Moderators: spacebound, Duminjo
Ja cu samo reci da glasaju i forumasi,ne samo forumasice.Krokodil Behko wrote:Sto? Sta fali buckama..?
Pune ruke svega
A ovo sto poza "sa zada" vodi ubjedljivo,to garant,
forumasice glasaju.. Zenske obozavaju tu pozu
vidis da ti nemas pojma... u pozi ljevo, zena digla glavu prema dole a muski lezi... na desnoj on se haman malo pridigo, vidi mu se glava... mogla bi zamislit kakva je poza, al da mi je vidjetKrokodil Behko wrote:Ma ne znas ti Luncek nista. Ta ista poza ti je i dole lijevo.
Jos bih pomenuo i pozu br. 6. Kad se dere nek se dere.
Plus dogy cetveronoske
Ne govorimo o fotografskim pozama bona.Luna. wrote:vidis da ti nemas pojma... u pozi ljevo, zena digla glavu prema dole a muski lezi... na desnoj on se haman malo pridigo, vidi mu se glava... mogla bi zamislit kakva je poza, al da mi je vidjetKrokodil Behko wrote:Ma ne znas ti Luncek nista. Ta ista poza ti je i dole lijevo.
Plus dogy cetveronoske
et´ sta sam rekla... nemas pojmaKrokodil Behko wrote:Ne govorimo o fotografskim pozama bona.Luna. wrote:vidis da ti nemas pojma... u pozi ljevo, zena digla glavu prema dole a muski lezi... na desnoj on se haman malo pridigo, vidi mu se glava... mogla bi zamislit kakva je poza, al da mi je vidjetKrokodil Behko wrote:Ma ne znas ti Luncek nista. Ta ista poza ti je i dole lijevo.
Plus dogy cetveronoske
U seksu je bitno samo dizanje nogu i violinčeliste, ako se ne varam
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest