de ti meni moju ciglu ba, ko me treba nek me zove vako, mu je bio komentar
al mi je zato punac

nema on fb ali mi s vremena na vrijeme pošalje poruku viberom, kratko i jasno konju

Moderator: Krokodil Behko
Pa da ti kazem tako i moji jos dok je moja mama bila ziva,za nju samo nek je Viber uvijek ok da se cuje sanama,Ako sta se desi nekada nesto da neradi ona tako nervozna panicar eto sta cu kaze ako se pokavri,nije mogla podnijet nikako da se necuje samnom i sa sekom,bila je ovisna stvarno ali dok otac nije bio bas toliko,eh sad kako je kod mene onda sve bih rado da vidi sta se desava tu gdje nije da se cuje sa svima,ja sam sinoc njemu napravila fbspacebound wrote: 23 Nov 2018, 10:18 Moja mama je operisana od toga, ima viber i messenger da se besplatno moze cuti sa svima.FB je za nju raketna nauka.Ne zanima je.
I kad zazvoni i fiksni i mob kaze ko je koja pi.ka materina. Pa kad zavrsi razgovor na mob, jos i ne prekine vezu, kaze, idi u pi.ku materinu.Julia-Klara wrote: 23 Nov 2018, 10:17 Ne, nije to njihov svijet.
Znaju se javiti kad zovem na viber, mama zna i nazvati,ali tata ne.
Taj se ni na telefon ne voli javljati![]()
Sheval wrote: 24 Nov 2018, 15:53 . Ne snalazi se, stavi telefon na uho, pa ja pricam sa njim i gledam mu u uho. Divan prizor.
Toxarina Mama (Novi Profil)toxic wrote: 21 Nov 2018, 20:44 Tatu to nikad nije zanimalo, a mama je ovisnik. Srecom odavno ne koristim fb pa nemam uvid u to sto postavlja, znam samo da svakih malo brise jedan, pravi drugi account![]()
sjeti se kad sam nekog arapa upiso na whatsapp ahmedinedzad a zove se abdulmedzid, pogrijesio, brat mi se naljuti kad je vidioMaja wrote: 22 Nov 2018, 00:49 Moj tata ne zna ni reci fejsbuk a ne da ima profil.
Zove ga fezbolah.
Shhh tamo, sreca samo darling za ovaj nick. Mama da zna za forum, postala bi najaktivniji clan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest