Tema za uvlačenje u dupe

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 31 times
Been thanked: 775 times
Status: Offline

Re: Tema za uvlačenje u dupe

Post by Sibila » 05 Jul 2013, 16:58

a ja vise nicam :tuga :oo

ok. ja cu biti kopija originala :plavi :hop

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra » 05 Jul 2013, 17:16

Pa nisam nija vala ...zadovoljen.
Onak... originalno mos i budala bit,
pametnisu neki drugi ...vidin. :dole
U svin poljima ovin jabse (bolje) ...razmahat
mogo. :djed Samoda ocu. :cudi A necu. jel. :oo

:valja

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 05 Jul 2013, 17:23

halo ba :ljut pa imate vi vise lijepih osobina ali morala sam ostaviti nesto i za drugu turu :kafa
ajd razlaz sad....tlak mi se budi :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

dacina_curica

Post by dacina_curica » 05 Jul 2013, 17:33

Ajoj teme.......nekoga cu izostaviti k'o da gledam :(

Ok, znamo svi da Heidi volUm pa nju necu uvrstati ovdI....ali kad porastem hocu sa budem kao ona :ljub

Pod broj jedan GRANA - beton, armirani, nema dalje....ne postoji granin post koji nisam procitala, prostudirala a zatim se postidila jer ga ja nisam napisala niti bih ga u snu onako mogla srociti. :klanja iskreno kazem da sam ljubomorna na graninu rjecitost ali posto je grana ipak GRANA oprosteno mu je sve. :)

Katja - niko ne zna klizeci suknuti ko dJugarica sa Akademije :oo Sta ti je reci umjetnik :oo

Pape - za oko tetkino vazi ona da nas neki ljudi postide svojom dobrotom....ovakav sklop saljivosti i dobrote se rijetko vidja. :)

Ima jos, moracu podijeliti :)

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7476 times
Been thanked: 17416 times

Post by Maja » 07 Jul 2013, 08:24

Behku se divim na njegovoj odgovornosti. Imam osjećaj da sve što započne izvrši do kraja i da ne voli polovične stvari- ili će nešto odraditi kako treba ili nikako. Tako isto na forumu. Koju je god odgovornost preuzeo na sebe odradio je kako treba.
Nekad tražim neku temu, ne mogu da je nađem, a forum moj i trebala bih da znam gdje je, a behko onda ubaci link. Poznaje forum ko svoj dlan. Da nam je Behko na čelu države :ooo sigurna sam da nam ne bi bilo loše. Čovjek bi se ubio od posla, a moral mu nije upitan, pa ne mislim ni da bi nešto krao kao što političari kradu. Možda bi pođahkad prislonio kakvu ministricu al to nas ne zanima.
Divim se kako nekad ubaci u kvalifikacije Slike mjeseca sliku slikanu mobitelom koja izgleda kao da je slikana poklopcem od pavlake, ali njega to ne smeta jer je bitno samo da imamo kvotu od 5 slika kako bi se moglo glasati.
Divim se kako učestvuje u svakoj debati i ne bira teme, kako je učestvovao u klubu filmofila i kako više od godinu dana svakodnevno postavlja 4-5-6 brižljivo odabranih vijesti. Priznajte da su se mnogi latili tog podforuma, pa im je dosadilo i nikako ne možemo naći nekog ko će redovno postavljati vijesti.
Divim mu se kako ima strpljenja da uvijek na pp ili u dijelu za moderatore objasni svaki moderatorski potez (svaki obrisan post, spojenu temu, banovanog člana..itd) kao da je moderator pripravnik, a ne globalni moderator.

Behko :bravo

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 07 Jul 2013, 08:26

Divim se Maji koja istrpi sve one pozive na mob :plavi

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 07 Jul 2013, 09:03

Ne snalazim se baš u ovim vodama,nikad u životu nista nijesam dobio s lahke strane ili ti ga uvlacenjem u tudje dupence.. :djed
Eto jedan maksuz pozdrav za sve dobre ljude s ovog foruma,pa eto ko se pronadje. :hihi
Samo sabura

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 07 Jul 2013, 09:08

Aman vas (tebe, bureka, blacka, pasage) pa niko se ne uvlači u dupe. Namjerno sam stavila taj naslov jer sam znala da će biti ovakvih komentara. Zar je teško napisati par lijepih riječi o nekom ko je to zaslužio?
Relax :pivo

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 07 Jul 2013, 09:24

Maja wrote:Aman vas (tebe, bureka, blacka, pasage) pa niko se ne uvlači u dupe. Namjerno sam stavila taj naslov jer sam znala da će biti ovakvih komentara. Zar je teško napisati par lijepih riječi o nekom ko je to zaslužio?
Relax :pivo
Da se oglasim. :ooo
Ima Majo,naravno da ima,da je drugacije vecina nebi bila ovdje.
Mogao bih nabrojat mnoge osobe,mnogo ih...koji su na nivou koji zasluzuje paznju i vrjeme provedeno na ovom portalu.
Nebih nikog posebno isticao,nije transparentno,sa vecinom imam fine relacije,to me i zadrzava na forumu.
Pisem onako kako pisem,pokusavam da budem tolerantan,nikoga da povredim...i to je dovoljno za ugodnu atmosferu
i ambijent.Mozda sam malo vise zauzet,idem radim,pomalo snimam,slikam,sto se i vidi tamo iz prilozenog. :hihi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9194 times
Been thanked: 10914 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 07 Jul 2013, 09:49

Uh koliko me pohvali.. Sad ja moram biti još agilniji da to sve opravdam . Velika hvala :naklon

Istina je da u poslu nema ni polovično ni bzvz. Uvijek se mora sve odraditi kako treba :ok

Ima se šta reći i za Administratorku.
Prvenstveno ne samo da joj se divim nego i zavidim na ogromnom broju originalnih tema a priznaćete, uz svaku ide i zanimljiv uvodni post. Koliko puta samo imam ideju za temu ali fali ta sadržina prvog posta :( Zatim smisao za humor koja u relaciji sa inače poslovičnom originalnošću čini zanimljivu osobu za diskusije. Pa cijeli ovi podforumi i mnoge stvari koje su nas dobro zabavile. Debate, golden oklagy, prvoaprilski nickovi, muškarac/djevojka sedmice, razne nagradne igre i ko bi sve i popamtio što je ona izmislila. Kao administrator, ima strpljenja kad spamamo, offiramo, cjepidlačimo, tjeramo mak na konac.... Najviše joj zavidim na prostranstvima koje slika i pejsažima čije je ljepote svjesna. To su slike koje nisu perfektne ali imaju dušu a na nekima se jasno vidi i potpis da tako kažem.
Treba imati na umu i to da ona uopće nije neki informatički znalac a uredila je forum i izašla na kraj sa mnogim stvarima za koje neki misle da su pale s neba. :ok

Moja je tuga golema što ne probah te njene kolače. Mogao bih pobiti onu trojicu srećkovića zbog zavisti :vik

Grani se i ja divim na njegovom pripovjedačkom znalaštvu, prožetim TLN filozofijom, sa blagim prizvukom alanfordovskog humora. Čovjek prihvata i život i ljude takve kakvi jesu i bez puno nervoze, pronalazi u svakome ono što mu se sviđa a to nije mala stvar. Budimo iskreni, mnogo nas je koji radimo suprotno. Imam utisak da je njegovo bivstvovanje po šumama i gorama naše zemlje ponosne, učinilo da ovaj čovjek bolje razumije ljude oko sebe. Na forumu društven i nikada ne razočara sa svojim nastupima :ok

Divim se paparacijevom merhametluku i dobrom raspoloženju. Jbg, čovjek dođe tu iza ponoći, dreto s posla i praši li praši po temama. Također je skroman u svemu i uvijek u onim stvarima, koje inače dobro radi, istakne neke primjere ispred sebe kao nešto što je po njegovom mišljenju još bolje.

Divim se karizmi koju posjeduje zvjezdana Heidi. Definitivno najkarizmatičnija cura na forumu.
Naša marljiva pčelica sa kojom je raspoloženje uvijek bolje :p

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 07 Jul 2013, 10:19

Joj Behko što se uvlačimo u dupe jedno drugom :oo

Pasaga sve ok, dobar si ti čova. Samo kažem da pohvala nije uvijek uvlačenje u dupe.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40021 times
Been thanked: 26034 times

Post by Rum » 07 Jul 2013, 10:25

:zubi
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9194 times
Been thanked: 10914 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 07 Jul 2013, 10:33

Ama ja ovo shvatio kao pohvaliti forumaše a ne baš tako ozbiljno pa ne štedim.. :hihi

to be continued .................

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 07 Jul 2013, 12:14

Da se oglasim. :ooo
Ima Majo,naravno da ima,da je drugacije vecina nebi bila ovdje.
Mogao bih nabrojat mnoge osobe,mnogo ih...koji su na nivou koji zasluzuje paznju i vrjeme provedeno na ovom portalu.
Nebih nikog posebno isticao,nije transparentno,sa vecinom imam fine relacije,to me i zadrzava na forumu.
Pisem onako kako pisem,pokusavam da budem tolerantan,nikoga da povredim...i to je dovoljno za ugodnu atmosferu
i ambijent.Mozda sam malo vise zauzet,idem radim,pomalo snimam,slikam,sto se i vidi tamo iz prilozenog. :hihi
to je to moj Pasa solidni!...kulturan,pametan i ucevan covjek nece nikad isticat nekoga ispred drugih javno jer je to jako glupo i nekulturno..

