Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
gejsha wrote:
Jednom se prijateljica nešto šalila na svoj račun i ja sam se onda nastavila šaliti na njen račun u vezi iste stvari i ona se naljutila.
to baš ne mogu da shvatim
Joj, pa ti uopće ne znaš žensku psihologiju. Npr., kad ja kažem prijateljici "Gle kakva mi je guzica, ko kanta!" (kad se već ovaj Behko uhvatio te guzice jelte), onda očekujem od nje da kaže:"Ajme, ma šta pričaš živa nebila! Da je bar meni takva fina guza pa da se i za mnom svi okreću!"... i tako tome slično.
Mister No wrote:Jako se volim šaliti na tuđi račun i to mi je super
Kada se šale na moj račun to mi baš i nije tako super niti smiješno
U sustini najzanimljivije su mi ove nevaspitane i nekulturne osobe kojima ne znam dal bi se smijao ili tugovao dok čitam sta pisu.
Ja uzmem i grohotom se smijem.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Volim se saliti na tudji racun ali samo u granicama dozvoljenog onako kako se i drugi mogu saliti na moj racun.
Ali naravno sve zavisi od osobe sa kojom se salis.
Luna. wrote:"guzica ti ko trafika"... bil´ se vi na ovo uvrijedili?
Malo bih se uvrijedila, da, na trafici sve nekako jeftino... Ajde da kaže "guzica ti ko auto-salon".
zna Katja provalit
gejsha wrote:
Isto tako ne trpim kada se neko "šali", a kroz šalu ti zapravo govori nešto što zaista misli. Nema hrabrosti da ti to kaže, a kaže ti kroz šalu, da ispadne zezancija.
Ti su najgori. Kako ono kažu "u šali, pa privali".
e sad, ja se šalim na račun svih i svakog ...pogotovu na svoj račun...duša mi je na neku riječ u razgovoru nadovezati šalu ili aocijaciju...al je problem sa ograničenim ljudima koji ne kuže...i onda šala nije šala ako je moraš objašnjavati...jebga raspasle se plavuše...pa nemreš neg se farbat...pogotovu ak si siv
Sve sami skromnici koj se tope od miline kad se šale na svoj račun.
Kako to da se ovim šaljivdžijama ni u šali ne omakne da zatraže cenzuru svog posta?
Krokodil Behko wrote:Sve sami skromnici koj se tope od miline kad se šale na svoj račun.
Kako to da se ovim šaljivdžijama ni u šali ne omakne da zatraže cenzuru svog posta?
e hebga...to sami napravimo ...ukoliko nas ne obriše neki velevažni cenzor ..
XXXXXXXXXXXXX cenzurirano ...pa se ti misli
volim da se salim
naravno zdrava sala
ako sam u drustvu gdje neko ne razumije salu zaista pocnem da se salem ili
na svoj ili zenin racun(naravno vise na zenin )
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Krokodil Behko wrote:Sve sami skromnici koj se tope od miline kad se šale na svoj račun.
e hebga...to sami napravimo ...ukoliko nas ne obriše neki velevažni cenzor ..
XXXXXXXXXXXXX cenzurirano ...pa se ti misli
Slobodno ti reci šta piše bolan.
Pogotovo ako je šala na tvoj račun u pitanju
Vala ni mene ne pitaj kako se zovem. I ja sam zaboravio. Nisam nikada ni bio dovoljno
pametan za pamćenje složenih stvari. Zato često mijenjam nickove jer ne mogu da se
sjetim starih. pojma nemam kako me uzelo za moderatora
gejsha wrote:
Jednom se prijateljica nešto šalila na svoj račun i ja sam se onda nastavila šaliti na njen račun u vezi iste stvari i ona se naljutila.
to baš ne mogu da shvatim
Joj, pa ti uopće ne znaš žensku psihologiju. Npr., kad ja kažem prijateljici "Gle kakva mi je guzica, ko kanta!" (kad se već ovaj Behko uhvatio te guzice jelte), onda očekujem od nje da kaže:"Ajme, ma šta pričaš živa nebila! Da je bar meni takva fina guza pa da se i za mnom svi okreću!"... i tako tome slično.
Ja to ne radim
Da kažem nešto negativno o sebi ne misleći ozbiljno, samo da bi mi neko uputio kompliment.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Luna. wrote:Razgovaram s prijateljicom danas i prica mi kako je uvrijedio njen prijatelj... nesto su pricali i on je poceo zafrkavat´ zbog njenih oblina... valjda je trebalo biti sala al´ njoj nije bilo nimalo smijesno "lakse te preskocit nego zaobic´"... "guzica ti ko trafika"... bil´ se vi na ovo uvrijedili? koliko sale na svoj racun mozete podnijet´? volitel´ se salit´ na tudji racun?
ja se volim salit i mogu primit´ puno sale na svoj racun al´ mi je apsolutno tabu salit´ se s nekim na racun onoga sto mu je bolna tacka...
Postoji sala, i sala:) Volim da se salim prvo na svoj racun, pa onda i na tudji. Nemam nikakve zelje da nekog povrijedim, sto primjecujem kod dosta naroda. Uglavnom imam vrlo specifican nacin sale, kroz koji vrlo lako zakljucim s kim mogu komunicirati, a ko pojma nema o cem pricam
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D