Ne znam sta im je to trebalo i koja je svrha bila, osim da se neduzno dijete samopovredjuje

Dobro, jesam imao naviku da ponekad upirem, ali drzao sam pod kontrolom

A prsti su bili izgrizeni, jer omakne se nekad pa pokazujem i na druge stvari

Moderator: spacebound
Potrudit cemo se imati vise razumijevanja ubuducezloćko tokmak wrote: 01 Feb 2018, 16:59 Lagali su mi da ako se sagnem nad catrnju da ce me kucibaka povuci dole i da cu se utopiti...
To za rep ako popijem kavu sam vec pisao i to za gutanje zvake su me takodjer lagali...
Zapravo su me skoro sve lagali,a onda kad sam odrastao,kad su dosle i cance, i one su me nastavile bezocno lagati...
A ja bio romantican i naivan i sve im vjerovao...
Sve su me lagali...![]()
Ne postoji veća laž koju možeš naučiti dijete
Username wrote: 02 Feb 2018, 09:32 Za kafu i rep
U obdanistu i skoli ako te preskoce ostajes mali
Crvici idu iz zuba ako se ne peru
Tad su nas manje lagali u globalu
Ima i to. Jos sam se ja raspitao jel' bude veci ako glasnije zviznem, a kazu svakim zvizdanjem vise ih se nakupi.srculence7 wrote: 02 Feb 2018, 13:03 Da ne zviždimo noću u kući jer dozivamo đavola![]()
Ako ne ispijemo piće u tuđoj kući, da im ostavljamo svađu.
Ako sediš za stolom na ćošku, nikad se nećeš udati/oženiti (doduše neke i nisu slagali za ovo)
Kod nas su govorili da će onaj koji sjedi za coskom stola postati udovac/udovica, uvijek sam se bojala da mama ili tata ne sjednu na to nezgodno mjestosrculence7 wrote: 02 Feb 2018, 13:03 Da ne zviždimo noću u kući jer dozivamo đavola![]()
Ako ne ispijemo piće u tuđoj kući, da im ostavljamo svađu.
Ako sediš za stolom na ćošku, nikad se nećeš udati/oženiti (doduše neke i nisu slagali za ovo)
Vidi avatar
Moji nisu imali vremena
Users browsing this forum: spacebound and 5 guests