no ti njoj tvoje slikeSalahuddin wrote:vila wrote:Usput,,,zalim se na vjecitu 0 u inboxu
Ako ti nece smetati, pocecu ja da ti saljem slike, kakve hoces, to mi moras reci.![]()

- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Kad je privatnost u pitanju, 99% stvari je do vas. Mnogo forumaša otkrije previše o sebi, ili, što je mnogo češći scenarij, kriju svoje lične podatke, ali ih ne krije njihov blizak prijatelj. 

Nemaš pojmaZMAJ wrote: tebi neće slati slike koji moj se guraš

Pile uči petlastorm wrote:Nemaš pojmaZMAJ wrote: tebi neće slati slike koji moj se guraš

- Čarobni
- Inventar foruma
Ukoliko se radi o aktivnim temama, onda je u pitanju pogrešna strategija.Maja wrote:Zmaj sto se mene tice samo se ti svaleraj
Samo da napomenem da ce neke forumas iznad/ispod teme biti uklonjene kao i kaladnonti. Ostavit cemo 1-2.
Igrice funkcionišu odlično, treba se usmjeriti na stvari koje ne funkcionišu, pobuditi interes članova za učešće na drugim podforumima, ali nipošto upotrebom represije.
I nijedna promjena ne smije(ne bi trebala) biti drastična.
Da li je pijetao odkukurikao svojeZMAJ wrote:Pile uči petlastorm wrote:Nemaš pojmaZMAJ wrote: tebi neće slati slike koji moj se guraš![]()

ma nemam nikakvu frku sa ličnim podacima pola foruma i ovog i bivšeg imaju moj broj moba...sa jednom curom sam se dopisivao i bilo vrućih fotki a onoj klošar Alan čitao...sigurno je i masturbirao usput.Čarobni wrote:Kad je privatnost u pitanju, 99% stvari je do vas. Mnogo forumaša otkrije previše o sebi, ili, što je mnogo češći scenarij, kriju svoje lične podatke, ali ih ne krije njihov blizak prijatelj.
još nije...za njega nisu samo koke slatke, ne taj skače i na guske i na patke, a tek na ćurke čim ima neke šanse jel princip je isti sve su ostalo niansestorm wrote:Da li je pijetao odkukurikao svojeZMAJ wrote:Pile uči petlastorm wrote:Nemaš pojmaZMAJ wrote: tebi neće slati slike koji moj se guraš![]()

- Čarobni
- Inventar foruma
Nije u pitanju samo broj žiro računa, neko ipak kaže mnogo toga na forumu, stvari kojima se ne može baviti u stvarnom životu, to je jedan od razloga što veliki broj nas ovdje nosi maske.Bijeli badem wrote:Čarobni wrote:Kad je privatnost u pitanju, 99% stvari je do vas. Mnogo forumaša otkrije previše o sebi, ili, što je mnogo češći scenarij, kriju svoje lične podatke, ali ih ne krije njihov blizak prijatelj.
Da...ali ne shvatam..šta iako otkriju svoje lične podatke..pa ne ukucavam broj žiro računa
Maske imaju svoju funkciju.
- Čarobni
- Inventar foruma
Na forumima postoje osobe koje nisu baš dobronamjerne, osobe koje su spremne uzeti tvoj identitet, ili identitet nekog tebi bliskog, i pod istim djelovati na drugom forumu, pred ljudima koje ćeš sutra možda sresti na ulici, e to je već malo nezgodno.Bijeli badem wrote:Čarobni wrote: Nije u pitanju samo broj žiro računa, neko ipak kaže mnogo toga na forumu, stvari kojima se ne može baviti u stvarnom životu, to je jedan od razloga što veliki broj nas ovdje nosi maske.
Maske imaju svoju funkciju.
Ne razmišljam tako jer nemam problem ni upoznati forumaše i forumašice i lično, o tome sam govorila...mada poštujem i kad neko drži masku ili kacigu na glavi.