Zašto žene varaju?
Moderator: spacebound
-
Ciklama
- Status: Offline
Re: Zašto žene varaju?
Meni nije jasno zašto varaju ikako i muškarci i žene? Čemu to? Kako se kriju, kako ovo, kako ono i na kraju kako žive s tim? 
Jer su nezadovoljne trenutnim partnerom,bilo da su u braku ili vezi!
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Kad su u braku ili vezi zasto varaju zasto ne raskinu vezu ili brak?sann wrote:Jer su nezadovoljne trenutnim partnerom,bilo da su u braku ili vezi!
ko da je to reć dobar dan..lakše je raširit noge..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
...ili je tesko naci boljeg sponzora.laganini wrote:ko da je to reć dobar dan..lakše je raširit noge..
..ma ne moš poreć da smo i mi krkani... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Nije do njih. Sejtan ih natjera. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Sheval wrote:Napio blesu,naskočio na ženu umornu,za minutu gotov,sutra glavni baja na jutarnjoj kafici....joj kako sam sinoć,auuuu.
E pa meni ništa nema draže,kad se spustim,i kad odradim sve kako treba,...svi sretni i zadovoljni,žena leti po stanu....ja mogu gdje hoću...
Aktiviram se na dodir.
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
One koje varaju sigurno nisu zadovoljne I imaju potrebu za tim
gdje su ovdje muskarci,,zasto se tema samo zove ,,zasto zene varaju..aa vi kao muski neznate ni sta je to 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
Ko god vara, dobro je, to mi nekako dođe kao; ko pjeva - zlo ne misli.
Tako i sa varanjem , ko god vara - zlo ne misli.
Tako i sa varanjem , ko god vara - zlo ne misli.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
tebi je Alija dobro izapr'o mozak.
(oprosti, mor'o sam. iako nije zlonamjerno
)
(oprosti, mor'o sam. iako nije zlonamjerno
Potreba za boljim sexom,novcem ili lepsim i mladjim.Budi konkretna.Lanci wrote:One koje varaju sigurno nisu zadovoljne I imaju potrebu za timgdje su ovdje muskarci,,zasto se tema samo zove ,,zasto zene varaju..aa vi kao muski neznate ni sta je to
a potreba za ljubavlju nije opcijaradeta62 wrote:Potreba za boljim sexom,novcem ili lepsim i mladjim.Budi konkretna.Lanci wrote:One koje varaju sigurno nisu zadovoljne I imaju potrebu za timgdje su ovdje muskarci,,zasto se tema samo zove ,,zasto zene varaju..aa vi kao muski neznate ni sta je to
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

Kod Radete nema mjesta ljubavi, samo seS, finansije i tako to.storm wrote:a potreba za ljubavlju nije opcijaradeta62 wrote:Potreba za boljim sexom,novcem ili lepsim i mladjim.Budi konkretna.Lanci wrote:One koje varaju sigurno nisu zadovoljne I imaju potrebu za timgdje su ovdje muskarci,,zasto se tema samo zove ,,zasto zene varaju..aa vi kao muski neznate ni sta je to
Samo sabura
po meni je kod prevara... muških, najčešća varijanta čista seksualna požuda i fizičkog tipa...
kod žena je to više na emocionalnoj bazi...potreba za nježnošću, dodirom, pažnjom....
opet najčešće kažem....daleko od toga da ne postoje iznimke
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Isto zašto i muški.
Ili zato jer im se hoće (dolje zasvrbi na nekoga
) i iz nepoštovanja prema svojim partnerima.
Ili zato što su nezadovoljni/ne sobom (i svojim životom) iz raznih drugih razloga a prelijeni su da nešto promijene ili bar pokušaju promijenit, pa im avanture služe da im daju neki lažni kratkotrajni bolji osjećaj odnosno posluže kao kratkotrajni bijeg od problema...
Ili zato jer im se hoće (dolje zasvrbi na nekoga
Ili zato što su nezadovoljni/ne sobom (i svojim životom) iz raznih drugih razloga a prelijeni su da nešto promijene ili bar pokušaju promijenit, pa im avanture služe da im daju neki lažni kratkotrajni bolji osjećaj odnosno posluže kao kratkotrajni bijeg od problema...
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
ovo je više muška logika.... napucavanje ega avanturama i afericama ... sumnjam, da ima nešto puno žena koje si pumpaju ego i samopouzdanje čestim mijenjanjem partnera i varanjem....ako ostavimo nimfomanke postraniDivlja_u_srcu wrote:Isto zašto i muški.
Ili zato jer im se hoće (dolje zasvrbi na nekoga) i iz nepoštovanja prema svojim partnerima.
- greeneyes
- Hadžija

Da, većinom je tako, muškarci najčešće varaju čisto iz seksualnih poriva, kažem najčešće, ne i uvijek.
A žene, znamo da su žene osjećajna/emotivna bića i najčešće varaju kad ih njihov partner na neki ili na više načina zapostavi pa onda žude za nježnostima, žude za svim onim što im njihov partner nije pružio. Tako da žene najčešće varaju iz tih razloga, mada naravno ima i onih, ja bi ih nazvao izuzecima, koje varaju čisto iz seksualnih poriva, tj. željne su nečega novog, ne vole monotoniju u vezi.
A žene, znamo da su žene osjećajna/emotivna bića i najčešće varaju kad ih njihov partner na neki ili na više načina zapostavi pa onda žude za nježnostima, žude za svim onim što im njihov partner nije pružio. Tako da žene najčešće varaju iz tih razloga, mada naravno ima i onih, ja bi ih nazvao izuzecima, koje varaju čisto iz seksualnih poriva, tj. željne su nečega novog, ne vole monotoniju u vezi.
Samo sabura