ok. ja cu biti kopija originala

Moderator: Krokodil Behko
Da se oglasim.Maja wrote:Aman vas (tebe, bureka, blacka, pasage) pa niko se ne uvlači u dupe. Namjerno sam stavila taj naslov jer sam znala da će biti ovakvih komentara. Zar je teško napisati par lijepih riječi o nekom ko je to zaslužio?
Relax
to je to moj Pasa solidni!...kulturan,pametan i ucevan covjek nece nikad isticat nekoga ispred drugih javno jer je to jako glupo i nekulturno..Da se oglasim.![]()
Ima Majo,naravno da ima,da je drugacije vecina nebi bila ovdje.
Mogao bih nabrojat mnoge osobe,mnogo ih...koji su na nivou koji zasluzuje paznju i vrjeme provedeno na ovom portalu.
Nebih nikog posebno isticao,nije transparentno,sa vecinom imam fine relacije,to me i zadrzava na forumu.
Pisem onako kako pisem,pokusavam da budem tolerantan,nikoga da povredim...i to je dovoljno za ugodnu atmosferu
i ambijent.Mozda sam malo vise zauzet,idem radim,pomalo snimam,slikam,sto se i vidi tamo iz prilozenog.![]()
ideja teme je da pricamo malo i o drugima a ne uvek o sebiLanci wrote:Neuvlacim se nikome to sigurno..onakva kakva jesam ovdje takva sam sigurno i sa onima koji me licno znaju,,Volim drustvo sa svima da se druzim,,bez obzira ko sta misli o meni,nebitno to neka zadrzi za sebe.Nemogu se naljuti nikada na nekoga koga neznam to sigurno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest