100 puta bolji, imas i sportklub + eurosport, cijeli vikend gledam fudbal

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Nas risiver je moguce povezati kablom ili bez kabla, znaci bezicno povezivanje je moguce samo je vazno naglasti to kod porudzbine kako bi Vam se poslao model za bezicno povezivanje. A za sve one koji imaju Samsung Smart TV nije potreban nikakav risiver vec sve ide preko aplikacije i nema nikakvih kablova. A Uskoro jedino na Vip Networks mrezi ultra sport paket, svi Vasi omiljeni sportski kanali na jednom mestu.paparaci wrote:ja sam nasao slicno rijesenje. odlicno je. pocetna investicija je malo biberli, ali ok.
svidja mi se sto je za to sve samo potreban resiver i internet. nema tanjira i kilometarskih kablova.
resiver se cak bezicno moze povezati sa internetom.
Ovo ne izgleda lose. Imam smart tv, ali nemam kablovsku. I ima li veze sto nije u mojoj permanent residence?VIP Networks wrote: mozete sve pratiti i putem Smart TV aplikacija - opcija za koju nije potreban Set Top Box. Ukoliko se odlucite za ovu opciju, potrebno je da uplatite - 45.90 eur, 59.90 USD, odnosno 50.00 CAD (aktivacija paketa 30 eur (Evropa), 40 USD (America), 30 CAD (Canada)+ mesecna pretplata Evropa 15.90 Eura, America 19.90 USD, Canada 20.00 CAD)
Napomena: Putem Smart TV aplikacije pratite samo TV kanale, bez video klubova i radio stanica.
Znam ali ne znam imam li ga na kablovskoj. Znam da ga imam na moja web TV.Rudolph wrote:Behko ima pink western samo kaubojci pice 24 sata
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests