Pasaga wrote:...ti imas pravo....
mnogo je jeftinije vuci auto nego ga vozit...

Sve je dobro dok ti ne stigne cjepanica u kutijiBla wrote:Kupujem,
Ne volim nešto posebno hodati po prodavnicama, a ovako dođe samo. Doduše, nekad i ne dođe.![]()
Bakterije za telefon, nakon što sam ih naružio nakon mjesec, oni rekli ako ne dođe za mjesec ti nas ponovo naruži. A meni bilo mrsko, pa na tome i ostalo.Dalia wrote:Bla šta ti to nije došlo, da znamo da ne kupujemo tamo
Dalia wrote:Jel te to strah Behko
I jesu ti vratili pare za tu bateriju?Bla wrote: Bakterije za telefon, nakon što sam ih naružio nakon mjesec, oni rekli ako ne dođe za mjesec ti nas ponovo naruži. A meni bilo mrsko, pa na tome i ostalo.
Jednom sam nekakav objektiv naručio i platio, da bi onda rekli da ne vrše isporuku u BiH jer se dešavalo da nešto ne stigne, al' su uredno vratili lovu.
Neku noć sam nešto naručivao, a nemam pojma šta. Valjda ću se sjetiti kad dođe.
Slažem se da je gnjavaža ja sam zadnji put čekala mjesec dana, možda i više.Krokodil Behko wrote:
Nije me strah, koliko mi je gnjavaža naručiti pa čekati da se donese. Ovo je Bosna ženska glavo. Najradije se pouzdam u sebe. Ionako i nije nešto bogata i zanimljiva ponuda preko neta. I na kraju, ionako imam višak slobodnog vremena a svakako mi je hobi mustranje trgovaca u marketima. Nikad mi nije teško da ih pitam, imaju li neki proizvod/brend, mada znam da nemaju.
Pa nisam se više žalio, tako da nisu.Dalia wrote: I jesu ti vratili pare za tu bateriju?
Tako i ja nekad odustanem, pa poslije samoj sebi ispadam luda, ali šta ću lijenost.Bla wrote:Pa nisam se više žalio, tako da nisu.Dalia wrote: I jesu ti vratili pare za tu bateriju?
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests