Tijelo žene koja ima 25 godina je izvanredno, dok tijelo žene od 50 godina uopće nije ugodan prizor",
Kreten.
Moderator: spacebound

Tijelo žene koja ima 25 godina je izvanredno, dok tijelo žene od 50 godina uopće nije ugodan prizor",
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma meni nije jasno šta je uvredljivo? da je tijelo mlade žene neuporedivo ljepše i ugodnije za vidjeti nego tijelo starije žene?

A nisu vala ni one od 20 nesto, al haj sad.Socrates wrote: 08 Jan 2019, 14:28 Osnovni problem nije u tome da li izjava odgovara istini ili ne, njegovim preferencijama or whatever, nego da li je ovakva mišljenja preporučljivo iznositi javno i ovako direktno.
Recimo;
"Tijela crnkinja od preko 50 godina su neprivlacna."

Kako rece neugodno , meni sto je neugodno pokusavam izbjec da vidim uopce . Uopce nema potrebe vrijedjat nekog ! Ima taznih vrsta neugodnih prizora druge vrste takodje . Jel on privlacan ko momak pd 25 god ?lejlamo wrote: 08 Jan 2019, 14:23ma meni nije jasno šta je uvredljivo? da je tijelo mlade žene neuporedivo ljepše i ugodnije za vidjeti nego tijelo starije žene?lisko wrote: 08 Jan 2019, 14:19
Zato sto je uvrijedio sve zene te dobi svi stare ljudi i mjenjacse izgled tijela
Osim toga svako ima svoje misljenje
Tako ja imam isto neko misljenje za njega !

Jarane, ja kolki im je pupak.Maja wrote: 08 Jan 2019, 15:07 Jeste, stvarno ne moze biti nista lijepo na tijelu zene pedesetih godina.
Meni ce morati salijevati nakon sto sam vidjela ova grozna tijela![]()