Ja sam nkv
Trazim mentorku
Moderator: Krokodil Behko

Ja sam nkv
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma ne treba ti mentor za to, ne moras ni da znas o tome na kraju krajeva, ali onda svakako sutis

Julia-Klara wrote: 13 Jul 2019, 12:18Naravno da je moguce, ali je pozeljno da sto prije ode doktoru. Mozda nije nista, "samo" hormonski disbalans, a mozda je i nesto gore.Remzudin wrote: 13 Jul 2019, 08:35 imam jedno pitanje
da li je mogucno da jedna zenska Osoba moze da krvavi preko 15 dana ???
ja sam do sad mislio da to traje samo 2 ili 3 dana,.i onda haj cao !
Sto prije doktoru, da se mirno spava

Magija i Sihir nedjeluju u Menstruaciju....ali moze se koristiti krv Menstruacije za Magiju ili Sihir

ah,...jesil ti doktorica ?Amaya wrote: 14 Jul 2019, 23:20 Eh ako je u tim godinama, onda je moguce.... Koliko ima hanuma tacno godina?
Isto tako moze biti od poremecaja hormona stitne zljezde kod osoba 30+

kako to da razumem,u kojem zdravstvenom sektoru si aktivna ?Amaya wrote: 14 Jul 2019, 23:28 Nisam, ali sam sticajem okolnosti jako dobro upucena kada su u pitanju hormoni![]()

Pomjera se ta dobna granica u posljednje vrijeme pravo.Maja wrote: 15 Mar 2022, 20:40 Jel mi se cini ili curice sve ranije dobivaju. Ja se danas bas zacudila kad sam saznala da je mala od 10 godina dobila. Pa jbt ona da zna sebi odabrati odgovarajuce uloske, mijenjati, paziti da joj u skoli ne predje na odjecu. Meni je to grozno.

evolucija bi trebala prestati?Zana wrote: 15 Mar 2022, 20:46 Istina. I grudi im počnu rasti oko 8 9 godine. Sve je to zbog hormona u hrani, ja sam sigurna.
Poznajem par mama djevojčica koje su u blagom šoku zbog njihovog menzesa, rasta grudi, maljavosti...prerano baš

ma ja napisao da neke idu sa 30 god. vakcinisat se, misleci da ce im poceti rasti sise.Zana wrote: 15 Mar 2022, 21:02 Ovo nije evolucija, ovo je poremećaj. Ili ti smatraš da je normalno da žensko dijete ima grudi sa 7, 8 godina i da počne menstrualni ciklus u desetoj godini?
Kakva bio ishrana?
Kakav izbrisan post?