Reci da se šališ ?!radeta62 wrote:Neka ide zivot svako bira sta ce da kreshe....laganini wrote:..ma reka sam uvjetno ružnije zbog njegove pojave..normalno da nema ružne žene...ili u malom postotku....meni su dobre i ove dve na slici.
![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Reci da se šališ ?!radeta62 wrote:Neka ide zivot svako bira sta ce da kreshe....laganini wrote:..ma reka sam uvjetno ružnije zbog njegove pojave..normalno da nema ružne žene...ili u malom postotku....meni su dobre i ove dve na slici.
![]()
Nema sale,ja ozbiljno...Trepavica wrote:![]()
![]()
Istina tesko je naci cistu domacu sljivku ali kad dolazim na forum duvam alko-test......storm wrote:Radeta obečao si, da popit više nečeš na forum![]()
![]()
Ne samo da se više trude, nego se ne mogu oteti dojmu da su manje lijepi muškarci nekak' duhovitiji. Valjda je to neka ravnoteža. Ja sam pak izuzetak. Em ružan, em nisam duhovitost sreo ni u putu.dr laganini wrote:..da se vratimo na temu kao protuteža briginoj o lipim muškarcima..vjerojatno se i manje lipi muškarci više trude..čekam brigin komentar..
dr laganini wrote:..pa tako vazi i za manje lipe..one ae trude a zgodnije misle ponekad da je dovoljno sto su zlipe da zadovolje svog muskarca..sve mi se cinida ima nesto u prici mog frenda..
Ovaj naslov može, ali "ružniji ali aktivniji", e tu bi te briga našamarala poštenodr laganini wrote:..pa tako vazi i za manje lipe..one ae trude a zgodnije misle ponekad da je dovoljno sto su zlipe da zadovolje svog muskarca..sve mi se cinida ima nesto u prici mog frenda..
Ni meniChloe wrote:Meni ove analize po ljepoti i zgodnoći nisu nimalo drage ...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests