Afrodizijaci..

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 31 times
Been thanked: 746 times
Status: Offline

Re: Afrodizijaci..

Post by Sibila » 05 Sep 2011, 12:50

zagor wrote:Tigris "haman" ima dva afrodizijaka jako kvalitetna... :)

da cujem.......... :kafa koja tema je .....hm ( sumnjivo mi je :pusi ).........omiljena ? :djed

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9113 times
Been thanked: 10801 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 05 Sep 2011, 15:15

Tigris wrote:
zagor wrote:Tigris "haman" ima dva afrodizijaka jako kvalitetna... :)

da cujem.......... :kafa koja tema je .....hm ( sumnjivo mi je :pusi ).........omiljena ? :djed

eee..moja...ova ti...Tigris.. To ti je tema "sa kim bi ste spavali sa ovog foruma"

Nadam se da sam bacio iskru na pravo mjesto,a ako nisam,jbg.. bitno je da je veselo :ples

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 31 times
Been thanked: 746 times

Post by Sibila » 05 Sep 2011, 19:00

zahvaljujem :zubi ................al na toj temi sam vec ostavila post :oo ....

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 05 Sep 2011, 19:39

I ja sam ih ostavio 20 pa sta :D.
Bas kontam,nema mi druge,nego da pravim novi krug :hm

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7387 times
Been thanked: 17172 times

Post by Maja » 24 Oct 2011, 10:54

:hihi

Image

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 24 Oct 2011, 11:22

Opaaa..
Ovaj gore afrodizijak,pomogao bi i stogodisnjacima :D.

Ma ja vjerujem,da crno vino opusti i muskarca i zenu i fino ih pripremi
za pocetak "druzenja". Nikada se nisam pokajao oko vina prije toga.
Uvijek je bilo dobro pa sad,afrodizijak ili samo stimung.. nebitno.

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Post by String » 24 Oct 2011, 17:31

Ja sam za sebe otkrio novi afrodizijak...miris unutrasnjosti zenske torbice :sex ooooooooohhhhh :oo
(Nisam rovio po torbici nego sam zamoljen da nesto iz nje dodam djevojci dok je vozila auto)

"Zapahnulo" me iz torbice nJestA plaho jebozovno. :ooo
Image

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija » 25 Oct 2011, 21:39

Miris muškog znoja je afrodizijak za žene!KLJUČNI PODACI

Muškarci znojenjem luče kemikaliju koja je mirisom slična mošusu
Muškarčev znoj budi seksualnu želju kod žena
Piše: A.As.

PARFEMI i dezodoransi uvijek su dobro prihvaćeni od strane žena, no jedno je istraživanje pokazalo kako žene zapravo najviše cijene miris dobrog, starog muškog znoja. Muškarci znojenjem luče kemikaliju koja je mirisom slična mošusu i budi seksualnu želju kod žena. Osim što budi ženski libido, ta tvar ubrzava rad srca, podiže krvni tlak i potiče lučenje kortizola, hormona stresa. Dokazani je i kako promjene nisu isključivo psihološke,već da kemijski signal pokreće hormonalne i fiziološke promjene kod žena.

http://www.index.hr/rouge/clanak/miris- ... 79205.aspx
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7387 times
Been thanked: 17172 times

Post by Maja » 26 Oct 2011, 00:58

komsija wrote:no jedno je istraživanje pokazalo kako žene zapravo najviše cijene miris dobrog, starog muškog znoja.
Tješite se, tješite :zubi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 26 Oct 2011, 01:09

Ma bitno je sve.. ja jednoj ispunim sve zelje. sama je htjela tako.. te ovdje-te ondje je pusakaj,lizuckaj,cokci i cmokci.. stisni-uhvati i ostali poduhvati. I svrsi ona.. Nije proslo ni
10 sec,kad se okrenu i scepa me za macka.. ja reko,sad ce ga otkinuti.. i vice:
Njega! Njega! ..daj..daj.. nemeres zensku ugoditi ni pomocu trikova :ne

A sama je prethodno,sve ono htjela.. Ah da,morao je biti i svjeze obrijan,a morao sam biti i namirisan.. kakav znoj! Nije dolazilo u obzir. Vise ne idem nastranim curama :ne

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Post by String » 26 Oct 2011, 15:16

Nove gume za auto....od njihovog mirisa mi se dizeeeeeeee :ljupi
Image

egoran
Na probnom
Na probnom

Post by egoran » 27 Oct 2011, 00:00

PRSTACI, PRSTACI I JOŠ JEDNOM PRSTACI.Tako su fini,a tako nestašni

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija » 27 Oct 2011, 00:13

mandibulas wrote:
Maja wrote:
komsija wrote:no jedno je istraživanje pokazalo kako žene zapravo najviše cijene miris dobrog, starog muškog znoja.
Tješite se, tješite :zubi

komsho prestan' citat' te novine........... :pusi
Ma to je samo doprinos temi a naravno da znam da niko lekcije sa forume ne ebe ni dva posto :plavi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39843 times
Been thanked: 25838 times

Post by Rum » 27 Oct 2011, 00:38

Tartufi ovaj čudni »krumpir«, najčuveniji afrodizijak, intenzivno je »neugodnog« mirisa, no kad se naviknete na njega ostajete mu vječni poklonik. Postanete ovisnik o njemu kao i o svakom drugom grijehu.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39843 times
Been thanked: 25838 times

Post by Rum » 27 Oct 2011, 00:41

Orgazmička hrana za super seks

Ali ne samo za dobar seks, već i za dobro zdravlje, široki osmjeh i osjećaj senzualnosti...Otkrijte čari najerotičnijih namirnica i saznajte zašto ih je najzabavnije i najuzbudljivije servirati - u krevetu. Slijede super receptići za vruće igrice...
Image

EROTIČNE DELICIJE

articoke

Artičoke - bogate antioksidansima, vitaminima, mineralima i vlaknima, artičoke su nutritivno iznimno vrijedno povrće. Već sam njihov izgled budi maštu i razne simpatične asocijacije. Listiće kuhane artičoke zabavno je polako grickati i sisati, uz ukusno pečenje. Najpraktičnije je artičoke skuhati u slanoj vodi (40-ak minuta), dodati malo limunova soka, 3 čajne žličice senfa, sol i papar.

Ananas - zdrav, osvježavajuć i ukusan, ananas je odličan afrodizijak. Recept za „vruću" večer - ananas s malo čilija, meda i ruma, uz raskošan sladoled.

Marelice - koža im je baršunasto meka, dok je voćka, ako nije prezrela, tvrda, ali vrlo sočna. Mnoge često asocira ne žensku stražnjicu, pa nije čudno što nekima pogled na nju može ubrzati protok krvi.

Oštrige - poznate su kao jedan od najslavnijih afrodizijaka na svijetu. Prema pričama, Casanova je navodno dnevno znao pojesti i po 50 komada. U oštrigama ima vrlo malo masnoća, pa su zbog toga idealne kao lagani ljubavnički obrok, ali zato sadrže vrlo mnogo mineralnih sastojaka, poput cinka, koji utiče na povećanje nivoa testosterona. Poslužite ih savršeno svježe, sirove i posrčite iz njihove ljuske, uz dodatak nekoliko kapi limunova soka.
Jagode - neki ih nazivaju voćem ljubavi zbog njihove žarko crvene boje i divnog okusa koji ostavljaju u kombinaciji sa šampanjcem i čokoladom. Iako obiluju vitaminima (posebno C) i nizom drugih vrijednih sastojaka, u erotskim igricama važniji je njihov okus, boja i simbolika. Uvijek će biti idealan detalj na romantičnom stolu.

Smokve - od davnina bude maštu i erotski naboj. Njihovo mekano meso svojim izgledom i bojom podsjeća na područje vagine. I tako grešne misli vrlo lako padaju na pamet. Da ne govorimo koliko nas njihova slatkoća opskrbljuje važnom energijom za duge seksi igrice.

Šipak (nar, mogranj) - zavodljiva voćka sa žarko crvenim slatko-gorkim sjemenkama stari je simbol ljubavi i strasti. Savršeni recept - iz šipka izvadite njegove sjemenke, stavite ih u dvije visoke čaše za Martini i prelite dobro ohlađenim Martinijem.

Šparoge - sadrže brojne mineralne sastojke, snažan su diuretik i čistač koji u proljetno doba svakoga dobro prodrma i daje energiju nakon dugotrajne zime. Njihov zanimljiv okus, meka tekstura i duguljast oblik obogaćuju vizualno svaki tanjur, bude osjećaj zadovoljstva i seksualne želje.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 30 Oct 2011, 21:22

Evo za dame,kad im ponestane zelje za sexom (ako je to moguce) :D

Ljubavne jagode

Sastojci:

* 600 g krupnih jagoda
* 70 g tamne čokolade
* 70 g bijele čokolade
* malo mlijeka

Priprema:

Jagode oprati, ali im ne skidati peteljke. Posebno rastopiti čokolade na tihoj vatri sa malo mlijeka. Jagode umakati, držeći ih za peteljke, prvo u tamnu, zatim u bijelu čokoladu. Pustiti da se čokolada stegne, pa jesti u društvu voljene osobe

Image

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Moćni afrodizijaci: 12 začina koji bude želju za seksom

Post by Krokodil Behko » 21 Nov 2011, 10:30

Image

Začini su nezaobilazni na listi afrodizijaka jer obiluju eteričnim uljima koja podstiču cirkulaciju i bude seksualnu energiju.

BIBER
Jeste li znali da je kihanje erotski užitak? Kažu da donosi radost udovicama i ublažava impotenciju kod stidljivih. Najbolje po potrebi istucati nekoliko zrna u avanu, ne samo da bi se sačuvao ukus već i zbog ceremonijalnosti, ali može se poslužiti i biber u prahu.

LOVOR
Rimske junake krunisali su lovorovim grančicama, simbolom muškosti. Za jelo, lovor se koristi u malim količinama, samo jedan mali list ili pola velikog, jer ima veoma jak i pomalo gorak ukus.

ANIS
U mnogim zemljama Srednjeg istoka koristi se za podsticanje ljubavi kod tek vjenčanih i za liječenje impotencije.

ORIGANO
Jakog i prodornog ukusa i mirisa, tipičan je za mediteranska jela. Ako ubacite šaku origana u toplu vodu za kupanje udvoje, doživjećete izuzetno erotsko iskustvo.

BOSILJAK
U drevnim kulturama, i još uvijek u vudu ritualima na Haitiju, vjeruje se da utiče na plodnost i izaziva strast. U svojoj pradomovini Indiji stekao je reputaciju afrodizijaka - muškarci starih plemena žvakali su svježe listove. Vjerovalo se i da rascvjetali bosiljak u kući znači da će u nju doći djevojka, jer bosiljak liči na djevojačke genitalije.

LAVANDA
Stavite je u kesicu ispod jastuka na krevetu na kome ćete voditi ljubav.

ŽALFIJA
Vojnike u antičkoj Grčkoj dočekivale su njihove žene sa čajem od žalfije, da bi podstakle plodnost i produžile grčku rasu. Ima veoma jak miris i mora se koristiti u umjerenim količinama.

ĐUMBIR
U antička vremena smatran je izvorom ljubavne snage. Muškarci koji su pili čaj od cvjetova đumbira bili su pravi ljubavnici. Ako bi neka djevojka nosila vjenac od bijelih cvjetova đumbira, postala bi izazovna. Kada je đumbir iz Egipta stigao u antički Rim, odmah je proglašen za ljubavni začin. Kuhari Madam de Beri pripremali su smjesu od žumanaca i đumbira koja je ljubavnike i kurtizane, pa i samog Luja XIV, dovodila u stanje neopisive pohote.

CIMET
Napitak od štapića cimeta preporučuje se kao lijek za tegobe tokom menstruacije i trudnoće. Legenda kaže da je kraljica od Sabe zadivila kralja Solomona ne samo svojom pameću i bogatstvom već i mirisom. Kada je stigla u Jerusalim, namazala je tijelo uljem od cimeta. Kralj Solomon nije mogao da joj odoli.

NANA
Šekspir je spominje zajedno sa lavandom i ruzmarinom kao stimulans za sredovječnu gospodu. Mitološka priča govori kako je Persefona, kraljica podzemnog svijeta, pretvorila nimfu Mintu u biljku mentu i stavila je u zemlju, s onzirom da je bila ljubomorna jer je njen muž Had smatrao Mintu neodoljivom. Ali uzalud, Had je obožavao mentu zbog njenog mirisa (ali i ukusa). Zbog toga se od antičkih vremena nana smatra afrodizijakom. A na mjestu gdje se sve dogodilo, na brdu Trifiliji, iznikla je nana, odnosno menta.

KARANFILIĆ
Možda zbog oblika, zrna karanfilića su od davnih vremena u Aziji smatrali glavnim pokretačem muškog spolnog nagona. U Indoneziji i danas roditelji pored kuće sade karanfilić ukoliko im se rodi muško dijete.

PERŠUN
Koristile su ga vještice kao jedan od sastojaka za svoje magične napitke za letenje. Neki tekstovi kažu da su pripremale balzam za tijelo. Stavlja se u meso, ribu, salate i ostalo. Njegova svježina ublažava miris crnog ili bijelog luka u ustima.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 624 times

Re: Moćni afrodizijaci: 12 začina koji bude želju za seksom

Post by Zagorka » 21 Nov 2011, 13:22

A ja jucer htjedoh kupiti onu kesicu lavande,i ne kupi :lupa :D.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Re: Moćni afrodizijaci: 12 začina koji bude želju za seksom

Post by Konsultant » 21 Nov 2011, 23:50

mozda trebate kucnu dostavu

Jaca
Inventar foruma
Inventar foruma