Fudbal u Srbiji

Kutak za sportski trenutak
Ružni
Status: Offline

Re: Fudbal u Srbiji

Post by Ružni » 06 May 2014, 10:07

Ne pravim ja ove naslove http://www.101greatgoals.com/blog/neman ... ighlights/

Stekao sam takav utisak gledajući ga, pa sam onda krenuo da čitam i ostala mišljenja. Jutros sam morao vidjeti i šta misle navijači Chelsea, oni valjda najbolje znaju, prozvali su ga beast :oo. Rođen je za Engleske jer nosi svaki duel, siguran u pasu, imao je nekoliko asistencija, šta više treba za njegovu poziciju. Druga je stvar što Posavljak hoće i golove :oo

@Posavljak, ona opklada važi pod uslovom da ne bude imao neku težu povredu koja će ga udaljiti s terena.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 06 May 2014, 10:15

ružni wrote:Ne pravim ja ove naslove http://www.101greatgoals.com/blog/neman ... ighlights/

Stekao sam takav utisak gledajući ga, pa sam onda krenuo da čitam i ostala mišljenja. Jutros sam morao vidjeti i šta misle navijači Chelsea, oni valjda najbolje znaju, prozvali su ga beast :oo. Rođen je za Engleske jer nosi svaki duel, siguran u pasu, imao je nekoliko asistencija, šta više treba za njegovu poziciju. Druga je stvar što Posavljak hoće i golove :oo

@Posavljak, ona opklada važi pod uslovom da ne bude imao neku težu povredu koja će ga udaljiti s terena.
Takvi igrači jesu krucijalni za ekipu....mada nikad neće biti atraktivni poput onih koji rokaju golove....uvijek iznova se sjetim, kako se real unazadio igrom, kad je claude makelele prodan chelsea.....čovjek je orao iza onih zvjezdica i pokrivao im leđa, da se ovi mogu igrati....nakon njegovog odlaska, pola sezone nisu odigrali ništa s obzirom na kvalitetu...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Ružni

Post by Ružni » 06 May 2014, 10:21

:naklon Sjećam se slučaja Makelele, mislim da je otišao u onoj sezoni kad je Porto osvojio.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 06 May 2014, 16:36

Sudinica niže lige u Srbiji svirala kraj poluvremena u nevjerovatnom trenutku

[ytube][/ytube]

Igrali su FK Sopot i FK Bask, pobjeda je pripala domaćinu 2:1, no ono što je nevjerovatno je momenat u kojem je sudinica odlučila da svira kraj prvog poluvremena.

Desilo se to u trenutku kada gosti, kod rezultata 0:1, postižu drugi pogodak. U isto vrijeme kada je gostujući igrač šutirao loptu, ona je odsvirala kraj prvog dijela.

Uzalud su se igrači Baska hvatali za glavu i prigovarali - ona je odmahnula rukom i pokazala put u svlačionicu.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Ružni

Post by Ružni » 07 May 2014, 22:55

Dok su bili mnogo jači nisu mogli da osvoje, a sad lagano :kafa

Napokon: Vojvodina osvojila Kup!
IZVOR. B92

Image

Fudbaleri Vojvodine osvojili su prvi Kup u istoriji kluba pobedivši na stadionu JNA ekipu Jagodine sa 2:0 u reprizi prošlogodišnjeg finala.

Novosađani su tako nakon titula osvojenih 1966. i 1989. godine i Srednjoevropskog kupa 1977. stigli do četvrtog klupskog trofeja i to na stogodišnjicu od osnivanja.

Pred oko 5.000 gledalaca vojvodina je do trofeja stigla golovima Alivodića u 40. i Babića u 52. minutu. Jagodina je imala priliku da se vrati u 56. minutu, ali je golman Žakula odbranio penal Pešiću.

Ovo je bilo sedmo finale Kupa za Vojvodinu, a četvrto u poslednjih pet godina.

Osim u prvih 15-ak minuta, ekipa Vojvodine bila je znatno bolji rival od branioca trofeja, znala je šta hoće, igrala je sa više motiva i na kraju je zasluženo stigla do vrednog trofeja koji joj garantuje i igranje u Evropi naredne sezone.

Ekipi trenera Branka Babića pripala je novčana nagrada Fudbalskog saveza Srbije u iznosu od 10 miliona dinara. Uoči finalne utakmice na stadionu Partizana minutom ćutanja odata je pošta velikanu srpskog i jugoslovenskog fudbala Vujadinu Boškovu, koji je preminuo 27. aprila u Novom Sadu.

POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK » 10 May 2014, 22:33

:zubi
Last edited by POSAVLJAK on 10 May 2014, 22:36, edited 1 time in total.

POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK » 10 May 2014, 22:35

Ivan Petrović

[ytube][/ytube]

Da li će Radnički 1923 uspeti da sačuva superligaški status teško je reći, ali je mnogo lakše pretpostaviti da do kraja sezone u Srbiji nećemo videti ovakav projektil zemlja-vazduh-zemlja! Za nišanskim spravama sedeo je Ivan Petrović, momak koji će za dva meseca proslaviti 21. rođendan, a koji se danas proslavio neverovatnom bombom sa preko pola terena!

Javor je taman poveo sa 2:0, činilo se da će Čika Dača još jednom utihnuti, ali je Petrović iskoristio neopreznost golmana Ivanjičana Saše Mišića i raspalio po lopti sa svoje polovine. I nije to učinio a da prethodno dobro ne odmeri razdaljinu i matematički precizno pošalje loptu pod samu prečku protivničkog gola.

Kapa dole gospodine Petroviću. I za silinu šuta i za preciznost, a pre svega na smelosti da se uopšte pokuša sa ove razdaljine. Majstorski!

Ružni

Post by Ružni » 15 May 2014, 09:12

Kao da će u subotu biti bolje :D.

JSL odložila 29. kolo za subotu

IZVOR. B92

Jelen Superliga odložila je mečeve pretposlednjeg, 29. kola za subotu od 17 časova zbog obilnih kišnih padavina u sredu.

Image

Zbog lošeg vremena mnogi tereni ne bi bili u stanju da budu domaćini mečeva u četvrtak, pa je JSL nakon sastanka sa predstavnicima klubova odlučila da se kolo odloži za dva dana.

Zbog toga će se poslednje, 30. kolo JSL igrati u sredu, a svi mečevi će takođe početi u 17 časova.

Liga ne želi da odustane od propozicija takmičenja prema kojem se svi mečevi pretposlednjeg i poslednjeg kola igraju u isto vreme, pa nije moguće odlaganje samo pojedinih mečeva.

"Svuda ima problema sa terenima i kišom u Subotici, Novom Pazaru, Kruševcu. Zbog regularnosti takmičenja nismo želeli da odlažemo parcijalno, tako da se pomeraju sve utakmice", rekao je Bulatović agenciji Beta.

Fudbaleri Crvene zvezde su prvi na tabeli sa 68 bodova, a u narednom kolu igraju protiv OFK Beograda i ako pobede obezbediće titulu šampiona Srbije.

Jelen Superliga, 29. kolo:
Crvena zvezda – OFK Beograd
Donji Srem – Sloboda
Čukarički – Radnički Niš
Jagodina – Javor
Napredak – Vojvodina
Novi Pazar – Radnički 1923
Spartak – Partizan
Voždovac – Rad

Tabela:
1. Crvena zvezda 28 22 2 4 59:22 68
2. Partizan 28 20 5 3 58:19 65
3. Jagodina 28 13 7 8 38:28 46
4. Čukarički 28 12 7 9 30:29 43
5. Vojvodina 28 10 11 7 33:29 41
6. Radnički Niš 28 9 12 7 26:22 39
7. Novi Pazar 28 11 6 11 32:31 39
8. Voždovac 28 10 6 12 31:34 36
9. Napredak 28 9 8 11 39:38 35
10. Spartak 28 8 10 10 22:31 34
11. OFK Beograd 28 10 3 15 29:38 33
12. Donji Srem 28 6 10 12 28:40 28
13. Radnički 1923 28 6 10 12 28:48 28
14. Sloboda 28 7 6 15 21:39 27
15. Rad 28 7 5 16 16:34 26
16. Javor 28 5 10 13 24:34 25

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 May 2014, 09:15

Ma samo da se prečisti drenaža i upali grijanje eto uvjeta :hihi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Siniša Mihajlović: "Džaba golovi, Ljajić mora pjevati hi

Post by drugrankovic » 16 May 2014, 09:13

Mister No wrote:Adem treba igrati za BiH, reprezentaciju i državu kojoj srcem pripada.
Samo se pitam dal su ga zvali ovi imbecili iz saveza.

po tome onda mnogi srbi ne bi igrali u bosni jer scem pripadaju srbiji a? igraju jer nemaju mesta u srbiji nisu pozvani na vreme... adem igra za srbiju jer mu porodica živi ovde, ali je opet razlog to, u srbiji mu veća perspektiva hteo ti to priznati ili ne... a mihajlovič je kreten, pretvorio je tim u akademsko umetničko društvo fk srbija! bravo momci od brazila ništa ali zato pevate ko slavuji! kretencina

i nije ljajić jedini musliman kod nas extra kvaliteta, tu je i car sulejmani...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 May 2014, 09:18

ružni wrote:Dok su bili mnogo jači nisu mogli da osvoje, a sad lagano :kafa

Napokon: Vojvodina osvojila Kup!
IZVOR. B92

Image

Fudbaleri Vojvodine osvojili su prvi Kup u istoriji kluba pobedivši na stadionu JNA ekipu Jagodine sa 2:0 u reprizi prošlogodišnjeg finala.

Novosađani su tako nakon titula osvojenih 1966. i 1989. godine i Srednjoevropskog kupa 1977. stigli do četvrtog klupskog trofeja i to na stogodišnjicu od osnivanja.

Pred oko 5.000 gledalaca vojvodina je do trofeja stigla golovima Alivodića u 40. i Babića u 52. minutu. Jagodina je imala priliku da se vrati u 56. minutu, ali je golman Žakula odbranio penal Pešiću.

Ovo je bilo sedmo finale Kupa za Vojvodinu, a četvrto u poslednjih pet godina.

Osim u prvih 15-ak minuta, ekipa Vojvodine bila je znatno bolji rival od branioca trofeja, znala je šta hoće, igrala je sa više motiva i na kraju je zasluženo stigla do vrednog trofeja koji joj garantuje i igranje u Evropi naredne sezone.

Ekipi trenera Branka Babića pripala je novčana nagrada Fudbalskog saveza Srbije u iznosu od 10 miliona dinara. Uoči finalne utakmice na stadionu Partizana minutom ćutanja odata je pošta velikanu srpskog i jugoslovenskog fudbala Vujadinu Boškovu, koji je preminuo 27. aprila u Novom Sadu.

ma toeli smo žirafu iz jagodinskog zološkog vrta (gde ima tri ćurke, dve guske i čudo žirafa!) i ucenuli ih da je vraćamo ako izgube 2-0....
prođle godine smo ih pustili da igraju i šta je bilo? traljavi, blagi ko špricer! morali smo kidnapovati, da čekamo da oni pobede? pa nećemo živeti trista godina!
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 May 2014, 09:25

nego sulejmani peva himnu nije mu problem... naša je kakva god da je,al je idiotizam ovo što je ovaj radio , tako smo i završili, u zagreb je izveo tim koji ne da je iznenadio sve ljubitelje fudbala u srbiji, hrvatskoj, novinare, igrače koji su istrčali na teren ni krivi ni dužni već i samog sebe!
bogu hvala da je otišao, pa nek peva himnu do preskutra... fudbal je fudbal , gleda se znanje a ne pevanje... jel ljajić nosio dres srbije sa grbom dvoglavim orlom? jeste! dakle sve jasno, poštuje svoju državu gde je rodjen i gde je odrastao... a to što je muslimanske veroispovesti sad bi ga bošnjaci njima? ma jel? idite onda i po ibrahimovića... čovek je nosio naš grb i to je to, ebo pevanje himne... dobro im nije naredio da stave i šajkače dok igraju...

Ružni

Post by Ružni » 25 May 2014, 01:00

Konačno je došlo vrijeme da se odigra utakmica koja se čeka ne 10 dana, nego 6 godina :123 Skoro sve karte su podijeljene i nema sumnje da će biti pun stadion. Mislim da je dogovor navijača da neće biti pjevanja.

:D.
Image

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 25 May 2014, 01:09

ružni wrote:Konačno je došlo vrijeme da se odigra utakmica koja se čeka ne 10 dana, nego 6 godina :123 Skoro sve karte su podijeljene i nema sumnje da će biti pun stadion. Mislim da je dogovor navijača da neće biti pjevanja.

:D.
Image
:sok ružni jes to ti :hm

Ružni

Post by Ružni » 25 May 2014, 01:12

Da nema face pa i da shvatim pitanje. Vidiš da je taj lijep :valja

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 25 May 2014, 01:18

ružni wrote:Da nema face pa i da shvatim pitanje. Vidiš da je taj lijep :valja
aj ne pričaj.....znao sam da foliraš sa nekom ružnoćom :oklagija

Ružni

Post by Ružni » 25 May 2014, 21:09

Dočekali smo titulu nakon šest godina. Bilo je kritično kod 3-2 i čudo je kako nisu izjednačili s obzirom koliko smo ukleti :123

[ytube][/ytube]

Image

Image

Image

ImageImageImageImageImageImage

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 25 May 2014, 21:12

ružni čestitam :ok

KOMEDIJA U SRBIJI
Ljupko Petrović u eteru nakon što je Crvena zvezda dobila gol: 'Pa majku mu j...'

Image

Autor: Sportske novosti

Crvena Zvezda je pobjedom nad OFK Beogradom nakon sedam godina uzela titulu u Srbiji, ali primat zvijezde dana uzeo je bivši trener beogradskog kluba Ljupko Petrović. Petrović je odrađivao posao kao stručni komentator na TV-u, ali neki njegovi komentari i nisu bili toliko stručni.

Petrović se proslavio u 11. minuti kada je prodor Romantičara okončan autogolom, a on je je to prokomentirao psovkom, "Pa, majku mu j...'. POGLEDAJTE VIDEO!

[ytube][/ytube]

Ružni

Post by Ružni » 25 May 2014, 21:27

Hvala :naklon A ovo sam čuo dok sam gledao tekmu :valja

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39849 times
Been thanked: 25858 times
Status: Online

Post by Rum » 27 May 2014, 22:07

Video: Da li je ovo najgore izveden penal ikada ?

[ytube][/ytube]
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Post Reply

Return to “Fudbal”