Dakle sve je jasno.
Ovu nazovi državu treba podijeliti i to je prije svega interes Bošnjaka.
Osnovni uvjeti su jednostavni: Cjelovita teritorija, izlaz na Jadran, Drinu i Savu (Brčko nama zbog Heidi i JK, nedamo ih nikom

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Tad su Bosnjaci,njegovim potezom,dali vjetar u ledja Krkanu i vratili ga iz mrtvih.Krokodil Behko wrote:Da je usvojen "aprilski paket" prije nekoliko godina, možda bi mogli govoriti o djelimičnim izmjenama ali ovako čak ni o tome. Da podsjetim, srpska strana je pristala na nadležnosti policijskih uprava preko entitetskih granica. Do sada bi makar to zaživjelo ali Haris Silajdžić je to srušio jer bože moj, ostaje u ustavu "entitetska većina" prilikom glasanja u parlamentu. Bilans, entitetska većina je i dalje tu a od ustavnih promjena nema ništa sve dok je Dodik na vlasti a nisam siguran ni za ostale.
Tačno.Pasaga wrote:Tad su Bosnjaci,njegovim potezom,dali vjetar u ledja Krkanu i vratili ga iz mrtvih.Krokodil Behko wrote:Da je usvojen "aprilski paket" prije nekoliko godina, možda bi mogli govoriti o djelimičnim izmjenama ali ovako čak ni o tome. Da podsjetim, srpska strana je pristala na nadležnosti policijskih uprava preko entitetskih granica. Do sada bi makar to zaživjelo ali Haris Silajdžić je to srušio jer bože moj, ostaje u ustavu "entitetska većina" prilikom glasanja u parlamentu. Bilans, entitetska većina je i dalje tu a od ustavnih promjena nema ništa sve dok je Dodik na vlasti a nisam siguran ni za ostale.
Sta sad sviraju qurcu....
LEPI HARE....oooooo...
A o čemu sam ja gore pisao ako nisam o historiji?laganini wrote:da,ali su mi nekako bliskiji ti historijski pojmovi nego ovo ekonomsko-str.svita...a bojim se da će tu bit najmanje ekonomije ako se posjetimo na demokratku njemačku,jugu di je bilo puna usta demokracije..eto paralea koje nemaju veze ali eto nisam odolio..ha,ha,.
Mrki je odradio najmanje dva bana zbog dosađivanja oko Alije i vehabija. Kao što vidiš, nisi u pravu.Ruana wrote:Nije valjda da me do sada nisi ozbiljno shvatio. Vidim pali Mrkiju a nema opomena pa ja onako da ti skrenem paznju.
Ja vidim ali ti ne vidiš. Upravo je jučer predmetni Mrki upozoravan i gle čuda, on me sumnjiči da sam pristrasan na tvoju stranu, a ti me sada sumnjičiš da sam pristrasan na njegovu stranu. Ne možete oboje biti u pravu, zar ne?Primjetis kad ja napisem a kad je Alija za sve na svakoj temi kriv onda ne vidis.
Pa eto, zamolili smo te. Trebamo li te još jednom zamoliti?Nego "mole se forumasi da ne odgovaraju mrkiju na provokacije"
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests