Dalje u tekstu se navodi:"ma kako zena inteligentna i topla bila,ne moze ni u kom slucaju u dvadesetoj znati ni osjecati ni polovicu od onoga sto ce osjecati u tridesetpetoj"
Eh,sad,ja ne znam
Moderator: spacebound

Pa nije bas tako, bar po pitanju bitnosti stvari.madam Bovary wrote:
Eh,sad,ja ne znam....znam samo da je puno stvari nebitno ako se osobe pronadju.....ali iskljucujem,cak i najstrozije osudjujem odnose sa maloljetnim osobama....

Ovo je nerazumno, ali dešava se. Čini mi se da smo imali ranije nešto na ovu temu. Mislim da tu ne vlada razum i da je u pitanju slijepa ljubav. A šta kada se ljudi osvijeste i kada ljubav progleda? Okolina vidi, osuđuje, svi vide mane takve veze, osim njih.madam Bovary wrote:A sta znam,ja uvijek kazem:"ko voli nek izvoli"![]()
Naravno par godina gore-dole mi je nebitno kod ljudi,ali kad vec jedno drugom mogu roditelj biti

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bas tako. Mislim da postoji i neki ajet u vezi togagdje je bila ta tvoja vjera ooo velika muslimanko kad si kćerki otimala momka

MORENA wrote:A on sad u najboljim godinama a ona baba babasta

Nije tada pričala s kćerkom.madam Bovary wrote:pa govori li kcerka sa njom...a jest i to neki mamlaz,bolje je tako,nek je vidjela ko joj je momak i ko joj je mati..........i kad mi kazu mati je najbolji prijatelj,ima svakakvih......
I ja se pitam gdje su sad i jesu li skupaMORENA wrote:A on sad u najboljim godinama a ona baba babasta