zasto ne
pa posalala sam mu da mi obrazlozi , nisma mu poslala srcad i poljupce
Moderator: spacebound

zasto ne
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
uvijek sam mrzila te poruke sa obrazlozenjima... sta je ovo medju nama, sta sad ovo znaci, sta cemo sada...Venera wrote: 30 Dec 2019, 13:17zasto nepa komuniciramo
![]()
pa posalala sam mu da mi obrazlozi , nisma mu poslala srcad i poljupce![]()

pa prvi se javio, zato trazim obrazlozenje , inace , mene to ne ne nervira, zelim znati na cemu samvrhbosnica wrote: 30 Dec 2019, 13:22uvijek sam mrzila te poruke sa obrazlozenjima... sta je ovo medju nama, sta sad ovo znaci, sta cemo sada...Venera wrote: 30 Dec 2019, 13:17
zasto nepa komuniciramo
![]()
pa posalala sam mu da mi obrazlozi , nisma mu poslala srcad i poljupce![]()
![]()
a on se javio prvi... ok ,evo obrazlozenjeVenera wrote: 30 Dec 2019, 13:25pa prvi se javio, zato trazim obrazlozenje , inace , mene to ne ne nervira, zelim znati na cemu samvrhbosnica wrote: 30 Dec 2019, 13:22
uvijek sam mrzila te poruke sa obrazlozenjima... sta je ovo medju nama, sta sad ovo znaci, sta cemo sada...![]()
![]()

pa to je bila kratka veza, zato mi je neobicno

samo me je zaintigiraovrhbosnica wrote: 30 Dec 2019, 13:33a on se javio prvi... ok ,evo obrazlozenjeVenera wrote: 30 Dec 2019, 13:25
pa prvi se javio, zato trazim obrazlozenje , inace , mene to ne ne nervira, zelim znati na cemu sam![]()
:
dosadno mu, propalo mu muntanje sa novom curom, hoce da si malo jaca ego, fali mu sexa, itd... mada uvijek ima i opcija da mu nedostajes, i hoce pokusati ponovo i tako to, mada sam skepticna, jer se to rijetko desava...
al ko zna..ti znas najbolje kakvi su odnosi medju vama bili...

ali, on zeli obnoviti vezuJulia-Klara wrote: 30 Dec 2019, 13:35 Ne vidim cemu obrazlozenja.
Ako neko ne zeli biti sa mnom glupo mi je traziti obrazlozenje.

ma onako me zaintirgiralo, volim znati , ako je moguce saznati odogvorvrhbosnica wrote: 30 Dec 2019, 13:43 kratka veza koja je zavrsila i svakako nije imala buducnosti...sama si rekla sve...![]()
isuvise lijepo vrijeme da se o tome sad filozofira..upeklo sunce u sarajevu, hajde samnom da se penjemo na trebevic![]()

Hoce da umoci za novu godinu. Hitno mu jeVenera wrote: 30 Dec 2019, 13:25pa prvi se javio, zato trazim obrazlozenje , inace , mene to ne ne nervira, zelim znati na cemu samvrhbosnica wrote: 30 Dec 2019, 13:22
uvijek sam mrzila te poruke sa obrazlozenjima... sta je ovo medju nama, sta sad ovo znaci, sta cemo sada...![]()
![]()

pa zar nije mogao pronaci neku drugu iskljucivo za seks

Pa vidis da nije. Rekoh hitno je

jah, hitno je

to je tocno, nije uopce neuobicajena pojava