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22083 times
Been thanked: 5891 times

Post by Veca » 07 Jul 2013, 13:48

...de,vi! :kafa
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 07 Jul 2013, 15:00

Bolje je pojesti govno nego napisati post na forumu u kojem nekog hvalis.
Napises hejbet tudjih osobina kojima se divis, degradiras sebe kao neku protuhu koja nema ni ambicija, ni pameti, pa ni dostojanstva, onda se pojavi neko da ti kaze i da si nekulturan.

Krasno!

.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 07 Jul 2013, 15:45

Neuvlacim se nikome to sigurno..onakva kakva jesam ovdje takva sam sigurno i sa onima koji me licno znaju,,Volim drustvo sa svima da se druzim,,bez obzira ko sta misli o meni,nebitno to neka zadrzi za sebe. :D Nemogu se naljuti nikada na nekoga koga neznam to sigurno,,Ovdje ima dosta forumasa kome se ja divim zaista vrijedi citati njihove postove,,posvetim mnogo vremena procitam mnogo postova,,nebih da ih nabrajam ali sigurno se nadje mnogo njih koji mozda to vec znaju jer ja to na neki nacin i dokazem.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 07 Jul 2013, 16:49

u onom momentu,kad istaknem i okacim imena onih koji su po mom nekom relativnom(vrrrlo relativnom!...i upitnom!) vidjenju super,sam istovremeno slijedom automatizma nedoreceno ili precutno porucio onim drugima,cija imena se ne nalaze na mom vrlocijenjenom,visokokotiranom i apsolutnokorektnom i jaaakovjerodostojnom spisku da su manje ili vise: nepozeljni ovdje,da su nista ili smetaju,da ih treba zaobilazit,da im noge i ruke smrde i da su mozda cak i gubavi ili sire kugu oko sebe...itd...,i treba ih se jako cuvati i izbjegavati svaki kontakt sa doticnima!

:cudi :djed
tako nekako ispadne...ili!? :zubi

Alexandar
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Alexandar » 07 Jul 2013, 17:20

Lanci wrote:Neuvlacim se nikome to sigurno..onakva kakva jesam ovdje takva sam sigurno i sa onima koji me licno znaju,,Volim drustvo sa svima da se druzim,,bez obzira ko sta misli o meni,nebitno to neka zadrzi za sebe. :D Nemogu se naljuti nikada na nekoga koga neznam to sigurno.
ideja teme je da pricamo malo i o drugima a ne uvek o sebi

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 07 Jul 2013, 23:50

Joj Ševica pa ti se satra pisajući po forumu ko je tebi kul, a koga bi u vreću pa bacio. Dalija je kul, Luna je kul, od novih samo Ruana i Pašaga, a svi ostali koji su došli samo privlače pažnju na sebe. Šta je to ako ne odvajanje forumaša? Ako si tako uviđavan kakav nastojiš da ispadneš na ovoj temi čemu onda konstantno proglašavanje ko je ok a ko nije i još to govoriš na način kao da je to fakat. Tako je kako si rekao i gotovo.

A tebi burek je krivo što te niko nije pohvalio. Tema je tek otvorena. Sigurna sam da bi te neko nekad spomenuo :D
Ili ti možda niko nije ništa posebno. Ipak si ti zaokupljen samim sobom ;)

Al et...kao što je Alex rekao ovdje pišemo o drugima, a vas dvojica nesvjesno pričate o sebi (a ko će drugi nego vi).

Kome sad da se uvlačim u dupe.

Evo Katji ću.
Prvo da kažem da sam muško ganjala bih je dok ne bi bila moja :oo Baš mi djeluje sexy kad priča o formuli, punjenju državnog proračuna, farmaceutskoj industriji, insektima itd. Divim joj se kako u raspravi uvijek ostaje pribrana što obično polazi za rukom hladnim i proračunatim likovima kakav ona nije. To i jeste kod nje zanimljivo. Vatrena je, a opet skulirana.
Najdraže mi je gledati kako preskače muškarce na forumu :D Ono stručno spuštanje na način da se ni meta njenog "napada" ne može da ljuti na nju. Posebno mi se sviđa što je samostalna na forumu i zauzela je svoje mjesto bez priklanjanja starosjediocima foruma.

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”