Što se same radnje tiče, ne sumnjam da ćeš naći puno dobrovoljaca da ti ukokaju žensku,
pa nije da sam se pokajalabatman wrote:
Jesi se ikad pokajala sto mu nisi ispunila tu zelju ? i sto me zanima jesi se palila na tu zamisao kad je on to tebi nudio da spavas s drugim ? il to sto bi da te snjima bil ucinila to da te pustio da imas sex s drugim bezz snjimanja ?
Jel Mirka Miočićazloćko_tokmak wrote:@batmanu,zovni jokera da ti želja mine...
majo vrati mi nikMaja wrote:Jel Mirka Miočićazloćko_tokmak wrote:@batmanu,zovni jokera da ti želja mine...
njemu dolazi u obzir samo Milla JovovichMaja wrote:Jel Mirka Miočićazloćko_tokmak wrote:@batmanu,zovni jokera da ti želja mine...
pa nije da sam se pokajalathee_unforgiven wrote:batman wrote:
Jesi se ikad pokajala sto mu nisi ispunila tu zelju ? i sto me zanima jesi se palila na tu zamisao kad je on to tebi nudio da spavas s drugim ? il to sto bi da te snjima bil ucinila to da te pustio da imas sex s drugim bezz snjimanja ?
Nije kraljubatman wrote:Da mladi jesmo ja imam 27 ona tek 22 godine, i bila je jednom blizu da to ucini i odustala je u zadnjem skoro zadnjem trenutku , nije fazon u tome da ja sad dog s forumasima vec me zanimaju slicna iskustva ... i sta bi ucinili msm na djevojke ? a muskarci jesu li ikad imali takva iskustva sa svojim curama ?
jel to nesto lose u danasnjem vijeku ?
ma trola lik hahahahgreeneyes wrote:Joj , mati mila, svega u Božijoj bašči.
MoRe biti, nema zareza s glave.rethna wrote:Ma rumu opet dosadno
kako god ga ti zvao, na kraju ce ispasti da je prevara i to je tobatman wrote:
Da li se to moze nazvati prevarom ako je u dogovoru ? To je samo na kraju krajeva sex ? I sta bi sad uradila da ti to ponudi tvoj trenutni momak il covjek ?
Zar nije dobro kad uvlada monotonija a to kod svakog dodje s vremenom da se proba neki novi experiment
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests