Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mene bacilo i sad se pepbudio.. Odoh da jedem Pa cu sada da raim
Sve sto je bilo u stojecem stanju bez problema, na podu tesko. Kad su bile te vezbe radila sam nesto deugo, al onda su ucestale te Bodenübungen
Evo sad me bole listovi i dupe i spava mi se
Treba mi drugi video
Sinoc kada sam gledo, prtostavio sam da su ove na podu malo zajebane iako izgledaju ovako na Video smiješne.
Al ima dobrih za dupe i stomak
immuno wrote: 23 Jul 2025, 22:19 Po jutru se dan poznaje
Prvi Termin on prespo
Nema u zivotu situacije gdje ja nisam okasnio. Nema veze, odradicu veceras
A u petak cemo vidjeti.. ima neku popodnevnu smjenu. Moze biti do 20:00, moze do 22:00. Bice Gusto
Mene bacilo i sad se pepbudio.. Odoh da jedem Pa cu sada da raim
Sve sto je bilo u stojecem stanju bez problema, na podu tesko. Kad su bile te vezbe radila sam nesto deugo, al onda su ucestale te Bodenübungen
Treba mi drugi video
Evo ja odradio.. jedva
Vidjecemo Sutra onda za petak hocemo li isti ili Novi Video. Koliko vjezbi nisi mogla raditi i Koje pa cemo onda u skladu s Tim traziti Novi.
Zizi wrote: 24 Jul 2025, 00:56
Može li se podvući pod fitnes, kao početni nivo, penjanje uz jedno 40 stepenica? Bilo je i silaženje, a još i jacija namaz u džematu
A ne znam, nismo mi nikakve sudije.
Ja ne sumnjam da si ti dovoljno aktivna
Treba mi drugi video
Evo ja odradio.. jedva
Vidjecemo Sutra onda za petak hocemo li isti ili Novi Video. Koliko vjezbi nisi mogla raditi i Koje pa cemo onda u skladu s Tim traziti Novi.
Meni je ovaj bio taman
Taman ti je kad si mlad
Meni su tesko pale one na kolenima, trebam prvo opet stici tamo. Ja cu pregledati kanal te tete