gejsha wrote:I mene ubija riječ padalina,a asistentica je koristi,jer je živjela u Hrvatskoj.
sta su vam te padaline
bilijar - cetveronozno zelenocehano stapikalo
gejsha wrote:I mene ubija riječ padalina,a asistentica je koristi,jer je živjela u Hrvatskoj.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Padavinepaparaci wrote:gejsha wrote:I mene ubija riječ padalina,a asistentica je koristi,jer je živjela u Hrvatskoj.
sta su vam te padaline![]()

A čiji je onda izraz oborine?gejsha wrote:Padavinepaparaci wrote:gejsha wrote:I mene ubija riječ padalina,a asistentica je koristi,jer je živjela u Hrvatskoj.
sta su vam te padaline![]()

kod nas se uvijek govorilo naocare, tako da jemeni cudniji i neobicniji naziv naocaLe... a inace ih zovem "ocaline"Konsultant wrote:naocare - totalno para usi

Zbog nedoumice (naocale, naocare) ja ih zovem dzozluciJulia-Klara wrote:kod nas se uvijek govorilo naocare, tako da jemeni cudniji i neobicniji naziv naocaLe... a inace ih zovem "ocaline"Konsultant wrote:naocare - totalno para usi

MORENA wrote:jedan moj dugogodisnji chat-prijatelj je dalmatinac, pa vi gledajte, nsta se ne razumemo, hahhahah

Aha..vjerovatno pojedinci ne znaju čitati latinicuMaja wrote:A šta je s novim natpisom na cigaretama "Pušenje ubija"
Dva puta isto piše i treći put isto, ali moliću lijepo na ćirilici