Hvala, jesam... realno govorim, kad su igrali ko babe priznao sam... otisli su lopovi koji su samo sebi u dzep trpali... dosli su stari koji ce krasti ali uz koje je partizan imao igru...
dobar tim, odlicni napadaci, sa zivkovicem najboljim najmladjim igracem na planeti... saponjic takodje iz mlade reprezentacije plus bozinov i abubakar...
u odbrani fabrisijo, balazic, vulicevic ... pa jevtovic...
i evo sad ce i igrac intera dzonatan koji trenira vec mjesec dana s partizanom, dao je ogucnost... cekalo se da se vidi hoce li proci do plej ofa i uzeti 5 miliona evra... da bi ga ogli platiti... bice to ekipa za respekt...
sad je oguce i derbi sa dinamom

do juce se mislilo da ce oboje biti podredjeni ali dinao je postao povlascen... ne svojom zaslugo vec ispadanjem salcburga, viktorije plzen i poogao u je i partizan izbacivsi steauu ...
u zadnjih nekoliko godina dinao bi bi van premca, i favorit ali sada mu je najbolje da izbegne partizan koji je od ogucih predstavnika najtezi koga moze dinamo dobiti...
nama su tri najteza bazel, seltik, dinamo a ostali su laksi... bazel izbeci jer je realno fizicki jaci i bolji, a seltik i dinamo nijesu bauk, moze partizan s njima pogotovo sto su svi zacrtali ligu sapiona sa ovim timom... malo srece i na zrebu, mada svi prizeljkujemo dinamo...
prvo zbog one petarde

, a drugo sto je to i derbi sa adrenalinom... plus sto vidimo da dinamo i ne stima sve... jedva se sa moldeom izborio a vodio 3-0 ...
ne prijetimo, daleko bilo... kazem imamo ekipu, igramo fudbal dobro nek se izbegne bazel a ostali ko dodje nema veze... do lige sampiona ne moze lako...
milo i je da se razbila ona budala od vlasnika steaue koji je bio prepotentan... i u rumuniji smo bili bolji... a ovde smo povjeli pa gubili, onda u poluvremenu dali gas... jos i penal promasili...
bravo partizane a sjutra da se izvuce partizan - dinamo pa da uzivamo!
sad imamo s cim da se nadamo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”