Hajd reci da se šališ !!!Melek wrote:Po kratkom postupku
Gay u porodici, šta s njim/njom?
Moderator: spacebound
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4289 times
- Been thanked: 3199 times
- Status: Offline
Re: Gay u porodici, šta s njim/njom?
U stvari, ako je gay onda je ok, samo nek' nije obicna pedercina 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Doso kuci sin sa studija iz Zagreba i kaze:Hannibal Lecter wrote:Ne vjerujem da u hercegovini ima pedera
"Caca, imam dvije vijesti , jednu losu i jednu dobru"
"Reci losu prvo"
"Ja sam gay"
Caca se za glavu uhvatio i nakon pocetnog soka
"De mi reci sada tu dobru"
"Decko je iz Gruda"

- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ja sam imao predrasudu prema pederima, mislio sam da su svi oni kulturni, da se time razlikuju od ovih seljaka oko mene. Na poslu ih ima nekoliko i svi do jednog su seljaci kao i ostali, samo što su pri tome i pederi. Tako da nemam predrasuda prema pederima više.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3969 times
- Been thanked: 3987 times
Kod nas više razmišljaju o tome šta će reći ljudi, nego što misle o tome kako to prihvatiti i živeti sa tim, meni lično to saznanje nije promenilo mišljenje o nekim dragim ljudima,nije baš neko u porodici, ali je neko koga znam poprilično dugo,čak smo bliskiji i otvoreniji postali.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 803 times
potpisujem s jedne straneMaja wrote:To bi bio odlican materijal za zaebavanje

a obzirom da nemam namjeru biti mama.................hm..........................teska tema

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1198 times
- Been thanked: 3757 times
Ne dao Bog nikom takvu nevolju i nesreću.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Jesi brt. Sinoc sam gledo slike forumasa i moram da kazem da si me odusevio
🐽
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 803 times
Hannibal Lecter wrote:Jesi brt. Sinoc sam gledo slike forumasa i moram da kazem da si me odusevio

Lector....................vidis kakav si dzukac.........svi te zovi hanni ko da si prava pussy......jedina ja zovem kako ti prilici.....
nego..................jel se jos furas na Maju

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Imo sam na pocetku problema s tim hani al nisam im mogo nista, vise ih je. Lector je puno bolje. A nikad nisam presto da se furam na maju
🐽
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
Oblak wrote:Ja sam imao predrasudu prema pederima, mislio sam da su svi oni kulturni, da se time razlikuju od ovih seljaka oko mene. Na poslu ih ima nekoliko i svi do jednog su seljaci kao i ostali, samo što su pri tome i pederi. Tako da nemam predrasuda prema pederima više.

to je to. zapravo je puno vise receno u ovom postu. seksualna opredijeljenost ne odredjuje karakter.
sto se tice teme ko teme, mislim da je jako dobra. posebice za homofobe i njihova (potencijalna) dublja razmisljanja.
za razliku od storma i jos nekih, ipak ne bih sebi dopustio svrstavanje gayeva u isti kos s kriminalcima, silovateljima, kretenima i slicno jer samim tim oznacavaju homoseksualnost kao negativnu pojavu blisku pojavama kriminala, silovanja itd. homoseksusalnost je kod nas jos uvijek devijacija (najblaze moguce receno), ali sasvim je sigurno da ce se u buducnosti, blizoj ili daljoj, gledati iskljucivo kao stvar izbora, ravnopravno s heteroseksualnosti. sto se mene tice, draze bi mi da nije gay nego da jeste, ali to su samo moje preferencije. prihvatio bih ga i jednako se ophodio prema njemu kao sto bih i u slucaju da je heteroseksualac.
svjestan sam cinjenice da drustvo odredjuje sto je normalno, sto nije, sto je devijantno, sto nije, i da ce isto tako u buducnosti odredjivati, ali neovisno od toga, uvijek ce mi pozeljnija biti heteroseksualnost cisto iz reproduktivnih razloga.
P.S. ovo "svrstavanje gayeva" me ubi. vazda procitam svrsavanje gayeva

Danas sam tu, a sutra daleko..
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
[ytube][/ytube]Hannibal Lecter wrote:Ne vjerujem da u hercegovini ima pedera

svugdje ih ima. negdje su latentniji, negdje ne.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22968 times
- Been thanked: 6065 times
...pa,sigurno ne bih skakala od srece,ali to su moja djeca,i niko nema pravo da im se mesa u zivot! ...nabijem ja svijet,kao i uvijek! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 193 times
- Been thanked: 842 times
Bas nedavno je u obitelji koju znam poginulo trece dijete. Jel mozete zamislit te tragedije, izgubit svo troje djece, ma izgubit jedno dijete je nepodnosljiva tuga. A neki bi se odricali svoje djece...zbog cega...tvoje dijete je tvoje dijete, duznost ti je biti mu podrska i dati mu ljubav...prihvatiti ga takvo kakvo je. Bilo gay ili ne, dijete sigurno nece ispasti bas onakvo kakvo bi roditelji zeljeli. Ne bi ni trebalo, ono je svoja osoba. Ja vjerujem kako seksualna orijentacija nije stvar licnog izbora, nego nesto mnogo kompleksnije. Zato nedaj boze da mi je dijete bolesno, da ga izgubim, da je nesretno...a sve drugo je manje bitno...moze se meni to sviđat ili ne sviđat, to je druga stvar. Radije bih da imam unuke, da mi dijete zivi na nacin koji je meni blizi i shvatljiviji, ali ako kojim slucajem ne bude tako, a sta sad. Zeljela bih vise od svega da bude sretno i da ima zivot kakav zeli.
somehow I manage
- titicha
- Osvježenje foruma
gospođa Brams wrote:Bas nedavno je u obitelji koju znam poginulo trece dijete. Jel mozete zamislit te tragedije, izgubit svo troje djece, ma izgubit jedno dijete je nepodnosljiva tuga. A neki bi se odricali svoje djece...zbog cega...tvoje dijete je tvoje dijete, duznost ti je biti mu podrska i dati mu ljubav...prihvatiti ga takvo kakvo je. Bilo gay ili ne, dijete sigurno nece ispasti bas onakvo kakvo bi roditelji zeljeli. Ne bi ni trebalo, ono je svoja osoba. Ja vjerujem kako seksualna orijentacija nije stvar licnog izbora, nego nesto mnogo kompleksnije. Zato nedaj boze da mi je dijete bolesno, da ga izgubim, da je nesretno...a sve drugo je manje bitno...moze se meni to sviđat ili ne sviđat, to je druga stvar. Radije bih da imam unuke, da mi dijete zivi na nacin koji je meni blizi i shvatljiviji, ali ako kojim slucajem ne bude tako, a sta sad. Zeljela bih vise od svega da bude sretno i da ima zivot kakav zeli.

potpis...od rijeci do rijeci
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
dobro, ovo stvar osobnog izbora je relativna stvar. ako se gleda iz one uvrijezene perspektive da je heteroseksualnost stvar izbora, onda je i homoseksualnost. ako pak gledas iz perspektive da covjek ne bira sto ga privlaci, onda nije stvar izbora kao ni homoseksualnost.gospođa Brams wrote: Ja vjerujem kako seksualna orijentacija nije stvar licnog izbora, nego nesto mnogo kompleksnije. .
Ili ti to mozda sve promatras iz neke trece perspektive?