Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Odvedes je na more, gurnes s mola i cekas sta ce izroniti.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
storm wrote: 09 Nov 2019, 01:19
... Izadje sa tvorničkim postavkama...
Tvornicke postavke da doista vidis da je neko prirodno lijep,i neznas dok se sam u to ne uvjeris
Šala je to sa tvorničkim...
Eh kao da mi izgledamo savršeno iz kreveta, samo što mi iz neke fore imamo pravo biti zguzvani
A dok se uvjeris, ono što kažeš... Skontas da su druge "postavke" još bitnije i obično ljepše od najsavrsenije šminke... No nije tema
Šminka je cool, da rezimiram trkeljanje...
ove su se sminkom kao i uljepsale. mozda nekoj od njih treba to uljepsavanje za nesto. pa et, hajd..
tuzno je kad se djevojcica od 18 godina, prirodno lijepa, namlati bez razloga pa izgleda ko duh ili ko neki vatromet
...koliko frajera bi obratilo uopšte pažnju na ove lijeve... ... osim spelovanja ma garant je dobra u duši, ali ne... nije fela za me...
...jooj vidi ove desne što je napucana...zvjer u gaćama mi se već budi...s njom mi s bludi...ako nemaju lijepo lice, one ga našminkaju...sve pod parolom snađi se...
...a ujutru ako osvanu sa njime, klok je već prebacio...sve bore, fleke...sivilo dolazi do izražaja...a đe je bona nestala tvoja čoko bananica...evo ti tvoja kosica...tri nokta su ti tu pored papuča...
...neka i one makar na kvarno šta pojebu, zauhar je...jer i one su iste kao i ti... ...a on ako je prso zbog iste... nek ide vala hodži da mu oduči šta, jer što nije odabrao onu desnu, inače dobru u duši...
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Vanilla wrote: 09 Nov 2019, 01:17
Odvedes je na more, gurnes s mola i cekas sta ce izroniti.
Ako ti se ne svidi samo vratiš u more
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Zasto se zene toliko sminkaju? Zato sto muskarci najvise gledaju vanjstinu. Jos nisam upoznala nijednog da prvo obraca paznju na nesto drugo. To vas najvise privlaci i to je vecini najbitnije. Ne kazem da je svima, ali uglavnom Njega ne interesuje tvoja pamet ni dobrota ako imas sto kila, radije ce izabrati neku glupacu koja izgleda top. Tuzno ali istinito