Naši mediji su toliku pažnju dali Radončiću da je glavni razlog svega ostao negdje u pozadini.
Zašto nisu mene ili koga od vas uhapsili zbog Keljmendija???

Moderator: Krokodil Behko
Chloe wrote:Može Jurčević pričati šta hoće, ali nije u pitanju sudski proces zbog "ukradene krave", nego jednom od najjačih narko-bosova na Balkanu.
Naši mediji su toliku pažnju dali Radončiću da je glavni razlog svega ostao negdje u pozadini.
Zašto nisu mene ili koga od vas uhapsili zbog Keljmendija???
Chloe wrote:@Spini, nisam mislila na Raončića kao narko bosa![]()
![]()
![]()
nego na Keljmndija zbog kojeg su se mnogi našli u neobranom grožđu (što bi se reklo kod nas).
Znaš, određeni ljudi vole da se javno vide sa nekim facama koje imaju dobra auta i brda lovuške,
pa se oni malo približe i političarima, ostaloj bitnoj sviti,
e kad takva faca "pane" pa ti dupelizci dožive ispitivanja i daju izjave, bune se.![]()
Svi mi ženjemo što posijemo.
Ljudi se kuhaju u istom lomcu kao on. Ako on padne past ce i oni. Mislis da ce to dozvolit?Mirelam wrote:Ako je nevin i nema oraha u djepovima, zasto je onda pokusao obustaviti istragu? Ovo ja onako vise naglas kontam.
neko bi trebao odgovarati jer je zbog svoje nesposobnosti za te pare oštetio državu.
Pa podrazumjeva se, držvne pare su naše pare. Nisam znala da treba naglasiti.SPINERKA wrote:![]()
neko bi trebao odgovarati jer je zbog svoje nesposobnosti za te pare oštetio državu.
..Hoces reci -gradjane BIH.
Chloe wrote:Pa podrazumjeva se, držvne pare su naše pare. Nisam znala da treba naglasiti.SPINERKA wrote:![]()
Da, baš lijepi tornjevi. Nadam se da će hepeci sad usput, istražiti loma, da li je razvojna banka finansirala Fahrine tornjeve regularno, ili imamo federalnu verziju Bobar/Pavlović banke.SPINERKA wrote:Chloe wrote:Pa podrazumjeva se, držvne pare su naše pare. Nisam znala da treba naglasiti.SPINERKA wrote:![]()
- i te kako ---NAGLASITI--
--dobro investiran novac
Mirelam wrote:Ko se bnb kuha u loncu
Zaboravljaš na Guantanamo...greeneyes wrote:Ovo samo kod nas ima. Čo'ek tolike godine leži, a nije nizašta osudjen.
Vala basstorm wrote:Sad da je pametan, treba ih tužiti...
Samo kod nas ima da ocuh nudzejme softic tolike godine lezi, a ona kao novinarka aljazera balkan ni prstom da mrdne.greeneyes wrote:Ovo samo kod nas ima. Čo'ek tolike godine leži, a nije nizašta osudjen.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest