A kod nas ostavljaju otvorena vrata da ljudi ne pocrkaju unutra od vrucine

Moderator: Krokodil Behko
Ni meni. Prolaze samo novi golfovi i mercedesi, a ostali su sve ružniji i ružniji, s posebnim osvrtom na Renaulte i Citroene. Podrazumijevaju se sva američka i dalekoistočna kola.greeneyes wrote:Meni se ne svidjaju ovi sve moderniji i moderniji izgledi vozila.
ja mislim da za svoga zivota, u sa necu docekati neku novu tipu tramvajaMala_Mu wrote:Pogle autobusa...![]()
A kod nas ostavljaju otvorena vrata da ljudi ne pocrkaju unutra od vrucine
srculence7 wrote:Behko, green, verujem da tako mislite jer ne koristite usluge gradskog prevoza
Meni se ne sviđaju ni većina novih Mercedesa, dizajnom. Dovoljno mi je uzeti staru w124 za poređenje sa ovom novom E klasom.Krokodil Behko wrote:Ni meni. Prolaze samo novi golfovi i mercedesi, a ostali su sve ružniji i ružniji, s posebnim osvrtom na Renaulte i Citroene. Podrazumijevaju se sva američka i dalekoistočna kola.greeneyes wrote:Meni se ne svidjaju ovi sve moderniji i moderniji izgledi vozila.
Ma za kicošeSTrendzer wrote:o spoljasnjem izgledu ne bih,to je stvar ukusa...ali unutra imati ovaj ovakav kokpit u E klasi je dozivljaj...bar za mene...jos ako se moze priustit 6-cilindricni motor,onda je to skoro idealno..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests