Vidim i ja tvoju stranu....na prve postove zapravo sam skužio s kim imam poslagaga wrote: 24 Feb 2018, 10:53Nisu to moji prijatelji,oni su neprijatelji svog naroda.Drago mi je da u ovim diskusijama pokazes onu svoju "bolju stranu"storm wrote: 24 Feb 2018, 10:43Je, baš pratim i Siriju ....i u Afganistanu su ti frendovi jutros raznijeli 30 ljudi...gaga wrote: 24 Feb 2018, 10:27 Primjetio sam da te istina najvise boli.Primjetio sam da te istina boli.A danas,danas,odnosno juce je ubijeno preko 300 civila u Siriji.Od civilizovanih ljudi.Ne znam zasto spominjes drzavu u kojoj se nalazim i valutu.Svaku krunu koju sam dobio,zaradio sam.Pretpostavljam da si u nekoj drzavi ex Yuge koje "drzava koja me drzi"obilno pomaze,izmedju ostalog i mojim poreskim parama koje redovno placam.Za uzvrat od njih nista ne dobijamstorm wrote: 24 Feb 2018, 10:16
Nisi dugo izdržao
znaš šta je problem ....
sve se to dogodilo i jako je točno....ali prije 100 do 500 pa i više godina unazad.....
i svaki normalni pripadnik tih naroda se toga stidi i pokušavaju se ispraviti greške predaka, manje- više uspješno....
dok ti kozojebske postupke opravdavaš tim događajima ispred stoljeća i stoljeća a događaju se DANAS!
Dobra je država koja te i drži tamone gadi ti se njihova valuta?
![]()
Pa očito je obrnuto tj da tebe istina bolija nikad ne negiram što je bilo....ti bi da relativiziraš i stalno ko malo dijete .....aha i oni su
Moju deželu ne pomažete baš....netto platiša je Slovenija, što se EU tiče![]()
![]()
Nazalost,mnogo je danas koji vole."frenda svih frendova"koji je pobio 50 miliona ljudi.Nadam se da ti nisi medju njima.

Malo se prikriješ ali to je to...