Imam prijatelja u Bg koji im nosi hranu od kako su poceli stizati. Njegov stric mu rekao:samo vi njih hranite,pa kad se obrezani namnoze ima da nas istjeraju
No dobro. Nije to tema.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

E rankovicu nesto moram priznati..bila sam ja u Srbiji nekoliko puta...kod nepoznatih ljudi...kako su oni gostoljubivi...nikad me ni jedan Hrvat taku ugostio nije...a nek je zena djecu i zenu spasila barem na kratko..a za fb vise manje...ja sam jednom ostala bez svega al imala sam se kamo vratiti...i kad je bila poplava kod mene je mogaomdoci tko je htio od prijatelja moga sina...soba je bila slobodna i ja sam se sklanjala tim mladim ljudima koliko sam mogla da ja njima ne smetam...teska je tudja kuca...stanovala sam ja u tudjim....drugrankovic wrote:val ih je srbija primila ljudski...
drugi udaraju zidove i prebacuju srbiji...

Jeste, beogradski beskućnici, velikodušno su im ustupili ledinu kod željezničke stanice i to bi bilo to, osim ako ne računamo ove shit-elit osobe, poput predmetne beograđanke iz gornjeg teksta.drugrankovic wrote:val ih je srbija primila ljudski...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Poprilicno stroga izjava,,,valjda po onoj popljuj sve preko drine?Krokodil Behko wrote:Jeste, beogradski beskućnici, velikodušno su im ustupili ledinu kod željezničke stanice i to bi bilo to, osim ako ne računamo ove shit-elit osobe, poput predmetne beograđanke iz gornjeg teksta.drugrankovic wrote:val ih je srbija primila ljudski...

Izjednačavati kompletnu zapadnu civilizaciju sa neonacistima i ostalom žgadijom, je jednako nespretno, kao da cijeli Islamski svijet izjednačimo sa ovim idiotima pod radnim nazivom islamska država....ok?!Pasaga wrote:Savremena civilizacija,shvatanje demokratije...
ne nailazi na razumijevanje,ili vrlo,tesko kod onih koji je i promovisu.
http://www.avaz.ba/clanak/192095/sramot ... izbjeglice

...ok..... je drug...meni nije problem shvatiti tu sit. u koje ih je doveo upravo visi interesi zapada...storm wrote:Izjednačavati kompletnu zapadnu civilizaciju sa neonacistima i ostalom žgadijom, je jednako nespretno, kao da cijeli Islamski svijet izjednačimo sa ovim idiotima pod radnim nazivom islamska država....ok?!Pasaga wrote:Savremena civilizacija,shvatanje demokratije...
ne nailazi na razumijevanje,ili vrlo,tesko kod onih koji je i promovisu.
http://www.avaz.ba/clanak/192095/sramot ... izbjeglice
Je ....pa upravo to sam na prošloj stranici počeo pisati.... ali nisu problem budale....svakako ih je uvijek bilo i biti će...Pasaga wrote: ...ok..... je drug...meni nije problem shvatiti tu sit. u koje ih je doveo upravo visi interesi zapada...
...da neduljim.....
bojim se samo da nije pocelo sa instrumentalizacijom situacije,bas kao i kod ovih drugih.....

ja za tebe sad nemam rijeci...Krokodil Behko wrote:Jeste, beogradski beskućnici, velikodušno su im ustupili ledinu kod željezničke stanice i to bi bilo to, osim ako ne računamo ove shit-elit osobe, poput predmetne beograđanke iz gornjeg teksta.drugrankovic wrote:val ih je srbija primila ljudski...

Reče meni najveći hejter u historiji foruma.drugrankovic wrote:
ostavi svoju mrznju prema srbinu bar nekad![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)