..ne daj se alfa to su oni ljubomorni što si mlad i zgodan...Alpha wrote:ma zdravo.. stedi slova i onako letis sad na ignore listu ...

Moderators: spacebound, Duminjo
..ne daj se alfa to su oni ljubomorni što si mlad i zgodan...Alpha wrote:ma zdravo.. stedi slova i onako letis sad na ignore listu ...
.........da mi je stalo do toga sad bi se tupavo smješila uhinjila i čekala da prođe nova...............ali to nisam jaLebowski wrote:Loš tajming napada...
misevilaganini wrote:..ne daj se alfa to su oni ljubomorni što si mlad i zgodan...Alpha wrote:ma zdravo.. stedi slova i onako letis sad na ignore listu ...
Ne znam, preostra mi tvoja reakcija. Ok, razumijem ako se nakupilo u tebi al onakve komentare svako od nas je cuo barem 1000 puta.. muskarci izmedju sebe inace govore duplo gore stvari a nerujetko i u drustvu sa zenama a neke se cak i smiju.Zagorka wrote:.........da mi je stalo do toga sad bi se tupavo smješila uhinjila i čekala da prođe nova...............ali to nisam jaLebowski wrote:Loš tajming napada...
To je vaša stvar,a i on može u kući svojoj sve redom žene zvat kurvama.To me ne zanima.Ali da ga je dosta-dosta je.........svaki mu komentar aludira na to kako smo sve redom glupe jeftine zagorene......trpiš danima,pa sedmicama,pa hajd se yebi više.......eto on može mjesecima provocirat a ja odgovorim jednom i to vidiš..........Lebowski wrote:Ne znam, preostra mi tvoja reakcija. Ok, razumijem ako se nakupilo u tebi al onakve komentare svako od nas je cuo barem 1000 puta.. muskarci izmedju sebe inace govore duplo gore stvari a nerujetko i u drustvu sa zenama a neke se cak i smiju.Zagorka wrote:.........da mi je stalo do toga sad bi se tupavo smješila uhinjila i čekala da prođe nova...............ali to nisam jaLebowski wrote:Loš tajming napada...
Ja ne pricam tako al mnogima je to ok.
laganini wrote:nisam zna da se samo kurve guze
A ja da me to sekunde ne zanima,inače bih vagala svaku riječ i glumatala,a pp-ove grozne slala.Hvala,živ bio......Lebowski wrote:Zagorka..samo sam rekao da je los tajming...
i to kad rade , to je sto moraju ili su prisiljene,inace nebi one ...laganini wrote:nisam zna da se samo kurve guze
Dobro..ali onaj post nije provokacija niti je s njim uvrijedio sve zene..Zagorka wrote:A ja da me to sekunde ne zanima,inače bih vagala svaku riječ i glumatala,a pp-ove grozne slala.Hvala,živ bio......Lebowski wrote:Zagorka..samo sam rekao da je los tajming...
Ne brkaj činjenicu s uvredomLebowski wrote:Dobro..ali onaj post nije provokacija niti je s njim uvrijedio sve zene..Zagorka wrote:A ja da me to sekunde ne zanima,inače bih vagala svaku riječ i glumatala,a pp-ove grozne slala.Hvala,živ bio......Lebowski wrote:Zagorka..samo sam rekao da je los tajming...
Kao da je npr tema o sisama i dodjes ti i napises ... kad vam se digne ko da je bitno jesu li male ili velike.
Ko bi to shvatio kao uvredu za sve muskarce?
Lebowski wrote:Aha.. eto vidis.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests