Volim prelistat Boanian problems i to bi bilo to.
Lajkala sam Eminem, Chelsea FC, Marvel, Dan Brown, Denzel Washington...Ko ce se sjetit, a ima toga.
Ako neko ima prijedlog za neku smijesnu stranicu bujrum

mad_max_ba wrote: 19 Dec 2018, 14:36 nemam fejsbuk, instagram, imao sam tviter acount al sam ga ugasio nedavno, pratio sam samo as roma english na otome, al jarane notifikacije me samo sa toga ubile i ugasim...
mislim da imam ocd, nmgu gledat da mi bilo šta crveno svjetlucka na mobu...
životam sam htio napisat isto to, ja neko jutro imo 44 notifikacije na forumu mal mi nešta nije bilo dok sam hin sve uduniospacebound wrote: 19 Dec 2018, 14:40mad_max_ba wrote: 19 Dec 2018, 14:36 nemam fejsbuk, instagram, imao sam tviter acount al sam ga ugasio nedavno, pratio sam samo as roma english na otome, al jarane notifikacije me samo sa toga ubile i ugasim...
Isto, i jos se ibretim kako zeleni gleda onih 2000 i kisur obavijesti na forumu![]()
OdbijenMutevelija wrote: 19 Dec 2018, 16:54 Obraćam se onim forumasima koji znaju šta piše iznad mene da osobi kažu da me ne spominje, ako nastavi tim tempom obratit cu se administratorici i moderaciji.
Svako spominjanje će se tretirati kao provokacija i bit će prijavljivano od strane mene
Moderacija nije obavezna sankcionisati traje čin.
Ali izražavam negodovanje.
storm wrote: 19 Dec 2018, 16:56OdbijenMutevelija wrote: 19 Dec 2018, 16:54 Obraćam se onim forumasima koji znaju šta piše iznad mene da osobi kažu da me ne spominje, ako nastavi tim tempom obratit cu se administratorici i moderaciji.
Svako spominjanje će se tretirati kao provokacija i bit će prijavljivano od strane mene
Moderacija nije obavezna sankcionisati traje čin.
Ali izražavam negodovanje.![]()
Isto i kod mene.mad_max_ba wrote: 19 Dec 2018, 14:36 nemam fejsbuk, instagram, imao sam tviter acount al sam ga ugasio nedavno, pratio sam samo as roma english na otome, al jarane notifikacije me samo sa toga ubile i ugasim...
Meni je deset sićaspacebound wrote: 19 Dec 2018, 14:45 A ja mislim puno kad imam 10 i vise
Imala sam preko 30 samo kad je mute zasao da mi lupa disslikoveFala mu
![]()
Draga prati fadilu, ismijemo se ko loodi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest